Mamici de mai-iunie 2006 (39)
Raspunsuri - Pagina 4
cristina1702 spune:
inaioana
multumesc mult...
stiu ca nu am mai zis nimic...dar abia acum am citit si eu ultimele noutati despre intalnirea de sambata...nu stiu locul dar sper sa fie frumos...si desigur, vin! abia astept sa va cunosc pe toate...
dilaural spune:
Buna seara dragelor...
Trec si eu sa va salut... Nu prea am avut chef de scris azi si ieri dupa ce am citit p-aici pe forum...![]()
Dar pe voi tre' sa va pupacesc pe toate, toate, toate...![]()
V-as lua la rand sa va zic la fiecare cate ceva dar atat de mult s-a scris de vineri incoace incat nu mai stiu ce sa va mai spun!
Felicitari pt bebeii vostri
- celor care ati mai fost la consult.
Felicitari Carminei pt cununie
- pe ea n-am cum s-o omit. Foarte frumoase si originale pozele...
Multi pupici tuturor mamicilor noi si vechi...
Gata? V-am pupat pe toate???
Noi sunetm bine... de sambata am numai karate si tae-kwon-do si box in burtik... de imi vine sa rad singura si parca n-are stare...
Dar asa dintr-o data, sambata dimineata si-a facut curaj si a inceput in fortza... Ca pana acum nu se simtea asa tare!!!
Am vazut si eu documentarul In the Womb si m-a emotionat tare... Mai ales ultimele secvente ... cu nasterea... woaaa... mi s-a ridicat paru-n cap!![]()
![]()
![]()
Vineri seara mi-am vazut finutzul care e un dulce si un papusel!
In rest astept 7 martie sa ma duc la control!
Iar maine ma duc sa mai imi fac un set de analize generale.
Va pup si va urmaresc...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060619/dt/7/k/ce22/preg.png
Dilaural
23+ cu
Andreea Eliza
dolcebaby spune:
Am lipsit si eu citeva ore si vad ca voi ati vorbit nu gluma... de mincare...subiectul meu preferat ![]()
Fetelor am fost la policlinica si mi-am luat prenatalul ( am fost de doua ori ca am plecat de acasa fara carnetul de gravida)asa ca m-am plimbat azi... ma dor picioarele de nu mai pot. Voua va da cineva locul in autobuz ?
Fetelor cu intilnirea va doresc distractie placuta simbata, aveti grija ce papati si cit si data viitoara sper sa merg si eu cu voi. Abia astept sa ne povestiti cum a fost .
Va pup si mai vb !
dolcebaby
inaioana spune:
Diana, eu cred ca ar trebui sa te duci. Nu ai nimic de pierdut, in nici un caz. Macar ca cunosti mamici ca si tine si mai vorbesti cu ele. Exista o carte super misto (eu am varianta in romaneste) care descrie experientele unei americance care are 4 copii : http://www.brightsurf.com/shop/0671524313/detail/
Acolo vei gasi si despre aceste cursuri. Oricum, toata e super, ti-o recomand cu caldura.
In Romania se organizeaza sporadic prin anumite locuri dar eu nu am participat la asa ceva. Nu e ceva comun, oricum.
Dilaural, mult succes la analize!
Cristina, ne vedem acolo. S-a hotarat ora 15.00, sper ca ai vazut! O asteptam pe Lyly sa ne confirme rezervarea!
Ioana
28 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
dolcebaby spune:
Carminabulina
Ce tratament ai urmat dupa ce "te-ai ars" cu jhonson's ???
Azi am fost la dr. ginecolog si el mi-a spus la fel ca este posibil sa fie de la acest ulei. Mi-a dat o trimetere sa merg la dermato (in aceiasi policlinica) si dupa ce am stat vreo ora la rind a iesit din cabinet o muratura de asistenta care mi-a dat papucii ca imi trebuie programare ... am plecat acasa plina de nervi...
Nu are rost sa mai comentez ca este o policlinica cu circuit inchis (de servici)
Va pup si mai vb !
dolcebaby
ama_kaly spune:
LYLY merci frumos!
dolcebaby ti-am scris si la capitolul trecut,da-mi te rog inca o data datele tale sa te trec pe listuta!Si mii de scuze ca nu te-am trecut pana acum
dar cred ca nu am vazut postarea ta atunci sau am uitat
!
Fetelor,eu si bebe suntem bine..crestem pe zi ce trece,azi am dormit toata ziua ca azi noapte nu prea am reusit sa adorm si m-am foit incontinuu.Suntem in Buzau,facem plimbari lungi zilnic si ne pregatim psihic de marele eveniment..dar parca mi-e din ce in ce mai frica cu cat trece timpul..
Va urez distractie placuta la intalnire,mi-ar fi placut sa vin si eu dar nu ajung pana sambata in Bucuresti..poate vin la cea din martie daca o sa mai pot merge pe strada la momentul ala ![]()
Nu prea am mai intrat asa des ca inainte ca m-a dat peste cap ce s-a intamplat la mamici de ianuarie-februarie,sunt si foarte sensibila mai ales in perioada asta si incerc sa ma feresc cat mai mult de lucruri triste.Dar sper ca de acum incolo sa fie numai vesti bune pe aici!Va pup pe toate!!
io
30+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe
dolcebaby spune:
OK
eu sunt nascuta pe 5 nov 1971
Acum am 29 de saptamini
DPN 8 mai 2006
Mai trebuie ceva ?
Nu este cazul sa te scuzi.... cu un BB mic este si normal sa nu ai timp de toate toanele noastre.
Iti multumesc pentru interes !
Multa sanatate la BB si tie !
dolcebaby
raalucutza spune:
CRISTINA FELICITARI PT BEBE grasunel!sa fiti sanatoase amandoua asta-i tot ce conteaza!
RAALUCUTZA
26+cu
CELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza
magghyc spune:
A Brief History Of Medicine
A
I have an earache.
2000 B.C. - Here, eat this root
1000 A.D. - That root is heathen, say this prayer.
1850 A.D. - That prayer is superstition, drink this potion.
1940 A.D. - That potion is snake oil, swallow this pill.
1985 A.D. - That pill is ineffective, take this antibiotic.
2000 A.D. - That antibiotic is artificial. Here, eat this root.
ama_kaly spune:
dolcebaby gata,s-a rezolvat!
Bine ai venit la noi si sa ai parte de o nastere usoara!!Bebe mic il am doar pe cel din burtica!
Daca stii dr si spitalul unde o sa nasti poti sa mi le spui sa le trec si, evident, cand afli ce e bebele pe care il astepti, imi spui si iti trec caruciorul potrivit!
io
30+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe