Mamici de mai-iunie 2006 (39)
Raspunsuri - Pagina 12
vivighe spune:
Carminutza...stai cuminte in patutz.Si mie mi-a zis la fel din cauza ca ma cam doare burtik din cand in cand.Pana azi n-am ascultat ca am tot avut treaba...da de maine acolo stau si poate imi trece sapt asta si de sapt viitoare sa pot sa ma duc si io la bazin.![]()
ama_kaly spune:
vivi si pe mine ma mai doare burtica jos cateodata..Tie ce ti-a spus dr, din ce cauza?
io
30+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe
vivighe spune:
Sincer nu se stie din ce cauza...M-a si consultat,mi-a facut si eco si nu e nimik in neregula.S-a mai banuit infectie urinara,dar nici d-aia n-am ca urocultura mi-a iesit negativa.La mine ar mai putea fi datorita aderentzelor pe care le am de la endometrioza,si inclin sa cred ca asta e.
raalucutza spune:
carminutza eu cred ca tu nu de statul in pat te plangi ci de faptul ca nu mai ai voie
!he he he!oricum felicitari pt bebe grasunel!
RAALUCUTZA
26+cu
CELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza
cristina1702 spune:
raalucutza, lyly809, shoricutza, irinaghita, voichiv, dianar multumesc mult pt urari si bine v-am gasit pe toate!
aminsa o intrebare, pt ca eu chiar nu ma pricep...unele dintre voi au spus ca madalina e grasunica...e adevarat ca la 21 sapt si 4 zile cu 476 gr inseamna ca e grasunica? pt ca la 18 sapt doctorita mea (de data asta am fost la dr.iosup) mi-a spus ca o sa fie micuta...si eram curioasa, a recuperat si acum e grasunica? sau doar a fost un fel de alint?
eu vreau tare sa mreg la piscina...dar pana acum nu am stiut unde sa merg...eu mi-am intrebat doctorita dupa primele 3 luni daca pot sa fac sport si mi-a zis sa merg sa inot...recunosc ca mai am un stres...cu ce costum de baie pot sa merg sa inot cu burta mare acum? si unde se poate merge dupa 7 seara cand ies eu de la birou? acum inteleg ca la majestic se poate...si ma bucur...voi ce costum de baie folositi?
as vrea sa va pun poze din vacanta, desi eu am aratat tare rau pt ca am racit cu o zi inainte de plecare ... ma durea gatul tare si tuseam si se vedea pe fata mea ca sunt rau...ma rog, cu toate astea as pune poze dar!!!! o sa radeti de mine dar habar nu am cumse pun poze...m-am inscris pe webshots dar nu m-am dumirit cum se face mai departe si nu am mai incercat a 2-a oara....recunosc ca m-am uitat foarte putin, dar mi-am pierdut rabdarea...si desi voi imi faceti pofta cu pozele voastre eu nu am facut nici un album pana acum....oricum, trebuie sa va marturisesc ca nu sunt un fan al pozelor pt ca am senzatia ca arat rau in marea majoritate...dar dupa ce am venit de la viena as fi vrut tare mult sa va arat ce hainute i-am cumparat madalinei...cel putin sarafanul e super...atat de mic si dragalas...
poate totusi o sa mai incerc sa invat sa folosesc site-ul, dar dupa cum am mai spus eu nu am internet acasa si la servici nu am foarte mult timp...vreau eu sa-mi bag acasa dar...uite ca pana acum nu am facut asta...
ama kaly
si eu am aceeasi problema...in primul rand nu mai dorm bine...mi-e foarte greu sa-mi mai gasesc o pozitie...dar! desi stiu ca e mai bine pe stanga, eu dorm mai bine pe dreapta si cand obosesc pe ambele parti ma intorc cu burta in sus....oricum ma trezesc de multe ori noaptea si adorm greu la loc...apropos, la iosup m-am dus de dimineata la 9 si madalina statea in partea dreapta sus spre coaste...probabil dormisem pe partea dreapta in ultima parte a noptii...nu mi-a zis nimic cum ca ar fi rau ca era acolo...
eu ma gandeam, daca la 21 sapt nu mai pot sa dorm ce o sa fac mai incolo? pe voi va doare spatele? pe mine dupa niste ore de stat la birou, ma doare spatele si unde se termina burta sub coaste...e chinuitor...si simt nevoia sa stau intinsa...numai asta ma reface...
m-ati bulversat cu calculatul lunilor...eu sunt in 21 sapt si 5 zile si eu credeam ca sunt in 5 luni si aproape jumatate...ca eu faceam simplu, matematic 5*4=20 si deci 5 luni + 1 sapt + 5 zile...sunt varza, nu? vai...mi sa pare ca mai e asa de mult pana pe 30 iunie!!!
trece greu timpul...desi in rest nu mi-e rau deloc si madalina misca toata ziua...ma rog, de multe ori pe zi...dar e asa de bine...se vede prin bluza cum impinge burta...e f. bine...
of...am ramas peste program...si uita cat am scris...ca eu va duc dorul toata ziua...
hai o seara buna,
cristina
inaioana spune:
Fetelor, v-am urmarit toata ziua dar mi-a fost o lene sa scriiiu....
Carmina, stai linistita ca nu e dracu asa de negru. Bine ca Mihnea e ok ; colul se mai scurteaza, se mai lungeste...nu e un capat de tara. Lasa naibii gimnastica si alte prostii (cred ca ti-am mai spus
) si stai cat mai mult linistita, citeste, uite-te la TV..ca doar ce treaba ai, nu tu copil de alergat prin casa, nimic! Si sambata...ia-o catinel , pash-pash spre intalnire ca altfel nu se admite!![]()
Lyly, mersi frumos pentur rezervare! Abia astept sa ne vedem sambata cu toatele!
Ama, e firesc sa iti fie frica. Cred ca tuturor ne este, inclusiv mie care stiu deja care-i treaba!
Cand ma gandesc ca mai am mai putin de 10 saptamani si tre' sa livrez...ma apuca groaza si vreau sa dau timpul inapoi! Plus ca mi-e groaza si de descurcatul cu doi copii mici ...
Cristina, fa bine si pune pozele ca sa te recunoastem la intalnire!
Ioana
28 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
cristina1702 spune:
inaioana promit sa incerc! chiar daca asta inseamna sa pun o singura poza! tot reusesc eu pana la urma...
neda spune:
Buna fetelor,
Carmina Daca stai linistita in pat colul se lungeste.
Cu somnul eu am avut probleme inca din prima luna.Ma trezesc noaptea si adorm greu la loc.Dar in lunile 4-5 am dormit numai pe spate si chiar ff bine.Pina am aflat de la voi ca nu e bine sa dormi pe state.Sper sa nu fi facut o prostie.Eu chiar nu am stiut.
Si eu ma gindesc cu groaza la momentul nasterii.Dar mie nu imi e frica de durerea in sine, hai ca o indur cumva; frica mea cea mare e ca am sa fiu asa de epuizata ca nu am sa pot sa il imping pe bb afara. Si spunasta pt ca eu nu am nici o conditie fizica, obosesc tare repede de felul meu desi nu sint grasuta( cu exceptia perioadei de acu).
Dar cind vad ca voi ati ajuns la 28-30 sapt si eu sint abia la 24....mai e drum lung pt mine.
Neda 24
ama_kaly spune:
ina off, m-am plans toata ziua aici pe forum..nu vreau sa va nelinistesc si pe voi dar pe mine incepe sa ma ingrozeasca ideea ca se apropie evenimentul..
Mi-e frica si ca nu o sa ma descurc cu bebe dupa aia dat fiind ca nu am nici un fel de experienta, o sa apara si problema alaptatului..durerile postoperatorii..Cred ca ma transform intr-o plangacioasa!
cristina am zis ca bebelina ta e grasunica pentru ca..chiar e!Uite aici tabelul cu greutatea lu' bebe la mami in burtica pe fiecare saptamana:la 21sapt-360gr, la 22sapt-430gr. Assadar bebelina ta cu 476gr e o grasunica!! http://www.babycenter.com/general/fetaldevelopement/pregnancy/1290794.html,greutatea
io
30+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe
raalucutza spune:
cristina hai sa iti explic eu cu sta cu webshots!
RAALUCUTZA
26+cu
CELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza