Bebelusi de iulie-august 2005 (69)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Andre_ea, tu l-ai inscris cumva pe Tudor la "Concursul bebelusilor care merg de-a busilea" de la Baby Expo? Sau nu am intuit prost ?
Ca spuneai tu mai demult ca el nu merge si trebuie sa va duceti la concurs , dar nu ai zis despre ce e vorba...am dedus eu asa...

Te intreb fiindca si eu vreau sa o inscriu pe mandra mea, poate pana atunci invata... Desi acum nu-si ridica decat fundul .

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

anis,
eu am tarc care poate fi folosit si pe post de pat pt ca este pliant si probabil o sa-l folosesc in concedii. e firma Hauck. are pe fund un fel de salteluta tare.
mai sunt tarcuri care nu sunt pliante dar care au niste manere speciale de care sa se agate bebe ca sa se ridice in picioare, si care sunt diverse forme (ovale, de colt, etc) si dimensiuni. si-am vazut unele care au pe o laterala si o usa cu fermoar ca sa poata sa iasa bebe singur de-acolo. dar mie nu mi s-a parut bine ca eu o pun in tarc cand am treaba si sa stiu ca sta acolo...sa nu ma trezesc ca o gasesc in alta parte.
acum depinde pt ce vrei tu sa-l folosesti si de spatiul disponibil.
eu am pus-o de la 5 luni in el cate putin sa se obisnuiasca si acuma sta si cate juma de ora in fund si se joaca cu jucariile.

mamica de maria, 6 luni si 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Anis- pai voi terminati cu una si incepeti cu alta? Pai e frumos asa? Succes si spor la dintisorul nr 5, sa iasa repede si sascape fata de durere! S i sa-i treaca repede bubitele! Eu zic daca i-ai dat carne de pui sa incerci la cateva zile dupa ce trec bubitele cu vita. Cine stie? Dar mai e pana atunci, sa scapati cu bine si de durerile de dintisori si mai vedeti voi! Succes!

Anda- te felicit pt intelepciune si rabdare! Vreu si eu! Spor la papica maine si sa ne dai vesti bune. Si de rusi nu fii supi ca noi am patit-o mai de multicel! Fii fericita ca au venit abia acum! Eu tocmai termin a 3-a tura!

Dede- pupici si voua si maine sa papati mai bine! SI nut-i mai face atatea probl cu cantarul, lasa fata in pace! Tocmai tu, baza noastra devii fricoasa? Pai noi ce sa ne mai facem, ca nu stim nici macar un sfert din cate stii tu? Pupici!

Joker- pt glicemie eu stiu ca e f bine sa iei o lingura de miere si sa nu bei apa jum de ora dupa si creste repejor. Am avut si eu probleme cu glicemia mica din cauza curelor dese. Iar pt tensiunea cam mica, mai bea si tu cafea sau vin rosu! Sanatate multa!

Laura- si voi???? Dar ce e cu copilasii astia? Mie azi Mario nu prea mi-a facut probleme dar nici grozav nu pot zice ca a papat, dar cum va aud pe voi imi e frica de ziua de maine! E clar ca au toane, probabil astenia de primavara. Eu credeam ca numai noi avem!

Diana- multumim mult de tot! Da, ne-a mai crescut si noua putinel par de ceva vreme dar am fost cheliosi rau! Iar de ranjit, numai asta stie sa faca! Pupici!

Simona mamica lui Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Mergi la inceput

Geanina- pai pot sa-i dai lapte in loc dar nu rezolvi mai nimic! Tot tb sa pape legume pana la urma. Incearca sa-i pui lapte in ele, eu asa fac! Si pun si putina sare la fiert si ulei de masline. Pofta buna si voua maine!

Mika- bravo lui! Mai sunt Rares al Laurei si Luca al Albinutzzei- ei se ridica singurei si pleaca pe marginea patului (sper ca nu am uitat pe cineva, daca da imi cer scuze) F frumos din partea lui! Lasa copilul daca asa ii place! Daca nu ar putea s-ar lasa in genunchi. Ei stiu ce e cel mai bine pt ei mult mai mult decat noi!

Adriana- e f posibil sa fi fost de la asta. Mario e mai tot timpul constipat si face cum zici tu, carnat gros si mare. Si de cateva ori s-a intamplat sa vomite daca il apuca sa se screama in timp ce papa sau imediat dupa. Probabil ca apa de la baita l-ajutat! Eu zic sa nu-ti faci rpobl daca nu se repeta si maine! Iar despre greutate, eu imi fac probl ca e prea gras si de-aia nu se ridica singur in fund sau in picioare si nici nu sta mult timp in fund (e drept ca nici rabdare nu are deloc, ca de stat ar sta asa!!!!!!) Vei vedea ca e f bine baiatul!

Anda- am vazut pozele cu tizul nostru! F frumusel! sa va traisca! Si tare cumintel! Si vad ca si perisor aveti maricel! Tare dragalas!

Mergi la inceput

Adriana nu ne suparam, cum sa ne suparam??? Eu una nu il pun sa mearga, doar il mai pun in picioare. Iar in 4 labe a invatat el ceva de genul, adica are deja viteza la mersul cu spatele si in fata mai mult se taraste pe coate, dar invata el si asa! Sper sa fie bine, oricum si in picioare il pun rar, eu nu prea i-am impus sa faca nimic, l-am lasat pe el singurel cand crede de cuviinta!

Beby- nu esti ocolita!!!! Nu fii suparata! Cauza e ca nu ai inca 10 mesaje si mesajele tale sunt inca moderate! Asa ca de obicei apar dupa ce noi am citi deja in spate, iar mesajele tale apar mai tarziu, dar in ordinea cronologica incadrat in mom in care l-ai trimis tu! (eu de ex acum nu am avut timp si s-a nimerit sa il gasesc) Scrie si tu repede inca 5 mesaje sa scapi de moderare si te vedem si noi imediat ce scri si vei vedea ca nu te ocoleste nimeni! Pupici si bine ai venit printre noi! Pupam bble tau si asteptam si date si poze cu el!

Anis- eu nu am, si eu vreau. Nu tb saltea la tarc, decat daca tii tu neaparat.

Diana- ne place tare micuta grasunica si papacioasa! Felicitari pt dintisori! Nici eu nu am nora, imipropusese cineva mai de multicel dar spre rusinea mea nu mai stiu cine si nici nora nu s-a mai aratat, asa ca daca nasa nu-ti sunt ca eu nu te-am botezt, macar cuscra! Ce parere ai? Ca ziceai ca-ti place si tie de grasanul meu ciufulit! (asta daca nu ai pretendenti deja ca nu am citi pana la capat) Si drum bun, sa decurga bine totul!

Mergi la inceput

Va pup acum ca iar e tarziu si maine vreau sa- scot in 2 ture afara deci cam gata cu somnul meu prelungit! Ne vedem maine, sper cu vesti bune ca au papat copilasii tot! Noapte buna si somn usor tututror(na ca fac si rime la ora asta!) Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Adriana daca bebele se ridica singur si pleaca in picioare neajutat este ok chiar daca nu merge in 4 labe.
Mihnea a mers in 4 labe si de o saptamana s-a ridicat singur in picioare. Si paseste. Nu merge inca singurel e prea devreme ca facem de abia duminica 8 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Neata mamici!

Beby, bine ai venit! Ti-a explicat Simona cum e cu moderatul asta! Mai scrie 5 mesaje sa fii in pas cu noi .

Ancutzathree, iarta-ne ca n-am completat listutza. Eu nu prea am apucat sa citesc cap. trecut si sa salvez noile date din motive de examene (scap week-end-ul asta) si Anis e si ea super ocupata cu Ingrid. In plus, am fost data peste cap cu tragedia care s-a intamplat cu AndreeaC.
Uite acum ma apuc de completat, pana nu se scoala "printesul" .

"Printesul" meu mananca destul de bine. Nu stiu ce are dimineata ca nu prea mai mananca cum trebuie fructele si nici lapte nu prea bea. Practic, isi scoate singur masa de la 10 si nu stiu daca e tocmai bine. Sau o fi de la dintele nr. 4 desi nu prea cred, ca mananca f. bine celelalte 2 mese.

Am reusit, in sfarsit, sa-i pozez si eu dintii. Ia uitati-va ce dinti avem! dintocii de jos

A inceput si Teo sa-si dea seama cum e cu rostogolitul. Inca il trage funduletzul inapoi da' a priceput cum e.
Ce ma nelinisteste, e ca, da din cap ca aurolacii dar nu f. des. Cand sta in balansoar misca f. repede capul din stanga in dreapta. Ma gandesc sa nu aiba ceva la urechiuse. Cred ca sunt paranoica. Luni ne ducem la vaccin si il intreb pe dr. sa scap de griji.

Voi folositi pompita de nas la fiecare baita? Eu recunosc ca nu prea.

Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Buna dimineata tuturor

Astazi stam ceva mai bine, tusea s-a mai rarit iar febra nu mai facem...

Dupa amiaza vine doctora sa ne vada, ca sa stea si mami linistita ca e totul in regula.

Oricum, de mancat mananca foarte prost (inca), si asta cu cantecele si telecomanda data de pamant !!!

Fetele care luati anticonceptionale...( cu norma facuta la copii )

Am vrut azi sa imi iau de la farmacie si ... imi trebuie reteta !!!!!!!!!

Ce tampenie !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisalisa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

'neata,

Pot sa zic acum 'neata ,Ingrid s-a trezit la 7.30, ea care se trezea la 9..clar o supara ceva ..gingia..dinti..mie si frica sa pronunt.

Nu i-au trecut inca bubitele.Singura ameliorare pe care o vad, e ca pielea de pe fata si-a revenit, incepuse sa devina aspra,asa se facea inainte sa apara brobonelele.Incerc sa stau calma si sa nu am ingrijorez f tare.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput