Mamici de mai-iunie 2006 (39)
Raspunsuri - Pagina 5
dolcebaby spune:
Scuze Ama am crezut ca deja ai BB sunt foarte ametita azi...
BB-le meu va fi fetita
Maternitatea CFR2
Dr. Mihalache Florina
Cezariana
dolcebaby
26octombrie spune:
Magghy, ai o bulina alba, imi place cu radacina!!
La trei, sambata, s-a facut! Abia astept. Si, spre deosebire de alte intalniri mult-asteptate, acum am scapat de stresul acele cu.. "cu ce ma imbrac"!! Am o singura salopeta, problema care se pune acum e "oare se usuca" ????
Nu ma intaratati cu datul locului in tramvai!! Mai nou vor sa ma ridice...
Astazi, dupa trei ore de umblat prin oras, imi uram picioarele (intai ele pe mine, ele au inceput!), burta mi se vedea din blocurile de pe marginea strazii, am stat cu ea in nasul unui mitocan vreo trei statii.. nici o greata (la el). La un moment dat se urca una cu un copil de vreo 4-5 ani si (aici m-am oprit vreo doua minute, cautam un apelativ ilustrativ si totusi cat de cat civilizat pentru ala de pe scaun.n-am gasit)si.. "creatura sezanda" se salta plin de elan si striga dupa dansa sa vina cu copilul sa stea jos. Femeia ma vede agatata de bara aia si zice, nu, multumesc. Ala se aseaza la loc. Am mai mers vreo patru statii deasupra lui (era atat de aglomerat incat nu mai gaseam eu asa usor un stalp, sa ma atarn de el..)
Si voi, tot o zi placuta?
P.S. scriu aici, sa am martori: copilul meu nu va sta jos in tramvai decat daca, Doamne fereste, lesina, sau daca, dupa ce va incepe sa circule singura, se nesimteste peste masura! Howgh!
Luana si
Hora
Hora Lucia
Lisboa 2005
LYLY809 spune:
Acu' am picat si eu pe aici. M-am balacit 2 ore si ceva la bazin
Am facut si aerobic in apa. Sper sa nu racesc
ca am incurcat-o cu sotul ...
Deci, maine dimineata fac rezervarea pentru 11
, sambata, ora 15.00, separeul de la etaj. O sa le spun ca suntem intre 11 si 15 persoane, ca sa avem loc
Eu am acumulat 7 kilos si jumatate, sunt in grafic perfect la cele 25 sapt. Am inceput sa iau medicamente ca sa scap de
. Sunt recomandate de dr. Nu va mai spun ca o pastiluta e 16 ron!
Cristina1702, felicitari pentru grasunica. Daca aveti unde, mergeti fetelor la piscina, mai ales daca nu aveti contraindicatii (medicul curant va spune). Este cea mai buna metoda sa te mentii in forma si sa ameliorezi efectele retentiei de apa (umflarea binecunoscuta). Mi-a aratat o doamna pe care am cunoscut-o la bazin (nu era gravida) picioarele perfect normale, si zicea ca inainte de a merge la piscina le avea ca doi butuci.
Va 
![]()

Lacri 25 fix
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
ama_kaly spune:
Si eu imi fac o mie de nervi in mijloacele de transport in comun cu statul jos ca evident nu se sinchiseste nimeni sa se dea la o parte..mare nesimtire pe lumea din ziua de azi,mai ales in Bucuresti..Si mie mi-e rau de la leganaturile alea..insa daca nu mai pot sta in picioare imi fac curaj si cu tupeu rog pe cineva sa imi dea locul ca sunt insarcinata!dolce merci!Avem inca o fetita pe listuta!
io
30+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe
magghyc spune:
Luana,
ne-ai distrat pe cinste
...
Io nu prea am mers cu Ratb -ul de cand cu sarcina, daca nu vrut bb Nichita la serviciu
...dar m-am apucat sa fac educatie in super si hipermarketurile care au case prioritare. Ma duc pana la cei care si-au scos produsele din cos si le-au pus pe banda, ma uit adanc in ochii urmatoruia de la rand si intreb nevinovata "aici e casa proritara pt gravide, nu?" sa vezi ce fetze schimba aia, unii habar nu au, altii ca ce e aia, chestia e ca cu o singura exceptie (in care mi-a zis sotul ca s-a saturat de circ si sa fac bine sa stau la rand), in rest am spulberat toata coada...Pe cuvant daca era cineva la coada aia care avea motive de prioritate...poate doar prioritate de smecher...
Cred ca le pica fatza alora de la Picolo Mondo cand ne-or vedea, eu zic sa la povestim ca suntem in harem
. Ca tot trage locatia la concluzii din astea, daca ne punem si un batic de atmosfera
o facem lata...
Magg
shoricutza spune:
Cristina bine ai revenit si felicitari ptr bebelina!!! Sa creasca mare si sanatoasa in continuare. Poate ne pui si noua niste poze din vacanta ... ce zici?
Legat de nesimtitii din mijloacele de transport in comun prefer sa nu mai comentez ca ma enervez inutil. Cateodata ma duc la locurile rezervate si daca sunt tinerei asezati ii mai ridic dar daca sunt persoane in varsta e mai greu ... desi fie vorba intre noi uneori nu sunt chiar atat de in varsta si nici chiar asa neajutorati ... ca sa nu mai zic ca la o frana sau la inghesuiala mare o gravida risca mult mai mult decat o persoana in jur de 50-60 ani. Si cand ii vezi cum se uita pasiv la burta ta te apuca nebunia efectiv
Dar asta e tara, astia sunt oamenii, asta e nivelul de civilizatie etc.
Fetelor pe mine cam de doua saptamani ma dor mainile (articulatiile)f tare in timpul noptii. Mi s-a intamplat sa ma scol peste noapte si sa nu pot sa desfac dopul de la sticla de apa plata din cauza durerii... Voi patiti asa ceva? o fi din cauza ca se umfla f tare sau de ce?
25+
shoricutza spune:
Ama nu fii stresata ca nu-i face bine lui bebe. Lasa ca totul o sa fie bine! OK? 
io
25+ cu
Ana
inaioana spune:
Shori, despre durerile articulare nu stiu ce sa-ti spun...
De ce nu esti pe lista de intalnire? Ca inafara de Dana care trebuie, biata, sa lucreze, numai tu nu vrei sa te mai vezi o data cu noi! Si te mai si faci ca ploua cand te strig pe aici...
Ioana
28 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
shoricutza spune:
Ioana nu-i adevarat!!!!! Nici ca ma fac ca ploua cand ma strigi, nici ca nu vreau sa ma mai vad cu voi (si chiar daca ar fi asa, macar ptr Katja si tot as veni, na!
)! Din pacate nu pot sa ajung si ti-am spus de acum o saptamana ca e posibil sa nu reusesc. Daca totusi va fi posibil, cred ca o sa gasesc si io un locsor mititel acolo la masa cea mare
.... nu-i asa?
Asa ca multi
si multe
su nu fii suparatica pe mine. A, am tot vrut sa-ti spun ca mi-am cumparat si io de mult "Cel mai simpatic ghid de sarcina" si ca mi-a placut la nebunie. Super carte! amuzanta si f utila ... chiar si sotul meu a citit cu placere din ea. Asa ca iti multumesc inca o data ptr pont.
io
25+ cu
Ana
inaioana spune:
quote:
Originally posted by magghyc
A Brief History Of Medicine
A
I have an earache.
2000 B.C. - Here, eat this root
1000 A.D. - That root is heathen, say this prayer.
1850 A.D. - That prayer is superstition, drink this potion.
1940 A.D. - That potion is snake oil, swallow this pill.
1985 A.D. - That pill is ineffective, take this antibiotic.
2000 A.D. - That antibiotic is artificial. Here, eat this root.

Super!
Ioana
28 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004) pozici