Mamici de mai-iunie 2006 (39)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Ama,

Da, anul asta de 8 martie sarbatorim toata familia: pe bb ca intra in 7 luni, pe tati ca e ziua lui de nastere si pe mami ca doara e 8 martie, nu??? Speram ca ecografia d ela Iosup sa nu ne strice cheful, at fi pacat...

Magg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

magg pai inseamna ca e o zi importanta pentru toata familia! Sunt sigura ca luni Iosup o sa-ti dea numai vesti bune!shoricutza unde ai gasit tu cartea "Cel mai simpatic ghid de sarcina" ca vreau si eu sa o cumpar si n-am gasit-o pe nicaieri!
io 30+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

quote:
Originally posted by ama_kaly
Steluta cum vine asta, 3ani de stat acasa pentru cresterea copilului?Si beneficiezi de aia 8milioane in anul ala bonus? Si noi nu ne incadram, de abia din 2008 o sa fie asa?

Iata ce am citit si eu in Jurnalul National de azi:

Iata ce a aparut astazi in Jurnalul National, la sectiunea Politic.

"Comisia pentru munca si familie a Camerei Deputatilor a adoptat un amendament la Ordonanta 148 care prevede ca incepand cu 1 ianuarie 2008 durata pentru concediul optional platit pentru cresterea copilului al oricaruia dintre parinti se va prelungi de la 2 la 3 ani.

Amendamentul apartine deputatului conservator Lia Ardelean care si-a motivat initiativa "prin incercarea de identificare a unei solutii eficiente de sustinere a familiilor care au in ingrijire copii cu varsta de pana la trei ani".

"Traim intr-o perioada complicata in care goana zilnica dupa asigurarea unui trai decent constituie principala preocupare. Legislatia actuala nu acoperea intervalul de varsta intre 2 si 3 ani, respectiv anul dintre terminarea concediului de maternitate si limita de inscriere la gradinita", a declarat Lia Ardelean.

Deputatul conservator a mai spus ca va pleda si pentru reinfiintarea creselor, in conditiile in care o mare parte din mamele tinere doresc sa-si reia cat mai repede cariera dupa ce nasc."

Mai multe amanunte nu cunosc deocamdata.

Steluta 22w+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Ama cartea am gasit-o in magazinul titan, in libraria de la parter. Sincer si eu am cautat-o de mi-au iesit ochii din cap. Cartea este super si daca n-o gasesti ti-o pot imprumuta daca-ti faci timp ptr o intalnire.

Magg azi faci 26 sapt implinite iar de maine intri in 27 saptamani. Asta ptr ca ai spus mai devreme ca de maine intri in 26 ... iar cum noi suntem cu o zi una fata de alta (la tine se schimba saptamana miercurea si la mine joia) stiu de la mine. Io intru in sapt 27 de vineri si tu de maine.

io 25+ cu Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Maggy, am ras cu lacrimi, imi imaginam mutra angelica... uff, iar ma ia rasul si, doar ti-am spus, ma cam scap pe mine, asa ca nu bun, nu bun!!
Gata, fetele, aducem batice! Da ca sa parem din harem ne lipsesc masinile alea bengoase cu care am vazut eu ca umbla tanti cu basmalutze.. Macar stiu si ele de ce poarta basmale!
Magghy, eu ma duc la maseurul meu pe trei martie (e baba mea si merit sa fiu mai rasfatata decat in alte zile, nu?). E un tip nemaipomenit, merg acolo de vreo patru ani. Ti-l recomand calduros. E pe langa Foisorul de foc. Iar pretul mi se pare ok, 24RON pentru o ora de masaj. La un salon dai cel putin 50RON (cine o da, ca eu nu-mi permit). Abia astept !! Daca te(va) tenteaza, vorbim sambata.
Si da, cadoul meu de martisor de la sotul e taman mersul la masaj. Iar pe 1 martie poate merem la marsul pinguinilor, ca vreau muuuult sa-l vad la cinema!!
Bravo, Ama.. Si nu voiai sa serbezi cu noi intrarea in luna a opta... frumos iti sta!
Steluta, multumim mult!

Pentru baie va recomand un regal... „Antistress” si „Fresh” de la Elmiplant. Sunt absolut FABULOASE. De la 3 ani cred ca folosesc spume de baie si saruri, mama m-a naravit la ele si n-am intalnit niciodata unele ca astea doua. Simti efectul pe piele, dupa antistress cel putin parca ai slabit 15 kile si nu-ti mai pasa de nimic.... Eu le consum pe paine, nici nu stau fara ele. Daca luati, chiar va rog sa-mi spuneti ce parere aveti!

Si eu am probleme cu somnul. Ma tot trezesc si, mai rau, am cosmaruri intr-o veselie. Nasc toate animalele din lume, imi insel barbatul, fumez, imi mor toate fiintele din jur... ma trezesc uda leoarca si nu mai am curajul sa adorm, cum inchid ochii ma trezesc la loc in acelasi cosmar in care eram... Nu mai stiu ce sa fac, dimineata arat ca un zombie.

Ieri m-am regalat.. Am iesit la plimbare in centru, pe la pranz (am chiulit nitel de la munca adica!) si... am scapat in libraria univers, de pe magheru.... Eu am intrat seninta, stiam ca am o suta de mii in buzunar, doar sa ma uit, ziceam eu naiva.. ei bine, primeau plata cu card... ce sa va mai spun? am spart vreo doua milioane pe strictul necesar, ca de mult nu mai intrasem. Oricum, mi-am luat si ceva de alungat angoasele, voios si gustos: trei carti de Rodica Ojog Brasoveanu pe care nu le aveam!! yumm-yumm, iti trece de toate. Unde mai pui ca, in spiritul discutiei noastre placute despre ratb, se intampla ceva tare nostim:
daca apuc un loc rezervat cand ma urc, nu's cum se face, da se urca neste tanti de-alea, de le zice Duamne, cu blana si cu ruj pe dinti si unghiile a la dinamo, jumatate rosii, jumatate cojite. Ei bine, si duamnele alea se uita la mine cu niste ochii... adicatelea de ce stau eu jos, cand blana la duamne e grea si poate vrea sa se pudreze ele, care este.. Iar mie mi-e usor tarsha sa ma deschei la haina si sa zic, tanti, is cu burta, uite, scot si tidula de la nenea doctoru' daca vrei...
Cand citesc Rodica Ojog dispar aceste probleme; in primul rand mi se rupe, ca nu ma mai uit in jur, am treaba cu ce-i in carte; apoi, cand m-apuca un hohot d'ala, sanatos, d'apai cred ca nu mai vor alea sa stea jos nici langa mine, daramite in locul meu. Isi spun, pe semne, oh, saraca, e cu capu, dusa, de-aia sta aici, la handicapati...
Asa ca, fetelor, asta-i solutia. Cred ca si din picioare, ti-ar da locul, sau ar face loc in jur cand te-apuca rasetele..
Ma bucur daca v-am putut fi de ajutor..

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

http:// w w w. elmiplant. ro/index.php?LANG=RO&typ_act=produse&tipp=corp&id=30
voila de vedeti, fara spatii, evident.
acum hai sa intreb si aici, ca am cautat peste tot: exista cineva pe lumea asta care sa aiba cartea "cele douasprezece luni ale visului, sau antologia inocentei" de Iordan Chimet???? As da oricat pe ea, nu cred ca exista un pret care sa mi se para prea mare. Eu am copilarit cu ea si mi-a disparut, intr-o buna zi din casa (stiu si unde..)
Daca treceti pe langa un anticar, va implor, intrebati! Mai ales fetele care nu sunt din Bucuresti, aici ma stiu toti, ca pe un cal breaz!!

Hora se crede la olimpiada de la Torina, nu mi-e clar la ce proba, da la una foarte ..miscareatza.

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Carmina bafta multa maine la eco, sa ne aduci numai vesti bune. Noi tinem pumnii!!!
Stiu cum e cu asteptarea ca si la mine este tot interval de 6 saptamani intre controale. Numai ca la mine au trecut de abia 4 si mai am de asteptat inca 2 saptamani pana pe 10 martie si nu mai am deloc rabdare.

io 25+ cu Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

mai eu sincer sa va spun mi-am luat de 1 si 8 martie niste ochelari de soare VOGUE cu 100 de euro!si de ieri de la achizitie iubitul meu sot nu mai vorbeste cu mine!treaba lui !sper sa ii treaca curand ca imi strica si cadoul si cheful de ai purta !ca doar odata e martie nu???

RAALUCUTZA26+cuCELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

cat despre bebelina mea!se misca ffff tare si ma joc cu ea tot timpul!si ii vorbesc!nu am insomnii!nici panicata nu sunt inca!asa ca eu ma consider o norocoasa!ca am avut un bebelush cuminte pana acum care nu mi-a cauzat nici un necaz!si sper ca de acum incolo sa fie si mai cuminte!asa cum o fost ma-sa pana la varsta asta!

RAALUCUTZA26+cuCELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

shoricutza merci,cand ajung in Bucuresti o sa o caut si eu.Daca tot nu dau de ea nici acolo, o sa o iau de la tine cu imprumut!Merci! Steluta multam pentru lamuriri!Pai daca noi in ianuarie 2008 avem copii de 1an si 10luni,nu intram in legea aia sa ne mai dea unu'?Sau e pentru cine naste dupa data aia?Ca nu prea inteleg..Luana ce tare ai fost cu "patania" din tramvai! Pai mi-ar fi placut sa sarbatoresc cu voi sambata, dar din pacate nu sunt in Bucuresti si nici nu am cum sa ajung..mai ales ca sambata seara suntem invitati si la nasi aici!io 30+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe

Mergi la inceput