Mamici de mai-iunie 2006 (39)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

AMA, si eu am ganduri negre si cumplite cu nasterea prematura .Ma gandesc la greu la asta ca o proastanu am vrut sa v zic asta ca am crezut ca doar eu sunt asa de fricoasa si paranoica si nici nu voiam sa va transmit frica asta pacatoasa.

MAGGY, dr Iosup d numai vesti bune , am eu sentimentul ast de siguranta cu el

CARMINA, super burtica si te-ai ingrasat tare frumos.La capitolul nostru numai mame sexi sunt

ALIA 28W

http://community.webshots.com/user/cypocs101

http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Ama mie mi-au trimis catalogul ,desi oferta din el nu mai era valabila.Zi-mi si mie unde ti-au zis sa te duci,poate imi fac timp sa trec si eu ca erau niste chestiuni care m-ar interesa,desi unele produse mi s-au parut cam scumpe.

Mi se pare destul de ciudat sa mareasca astia concediul de la 2 la 3 ani.In Grecia de exemplu(ca acu sunt la curent),vorba ceea ,tzara membra UE,concediul nu e decat de 2 luni dupa nastere.Apoi se duc la servici,cu program redus(6 ore).si nasa mea mi-a zis ca nici prin State nu ar exista concedii d-astea uriashe ca la noi.

Chiar ,Ama,sunt curioasa,tu primesti v-un ban de la stat daca esti studenta si nu esti angajata pe nicaieri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

M-am intors de la eco. Of Of Of bine ca mai exista 26 octombrie cu pataniile ei de prin ratb ca sa ne mai decreteasca fruntile . Dupa ce am citit ce-ai scris parca nu-mi mai vine sa scriu eu ce am aflat.
Bebe Mihnea are piciorele lungi de 30 saptamani si capul de 29. Nu stiu cat cantareste dar e mare si e bine. Ce nu este bine este colul care s-a scurtat brusc.
Stiti ca v-am intrebat si pe voi daca faceti pipi des si daca scapati atunci cand radeti, tusiti sau stranutati. I-am spus dr. meu ca mi se intampla asta si la eco a vazut ca vezica mea este foarte goala daca pot spune asa. Cu toate astea mie imi venea sa fac pipi. Atunci m-a urcat pe masa sa vada colul, ca fara vezica plina nu-l putea vedea. Mi-a dat si mie no-spa, si mi-a recomandat repaos la pat, fara efort fizic, fara stat in picioare si fara sex. I-am spus ca o sa fie cam greu ca nu ma simt de stat in pat la care el mi-a raspuns ca este foarte devreme sa devin mamica iar daca nu vreau asta atunci sa stau locului. Faptul ca pot nu inseamna ca-i si musai sa fac... ca nu trebuie sa uit ca sunt totusi gravida.
Cam atat. Sper sa fie bine si sa nu mai fac pipi .
Raalucutza al meu sigur e la proba de patinaj, pt. ca atunci se manifesta el cel mai bine. In rest nu pare sa bage de seama ca-i olimpiada.

[poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Bulinuto, bafta maine la echo.
Ama, cu placere, vezi ca e ora 9.30 DIMINEATA, te rog sa suni acolo sa-ti confirme ora si ziua.

Magghy si VoichiV, lasati prostiile cu cada. Ia' luati de aici informatii: Hotel Majestic, intre 9 dimineata si 9 seara, sambata si duminica program scurt, inca nu-l stiu pe dinafara, abonament 10 intrari: 140 ron, si stai cat vrei. Inclus ora de aerobic, dar trebuie sa vedeti programul de aerobic. Conditiile mi se par foarte bune. Magghy, ti se pare mult 14 ron o intrare? Mai vorbim cand ne intalnim; va spun sincer ca merita. Si daca nu vreti sa va inghesuiti la aerobic, mergeti doar la prima ora, memorati exercitiile, si le faceti singure cand e bazinul gol (doar ca n-aveti muzica, da' va cant eu daca vreti )
Steluta, cu intarziere, felicitari pentru bebe.
Fetelor, am o activitate in burtik, ceva de speriat. Partea nasoala e cu gretzurile si

Lacri 25+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Bulinuto, vaz ca te-ai intors de la echo. Stai cuminte-n pat. Pana sambata

Lacri 25+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

carmina stai linistita in patut!! Ti-a zis cat de mult ti s-a scurtat colul?Ai facut efort in ultimul timp?Si sa stai intinsa ca in fund apasa sarcina pe col si iar nu e bine!Si eu am trecut prin asta ca aveam colul scurt si la fel mi s-a recomandat cat mai putin efort,iar ultima data la eco mi se lungise de la 25mm la 28mm..nu e lung,dar a zis dr ca ma "tine" cat trebuie Lyly hiu!bine ca am intrebat ca ma duceam la 15:00! O sa sun cu o zi inainte la ei sa imi confirme!
io 30+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe

Mergi la inceput

vivighe nu mi-a spus unde,mi-a dat nr de tel al unui reprezentant de al lor sa il sun pe ala sa imi zica unde sa ma duc si in ce zile!Nr e 0788245999-Marius Stancu daca vrei sa suni si sa te duci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Shoricel,
evident ca io vroiam sa zic altceva, dar nu-s cum se face ca de la neuron pleaca o infomatie si pana tasteaza mana pe DC iese alta...merci de corectura, io tot incerc sa trisez lunile astea poate scap mai repede.
Bulinutzo,
Daca ti s-a zis sa stai cuminte, asta e, pe loc repaus! Deja carti pt intretinut celulita mentala stim de unde sa luam, numai sa ne dea Luana cardul...Sorry, poate ca doar la mine s-a depus celulita si pe creier, io asa ma simt , voi va dati seama ca io, care in viata mea nu am avut mai mult de 6 zile concediu pe an, stau acasa din 10 octombrie??? brrrrrr.
Ce nu inteleg io e legatura dintre col si scapatul de pipi, io stiam ca tine de perineu...in fine, la neuronul meu obosit...
Oricum vad ca bb e mai mare, ceea ce e super.

Lyly,
Pai zi mama ca te duci la Majestic!! Io am crezut ca te duci la piscina de gravide si bebelusi, am intrat la ei pe site, am vazut 700 de mii sedinta si m-a luat cu frig.

Luana,
Ia sa dai detalii despre masaj. Ca am intepenit de-a binelea. Io nu mai pot sa emit pretentii de 8 martie, ca in seara asta primesc livrare de la Viena, una bucata barbat + una bucata parfum de bambus (am io o boala pe gama Yves Rocher de bambus).

Alia,
si io sper sa fie cu vesti bune la Iosup, daca imi scrie vreo prostie ca data trecuta gen "hipotonie bilaterala" si nu-mi explica il bat. Ca data trecuta ne-am hihihi si hahaha de numa numa pe alte teme, si cand am citit in masina ce scrisese pe ecografie m-a apucat bocitul, pt ca evident nu intelegeam o iota. Noroc cu doctor T...care mi-a explicat tot, si cand sa plecam barbatul meu l-a rugat sa imi mai spuna toata polologhia de la capat, ca ii era teama ca eu ies pe usa si iar bocescN-am sa-l uit pe saracul T cum a suspinat si a luat-o de la capat, cred ca are paciente care-i sunt dragi..ca sarea in bucate

Magg cu bb Nichita 26s fix

Mergi la inceput

Alia hehehe..eu am trecut de frica nasterii premature..ca sambata intram in 8luni si de acum si daca se naste bebe,stiu ca are sanse mari de supravietuire!In schimb mi-e frica de nasterea in sine si ma tot intreb daca cezariana e cea mai buna alegerea pe care o fac in privinta asta..Pentru ca,evident, vreau mai mult de un copil(vreo 3)! Si incep sa am si cosmaruri noaptea pe tema nasterii..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Ce ma oftic...mie aia de la majestic mi-a zis la tel ca se poate numai intre 7-10 seara si 5 intrari 120 roni.Daca stiam ca e asa veneam si io mai demult.
Cum e apa...calda?

Mergi la inceput