Mamici de mai-iunie 2006 (39)
Raspunsuri - Pagina 13
inaioana spune:
Ama, nici eu nu aveam nici un fel de experienta, imagineaza-ti, si nici nu am avut nici un fel de ajutor inafara de al sotului meu. Dar, am reusit sa supravietuiesc, ba chiar sa ma descurc foarte bine zic eu!
Si in situatia ta de mama fara experienta sunt milioane de femei si vor fi in continuare si totusi fac treaba foarte buna. Stiu ca e nasol acum dar crede-ma ca spre sfarsitul sarcinii iti vei dori din suflet sa nasti , sa se termine odata totul, sa poti respira linistita, sa poti dormi, etc. Si evident, sa il cunosti pe bebe. Practic starile intre care oscilezi in ultimul trimestru sunt "mi-e frica de mor, nu vreau sa mai nasc, gata, m-am razgandit" si "faceti ceva, orice sa nasc odata ca nu mai suport burta asta imensa"!!!![]()
Ioana
28 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
ama_kaly spune:
ina da,ai dreptate!Gata nu ma mai plang decat in privinta nasterii!Si ma regasesc perfect in fraza "Gata, m-am razgandit, nu mai vreau sa mai nasc!"
Te admir pentru faptul ca ai reusit sa te descurci singura..si atat de bine!Sper sa reusesc si eu!
io
30+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe
carminabulina spune:
Fetelor am zis sa-l ascult pe dr. si sa stau in pat sa citesc putin dar am adormit instantaneu. Multumesc pt. incurajari.
raaluctza 
, nebunatico, sti tu ce sti. Imi cam pare rau dupa
, deh, e cam devreme, nu crezi?
ama, ai dreptate, am facut efort dar nu mi-am dat seama ca nu e voie atat timp cant eu ma simteam in regula si vedeam ca pot face. Sper si eu sa se lungeasca la loc. Oricum sunt cam surprinsa de faptul ca s-a scurtat asa, ca la 21 saptamani era destul de lung, adica 3,94 cm iar acum 2cm.
inaioana ai dreptate puilule, gata cu gimnastica. Mai bine grasa si cu copil in brate decat slaba si...
magghyc mi-a explicat el legatura dintre pipi, uterul care apasa pe vezica si colul scurt dar nu as stii sa redau exact. In cazul meu nu are legatura cu perineul ci cu uterul care apasa rau pe vezica.
[poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
amiss_zip spune:
Salutari! 
Am fost si noi la control, nu ne-a urcat pe masa
si nu ne-a mai facut echo transvaginala ci abdominala
si a fost foarte relaxanta intalnirea. S-a uitat la bebe, totul dezvoltat normal...manute picioruse, cap coloana...si ...si ..."ce este??" am intrebat noi fara sa fim prea atenti la altele
...si sa vedem ce este, spune domn' doctor, asa...."nu as vrea sa ma pronunt pentru ca nu se vede foarte bine ce este si nu vreau sa va fac sperante desarte"
"si ca totusi sa nu luam de buna ce ne zice, dar ar parea ca este fetita...desi nu se vede bine daca xxx e scrot sau nu".
Deci se pare ca inca nu stim ce este bebe! avem in schimb trimitere pt echo 4D saptamana viitoare si speram sa aflam atunci!
Dar am o mare intrebare la voi!
Am o prietena, 29 ani, care este insarcinata (prima sarcina), si are 6 saptamani. Ea in schimb este diagnosticata cu epilepsie si tine un tratament medicamentos de foarte mult timp (cativa ani ...cred 2) si care nu este recomandat pt gravidute. Este foarte speriata si nu stie ce sa faca...pentru ca ii este frica de crize daca opreste tratamentul. Acum cauta un neurolog bun in Bucuresti! pana acum a dat peste doctori (in provincie) care i-au dat medicatie prea puternica pt ce are ea! Stiti cumva in Bucuresti un medic neurolog bun?
Multumesc!! Mai stiti cazuri la fel cu acesta al prietenei mele?
Am sa fac si un subiect separat..dar pana atunci...poate stie cineva dintre voi.
Va pup pe toate si va urmarim in continuare cu mare interes!
22+
DianaR spune:
Carmina, chiar asa! Stai cuminte ca ai timp dupaia de exercitii si nebuneli! Pupici.
Cristina, pai uita-te si tu la lista cu greutatea bebelusilor nostri si vei vedea ca bebe ii f. bine. Nu tu spuneai parca de un pliu de grasime pe burtica la bebe (sau la tine????
sau nu tu spuneai
) neuronul asta gravid nu mai stie exact...
Ama, stai linistita ca toate am fost asa la prima sarcina. Eu in ultimele luni ma simteam bine deci chiar nu vroiam sa iasa, imi ziceam las ca acu e simplu, dar ce ma asteapta! E greu dar e frumos si sigur te vei descurca si tu ca miliarde de alte mamici.
Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (27+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
DianaR spune:
Se intampla lucruri ciudate cu netul meu...
Mi-am mai adus aminte de ceva, de neuronul asta
, Ama tu parca esti studenta, nu? Atunci n-am inteles eu bine dar tu speri ca vei intra in CIC? Ai lucrat in paralele sau te referi la cei 3 mil pe care-i primesc mamicile ce nu au lucrat?
Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (27+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
amiss_zip spune:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Diana daca esti student nu mai primesti CIC-ul??? Si eu sunt studenta in anul IV (e a doua facultate)! Nu m-am gandit ca ar influenta cu ceva primirea indemnizatiei!
raalucutza spune:
VREAU SA VAD DACA MERGE CEVA!SI SA II TRANSMIT LUI AMISS:ORICE AR FII DE SANATOS E SANATOS SI BINE DEZVOLTAT!??CA PARCA MA VAD PE MINE CAND SPUI DE REACTIA VOASTRA!CA SI EU AVEAM O TONA DE INTREBARI PT DOC DAR CAND AM AFLAT CA E FETITZA AM INCEPUT SA PLANG SI GATA :NU AM MAI INTREBAT NIMIC!DE PARCA NU CONTA DACA E SANATOASA SAU NU!
RAALUCUTZA
27+cu
CELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza
raalucutza spune:
MAI INCERC ODATA!e vb despre semnatura mea!si inca o chestie!ca incerc sa scriu ceva!
RAALUCUTZA
27+cu
CELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza