Mamici de mai-iunie 2006 (39)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinaghita spune:

Fetele cochetele, uitati ce am priceput eu despre controlul ginecologic: in primul rand se pare ca e varianta in care se vede intr-adevar cat (daca e cazul) de scurt este colul si cam care ar fi consistenta lui. In al doilea rand,la eco pare ca ar fi destul de lung colul (3.7-3.8 - am inteles ca e ok), dar la control dr. mi-a spus de fiecare data ca "e cam scurt la mana" si adevarul e ca simt si eu presiunea aferenta. In al treilea rand ar mai fi costul consultatiei: daca imi face control prin palpare (ginecologic) sau/si ecografie sunt costuri diferite. Acum m-a chemat dr. P mai devreme de o luna sa ma vada pentru ca ii e teama ca va fi nevoie de cerclaj si nu va mai putea sa-mi faca mai incolo.
Eu nu sunt prea priceputa, nu stiu daca ati inteles ce am vrut eu sa zic, sper ca da.
Mihaela, la Zguri ai fost vreodata? .. vineri cica el ma vede.
In rest m-am cantarit aseara ca nu ma mai cantarisem de mult si am vazut ca de fapt am luat aproape 7 kg, nu 5 cum ma laudam ieri

Va pupicesc

Irina 23+ cu Radu Gabriel

poze nunta http://photos.yahoo.com/irina_v10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Carmina, dar de ce a picat magareatza pe mine??? Mai bine aleg fetele care sunt obisnuite cu papa arabeasca! In fine , uite ce au aici:

"Gasim in aceasta bucatarie echivalente ale pizzei italienesti. Painile purtate de chelneri, care se revarsa din farfurii, sunt faimoasele pite. Sunt unse cu iaurt inainte de a fi puse la copt, asta le da structura infoiata. Exista mai multe feluri si au diverse umpluturi asemenea pizzei, umpluturi cu carne sau cu branza. Mana kish zaatar sunt acele pite impresionante servite cu cimbru si ulei de maslinepe care le vad mai in toate farfuriile. Lahme bajien este o pita umpluta cu carne. Sfika sunt pateuri cu carne, frigaruile de vita fripte la carbune se cheama kekab , cele de pui se cheama shishkebab."

Multumita?

Ioana 28 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VoichiV spune:

Carmina, , tot pe pagina de net recomandata de Inaioana scrie : "Printre felurile libaneze descoperi aici , la Il Piccolo Mondo, si multe mancaruri italienesti." Asa ca poate gasesti o pizza sau niste paste pe gustul tau...

VoichiV26+

poze burtica http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen Cita spune:

Salutare la burticoase!

Intru si eu fuguta-fuguta sa va salut si sa vad ce mai faceti voi...harnicute ca de obicei ... mama ce de capitole si paginute ati scris voi !!! Io am ramas in urma cu evenimentele rau de tot ... din motive de examen si lucrare in martie , dar sper ca sunteti bine cu toate, iar bb-ii din dotare cresc pe zi ce trece si sunt bine-merci in burtici.
Vad ca ne-am inmultit cu burtici noi si cu bb-ii aferenti ... asa ca urez celor nou-venite toate cele bune si sarcina si nastere usoare !
Noi suntem bine iar bb Eliza e din ce in ce mai activa. Maine avem programare cu eco la dr. T si speram sa fim cu toate cele in regula.

Pupici pe burtici si multa sanatate tuturor !

Carmen 24fix cu Eliza in burtik

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20730;103/st/20060613/dt/8/k/2f72/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Ralucis

Nu trebuie sa-ti faci nici un fel de griji in privinta ecografiei transvaginele. Este ideala pentru controale generale...eu am facut-o de cateva ori inainte sa raman insarcinata....se poate vedea foarte bine daca ai rani, chisturi etc....si am mai facut o singura data cand sarcina era prea mica ( 3 sapt.) si nu s-a putut vedea la echo abdominala.

Eco abdominala este ideala pentru o sarcina mare si nu mai vorbim de lejeritatea consultatiei care nu-ti provoaca nici un fel de jena.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen Cita spune:

Carmina acum ti-am vazut si io pozele de la cununie ... sunt super si la fel sunteti si voi doi ... pardon trei ! Sa fie intr-un ceas bun si sa fiti fericiti si sanatosi alaturi de bb !
raalucutza felicitari pt fetita ! Sa va traiasca si sa fie sanatoasa, voioasa si frumoasa precum mama ei ... ba chiar si mai si!

Carmen 24fix cu Eliza in burtik

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20730;103/st/20060613/dt/8/k/2f72/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

carmen cita multumesc de urari!si tie felicitari si astept sa pove despre funditze si codite!pupici

RAALUCUTZA26+cuCELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1702 spune:

salut toate fetele!
ieri am revenit si eu la serviciu dupa saptamana de vacanta, dar am atatea de facut ca nu reusesc nici macar sa recuperez (citind) tot ce ati scris saptamana trecuta...
dar acum m-am hotarat sa fac o pauza sa va scriu pt ca de dimineata am fost la morfo-fetala la iosup...unde a fost foarte bine...toate bune si frumoase, ne-a felicitat pt "domnisoara sanatoasa" si a fost foarte amabil...am plans cand i-am auzit inimioara....eram si foarte emotionata...si am iesit de acolo bocind, ca oamenii nu stiua daca de bine sau de rau...ne-a dat inapoi un pic, in sensul ca sarcina nu e de 23 sapt ci de 21 si 4 zile...adica nasc mai spre 30 iunie (nu 21 cum credeam)...madalina e sanatoasa si bine proportionata...mie insa mi-a zis ca trebuie sa am grija ce mananc pt ca la ecograf a vazut un strat de grasime pe burtica care nu o ajuta la nimic...mi-a zis sa renunt la dulciuri si fainoase ceea ce am mancat din belsug in ultima luna....madalaina are 476 grame...
noi am fost foarte fericiti evident...
si cand am iesit am vazut ca el a scris pe fisa ca am 21 ani in loc de 29 cat am...sotul meu a zis ca asa s-a auzit cand am spus...si doctorului nu i s-a parut nimic suspect pt ca eu chiar par foarte mica...dar am inteles si eu de ce facea atatea glume despre cum i-am planificat (pe copii) si daca turnam 4...eu care nu cred ca mai fac al 2-lea copil...
e, oricum a fost un inceput de zi plin de emotii si m-am bucurat tare sa aflu ca e bine...sunt convinsa ca multe dintre voi au trecut prin asta si ca inteleg ce simt...

va pup,
cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Cristina, felicitari pentru grasunica mica! Important e ca sunteti perfecte amandoua! Ne vedem la intalnire, daaaa? (nu de alta dar vad ca n-ai suflat nici o vorba de asta!)

Ioana 28 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Fetelor eu vreau sa merg la cursuri unde te invata despre nastere si dureri cum sa le previ cat de cat. Este pt cuplu adica merge si sotul meu.
Voi ati mers la asa ceva??? Nu stiu in Romania cat e dezvoltat acest sistem, aici insa e f cautat.
Care ati mers cum au fost? Sunt bune???

Va pup si distractie placute de pe acum la intalnire.

Diana 24+ cu Nicole Evelyn

Mergi la inceput