Mamici de mai-iunie 2006 (39)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Deh,
Gabi, pe mine num-a dus capul ca asa ai gandit..M-am linistit, deci mai am de asteptat un picutz. De fapt, cu ocazia zilei de 8 martie, cand intra bb Nichita in a 7a luna a a odiseeii lui din burtica,ne-am facut programare la doctor T. Speram sa fie intr-un ceas bun, oricum luni merem intai la Iosup, sa analizam situatiunea in profunzime...

Voi ce ati cerut de martisor ? Sau sunteti fete cuminti si nu emiteti pretentii de-astea? Noi am devenit foarte pragmatici, cadourile se iau "la sigur" sau si mai bine, cu pre-vizionare. Chestia cu surprizele o fi frumoasa, dar noi o practicam in domeniile care nu implica si componenta financiara...prietenii stiu de ce...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

alisia ce sa facem daca nu ne putem stapani grijile? Si eu as vrea sa fiu linistita si nepasatoare insa nu pot controla..si incep sa am un morcov in pana la marele eveniment.
io 30+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe

Mergi la inceput

magg wow, ce frumos!Bebe Nichita intra in 7luni chiar de 8martie!!Noi saptamana viitoare pe 1martie ne ducem la eco 4D (cu ajutorul lui LYLY, careia ii multumesc inca o data!) si speram sa ii prindem mutrita lu' bebe sa ne minunam si noi de el!Iar vinerea viitoare mergem la controlul lunar caci o sa avem deja 32saptamani.Tot atunci o sa vorbesc cu dr si de nastere, sper sa ma mai calmeze si ea un picutz!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

Era bine la prima sarcina cand nu aveam atatea surse de informare si eram mai linistita

Eu mi-am luat singurica cadoul de martisor.....un parfum Dolce-Gabana . Si sotul pentru ca nu stia de asta a hotarat sa ne schimbam verighetele ....deci cadoul e dublu.

26w6d

Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Eu deocamdata nu am probleme cu somnul,asta de indata ce reusesc sa adorm(adorm greu din cauza "zvacului" din piciorul stang).

Azi-noapte m-am trezit la 4 sa mananc.Mie bebe imi trage niste suturi cand ii e foame...ceva de speriat.Sper ca nu a inceput foamea aia mare...ca io eram chiar mandra de silueta mea de pana acum,dar asta e...daca bebe cere,mami nu poate sa nu-i dea.

viviana27w4d

Mergi la inceput

Cadoul meu de 1martie e tocmai ecografia lu' bebe pe care abia o astept!Apropo de asta,LYLY sa imi mai zici o data ora..am retinut bine 15:00?Sau asta e ora de la intalnirea voastra de sambata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

cred ca trebuie sa schimb culoarea ca ma confund cu ama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Legat de cum se impart saptamanile si lunile, iata ce am gasit pe net:

Saptămânile 1 - 5 - Luna 1
Saptămânile 6 - 9 - Luna 2
Saptămânile 10-13 - Luna 3
Saptămânile 14-18 - Luna 4
Saptămânile 19-22 - Luna 5
Saptămânile 23-27 - Luna 6
Saptămânile 28-31 - Luna 7
Saptămânile 32-36 - Luna 8
Saptămânile 37-40 - Luna 9

Revin cu o adresa web pentru cele care doresc cantecele si povesti pentru copii:

database.cs.wayne.edu / marius / personal / Theo /

si apoi va duceti in directorul dorit.

Si nu in ultimul rand, poate ati vazut ca s-a aprobat ca de la 1 ianuarie 2008, CIC-ul sa fie de 3 ani, in loc de 2. Dar nu stiu daca noi vom beneficia de prelungire cu un an de zile, sau fericitele sunt cele care nasc in 2008.

Steluta 22w+.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

STELUTA

26W6D

Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Steluta cum vine asta, 3ani de stat acasa pentru cresterea copilului?Si beneficiezi de aia 8milioane in anul ala bonus? Si noi nu ne incadram, de abia din 2008 o sa fie asa?vivighe eu nu am primit catalogul in schimb m-au sunat sa ma duc la nu stiu ce reprezentanta a lor pentru a vedea produsele din catalog.Pe tine nu te-au sunat?

Mergi la inceput