Mamici de mai-iunie 2006 (39)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

Ama sa-ti traiasca barbatelul mic

26+

Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

gabi,
io iar sunt in ceatza cu lunile astea de sarcina...
Adeca tu la 26 de saptamani esti in luna a 7a ?? Nu se intra la 28 de saptamani?
Cred ca s-a discutat si rasdiscutat pe aici, asa ca nu dati cu rosii-neuronul meu nu a fost pe faza si in consecinta noi tot cu saptamanile mergem inainte...ca cu lunile nu am priceput. doar ma miram si io asa, ca azi intram in 26 de s si suna mai smecher "7 luni"

Ama,
e normal sa fii speriata. Cred ca toate suntem, macar un pic...Dar o sa fie bine, o sa trecem si peste asta, si o sa incepem paranoia cu "nu mananca, are febra, nu doarme etc etc etc"...Asa ca mai rezista un pic Vezi ce te incurajez eu?

Mie imi zicea o burtica mai mare ca in lunile mici esti speriata sa nu-l pierzi pe bb, in lunile mari esti speriata sa nu nasti mai devreme, daca depasesti termenul esti paranoica ca de ce numai tu nu nasti si uite asa incepi odiseea de proaspata mamica paranoica. Paranoia odata instalata, matz de o mai misti de acolo...

Lyly,
deoarece si pentru ca nu voi ajunge la piscina curand (cand am vazut tarifele mi-a cam picat fatza) aseara mi-am pus apa in cada ( cu arome) si am practicat "mersul prin cada". Dupa 10 min am inebunit de plictiseala si m-am oprit, evident...Uff , poate macar un masaj adevarat as face...

carmina,
tinem pumnii pt ecosa vii cu vesti bune de acolo!

Magg cu bb Nichita 26s fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VoichiV spune:

Ama, m-am uitat si eu la poza cu putza... Sa va aduca numai bucurii!

VoichiV26+

poze burtica http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

gabi merci!! Stii ce m-a intrebat a mea mama cand a vazut caseta cu inregistrarea si ii ziceam, dupa atatea masuratori, uite asta e putza? Cica:"Si o masoara si pe ea?" VoichiV da asa e,dar cu cat trece timpul cu atat mi-e mai greu sa imi stapanesc frica ce ma cuprinde si toate temerile legate de nastere..
io 30+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

Pai oricum maine fac 27 de saptamani implinite si intru in saptamana 28....ce mi-e cateva zile

26w6d

Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VoichiV spune:

Magghy, pt ca nici eu nu am ajuns inca la piscina, aseara am facut fix acelasi lucru Si evident ca dupa vreo 10 minute m-am plictisit... si m-am dus sa ma uit la tv la patinaj

VoichiV26+

poze burtica http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png

Mergi la inceput

magg uff,da ai dreptate..mare e paranoia la noi femeile insarcinate Dar am citit eu ca spre sfarsitul sarcinii, organismul elibereaza un hormon care te face sa fii mai linistita in fata nasterii..eu il astept cu drag ca simt ca o iau razna
Cred ca gabi isi numara saptamanile de la data conceptiei nu de la UM,de aia zice ca a intrat in 7luni,nu?Si asa sunt 28sapt..cum stim si noi ca de atunci incepe luna a 7a!
io 30+ cu Seby Poze mami si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alisia spune:

Buna fetelor,
Ama, Gabi....tuturor ne este frica de marele eveniment dar ganditi-va la motivatiela clipa in care il vom tine in brate, la cate mamici au trecut prin asta si se gandesc la o alta sarcina.
Si eu sunt o fricoasa...la spital am fost doar in vizita...si cand m-am nascut,imi este teama si de o simpla injectiedar am citit multe, multe despre nastere( cezariana)si consider ca este foarte important sa stim ce ne asteapta.
Capul sus fetelorsi sa fim optimiste!!!!
Alisia si ingerasul din burtica

Mergi la inceput

Acum am inteles si eu!Sambata fac si eu 31 saptamani implinite ceea ce inseamna ca intru in saptamana 32 adica in luna a 8a ?? Mai e atat de putin..io 30+ cu Seby Poze mami si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alisia spune:

Buna fetelor,
Ama, Gabi....tuturor ne este frica de marele eveniment dar ganditi-va la motivatiela clipa in care il vom tine in brate, la cate mamici au trecut prin asta si se gandesc la o alta sarcina.
Si eu sunt o fricoasa...la spital am fost doar in vizita...si cand m-am nascut,imi este teama si de o simpla injectiedar am citit multe, multe despre nastere( cezariana)si consider ca este foarte important sa stim ce ne asteapta.
Capul sus fetelorsi sa fim optimiste!!!!
Alisia si ingerasul din burtica

Mergi la inceput