De cand se vede inima lui bb la eco?
Raspunsuri - Pagina 2
tutzi spune:
Ma scuzati ca revin atat de tarziu cu un raspuns dar nu prea am timp de net. Prietena mea a trecut prin clipe groaznice. A doua zi dupa ce am postat ac subiect a fost la control, dr a zis ca tot nu vede inima lui bb si parca e oprit in evolutie si o asteapta a doua zi la spital pt chuiretaj. A doua zi inainte de a trece la actiune mai face dr un eco si zice "uite acum ii bate inimioara si parca a mai si crescut" si o trimite acasa. Dupa cat a plans si s-a necajit prietena mea e acum f sigura ca bb e ok si va fi pana la capat si e totusi bucuroasa ca dr nu i-a facut avort doar ca sa nu recunoasca ca a gresit.
Va doresc sarcini usoare si copilasi sanatosi.
magghyc spune:
Tutzi,
Prietena ta a primit aceste informatii d ela medicul obstretician sau de la medic ecografist?
daca e medic obstertician, atunci probabil ca e unul care de abia invata tainele ecografului. Trebuie ori schimbat ori invata lectia si sa nu mai puna niciodata baza in ce spune el (ecografic).
Daca e medic ecografist, trebuie schimbat NEAPARAT. pai la ce tampenii i s-au spus, ce incredere o sa aiba la 14 saptamani sa isi faca ecografie morfologica???
Eu am ajuns la 6 saptamani la eco pt ca aveam hemoragie. Pe buletinul de eco a lui bb scrie "activitate cardiaca prezenta". Adica asta nu e chestie care nu se vede azi si se aude maine, lui bb ii bate inimioara zi de zi, daca e totul in regula.
Pupici,
Magg
cu Nichita 27 s+
ana_id spune:
gata.....m-am linistit.
am fost la un alt doctor si mi-a aratat ca totul e ok.bebe e bine,sanatos.Cu parere de rau vreu sa va povestesc acum de dr.hadi de la cantacuzino.....am fost la dansul sub supraveghere si ceea ce imi spunea de ficare data era....nu e bine, trebuie sa facem chiuretaj, sarcina nu creste, ai colul scurt, tot ce poate fi mai rau parca mi se intampla mie. Capac a fost pus intr-o seara cand m-a chemat la spital pt control si mi-a spus cu o voce grava ca mai bine facem acum chiuretaj ca e de garda.am simtit ca inebunesc.........nu intelegeam de ce se intampla asa pt ca eu nu aveam si nu am nici un semn ca as pierde sarcina, dar ziceam eu ca el e doctor si stie ce vorbeste. Mi-a dat dumnezeu minte si am fost, in ultimul hal de disperare la dl. doctor prvu de la elias.Mi-a facut eco la un aparat mai performant si i-am vazut inimioara lui bebe. a fost cea mai fericita zi din viata mea. asa ca acum sunt undeva sus pe un norisor si plutesc de fericire.
pupici mamici si sper sa fiti la fel de fericite ca si mine acum
magghyc spune:
ana_id, trece-l neaparat la "doctori de care sa te feresti". Cu detalii! Cum arata doctorul, ca am senzatia ca am trecut si io pe al el?
, eu mergema pe vremea aia la Nastasia, dar a vrut sa fac un eco si cred ca hadi a fost "the one"...
Nu de alta, dar s-a purtat extrem de cretin si ma gandeam ca daca-l identific il trec si io pe lista neagra.
Apropo, io tot la Elias am ajuns, dar la alt doctor!
Bb sanatos!
Andra simona, La un ecograf 2D bun, inima se vede la ecografie de morfologie fetala de 14 saptamani.Inclusiv malformatiile majore. Pt "fineturi" se repeta ecografia la 20 de saptamani.
Magg