Bebelusi de iulie-august 2005 (69)
Raspunsuri - Pagina 10
anis spune:
Ancutzathree, eu ti-am salvat datele pe care le-ai scris cap. trecut ,numai ca n-am apucat sa le trec in listuta.Ce sa fac?s-au dus vremurile cand completam la listuta instantaneu...e, rezolvam noi cumva..ori eu ,ori acusor..cand avem timp o sa apara datele.
Baby,bine ai venit, eu una nu ti-am vazut mesajul cu datele, asta fiindca pana la 10 mesaje esti moderata, adica intai iti da voie un moderator si apare cu intarziere.mesajul.Trimite un PM la mine cu datele pt listuta.
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
brianamica spune:
Sa va mai povestesc cum am mai evoluat noi...
Desi nu sta foarte bine ( singura) in fundulet, atunci cand intande manutele sa se ridice vrea direct in picioare !
Si nu va imaginati ce incordeaza piciorusele, si ce se maraie cand vrem sa o punem in fundulet.
Mie imi pare mult prea devreme sa o incurajez sa stea in picioruse, asa incat ne certam tare !!
In schimb nu ii prieste galbenusul de ou.
Voi ati patit asa ceva?
De cate ori ii dau ou imi vomita rau !
Astfel incat dupa a 3-a oara am incetat sa ii mai ofer asa ceva.
Stie cineva de ce se intampla asta?
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisalisa/my_photos
geaninaelena spune:
Buna dimineata!!
La noi nu e prea buna pt ca s-a trezit de vreo 4 ori in conditiile in care pana de curand dormea cel putin 6 ore fara trezire…sper sa fie ceva temporar!!
Bun venit, fetelor noi, laura_barb si beby! Sa ne povestiti despre voi si puiutii vostri!
Diana f. frumoasa superbebelusa!!! Nici noi nu suntem promisi….asteptam oferte!
Anis eu am tarc de la chicco are salteluta exact cum zicea si ema.nu.ela. In timpul zilei nu prea vrea sa stea in el…cred si eu, dupa ce a aflat cum e sa umbli prin sufragerie… de cateva nopti l-am pus sa doarma noaptea in el (am luat salteaua patutului ca sa nu fie pre jos) pt ca se ridica in picioare si nu poate sa-si tina echilibrul, si risca sa se loveasca…
Nu stiu cui trebuie sa-i multumesc pt actualizarile facute in lista (banuiesc ca lui Anis)
Gia si bebe Mihai
Poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/liviu_bell/my_photos
Laura25 spune:
quote:
Originally posted by acusor
Ce ma nelinisteste, e ca, da din cap ca aurolacii dar nu f. des. Cand sta in balansoar misca f. repede capul din stanga in dreapta. Ma gandesc sa nu aiba ceva la urechiuse. Cred ca sunt paranoica. Luni ne ducem la vaccin si il intreb pe dr. sa scap de griji.
Voi folositi pompita de nas la fiecare baita? Eu recunosc ca nu prea.
Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem
Esti de belea! "da din cap ca aurolacii". Nu stiu daca ai vazut un mesaj al meu in care spuneam ca Rares face la fel. Dar eu ii spun "nu, nu" si dau din cap si el rade de nu mai poate si da si el din cap. Mai nou isi pune si barbia in piept si se uita la mine pe sub gene ... Eu cred ca pur si simplu a descoperit miscarea si face pt ca poate ...Bianca se leagana in lateral, dar mai nou si fata-spate si daca are canapeaua sau o perna in spate se tranteste si rade ... Abia ea face exact miscarea pe care o fac copii aia cu probleme psihice care stau la colt de strada si se trantesc cu spatele de perete.
Laura de Rares si Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Atat suntem de mari
acusor spune:
quote:
Nu stiu cui trebuie sa-i multumesc pt actualizarile facute in lista (banuiesc ca lui Anis)
Mie! Mie!
Pupici
Poze
Cat de mari suntem
acusor spune:
Laura, acum imi aduc aminte ca spuneai de Rares ca face asa. Daca ma gandesc mai bine si Teo rade daca-l cert sa nu mai faca asa. Copiii astia sunt de belea!
As fi zis sa faca asa daca il adormeam leganat pe picioare. Asa facea finul meu. Se legana singur.
Pupici
Poze
Cat de mari suntem
anis spune:
Lui Acusor multumirile...eu sunt bizi cu Ingrid o alerg cu para si marul fiert...nu mananca mai deloc ,de abia a mancat 50 de gr, si crud manca 150-180..off...fir-ar ele de bubite..
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
geaninaelena spune:
Scuza-ma Andreea!
Multumim pt adaugarea datelor la listuta!!
Gia si bebe Mihai
Poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/liviu_bell/my_photos
Laura25 spune:
Bun venit laura_barb si beby! Sa va traiasca ingerasii si sa ne aratati cat mai repede poze.
Sa va povestesc cum se joaca ai mei impreuna. Am o cutie de aprox. 20cm/12cm din plastic si in ea le-am pus mai demult jucarii micutze ( sezete, "para" de la pompa de nas, o seringa, 2 ratuste mici, o mingiuta, cateva jucarii care zornaie ...) si le face o placere deosebita sa le scoata de acolo si sa intoarca cutia cu fundul in sus, sa o pocneasca (cu palmele sau cu o jucarie). De cateva zile, cand stau impreuna langa cutie, miscarea e ceva e genul: Bianca ia o jucarie din cutie .. o intoarce pe toate partile, incerca sa se joace cu ea...Rares vrea sa i-o ia din mana. Bianca maraie la el si da repede-repede dn manutze si il pocneste cu palma, cu jucaria ... Rares nu se lasa pana nu i-o ia. Fata, ramasa fara "obiectul muncii", ia alta jucarie din cutie. Rares se uita la jucaria furata, o agita un pic, o baga un pic in gura... o da deoparte in maxim 30 de secunde si se intoarce la Bianca si asteapta urmatoarea jucarie pe care sa i-o fure... Si tot asa pana terimina jucariile. Atunci Bianca se apuca de pocnit cutia si Rares de tras Binaca de bluza, de urechi, de par ... Tot timpul asta amandoi "vorbesc", maraie, "canta". E un intreg spectacol ...
Laura de Rares si Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Atat suntem de mari
acusor spune:
quote:
Originally posted by geaninaelena
Scuza-ma Andreea!
No problem! Nu m-am suparat!
Pupici
Poze
Cat de mari suntem