Bebelusi de iulie-august 2005 (69)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Am uitat sa va spun ca Binca daca e entuziasmata tare bate din palme. Inca nu ii iese miscarea, ca o palma o deschide, dar la una ii raman degetele stranse in pumn, dar are o viteza la miscat mainile, e teroare .. si chiraie si rade si scoate tot felul de sunete.

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre

Atat suntem de mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Laura, trebuie sa fie super sa ii privesti pe cei doi jucandu-se !!

Eu ma uit la Ana cum ia tot ceea ce are Ela in mana, insa Ela este mare si ii da !

Sa vezi tu mai tarziu cand or sa "maraie" ceva mai mult si or sa strige "mamiiii.."

Stiu ca atunci cand Ela avea in jur de 1 an jumate-doi, veneau niste prieteni pe la noi cu o fetita de o seama cu ea... Si ieseau de fiecare data scantei !

Oricum, daca ii prinzi vreodata in foto in timp ce se joaca, lasa-ne si pe noi sa ne bucuram alaturi de ei.

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisalisa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Laura, ce spectacol tre' sa fie la voi in casa! Imi si inchipui cum fac. Daca treci peste faptul ca tre' sa cresti 2 deodata e f. haios sa-i vezi cum se mai descopera unul pe altul! Pana la urma, cu amintirile astea frumoase ramai! Nu te mai gandesti ca a fost greu sa cresti 2!

Anis, lui Ingrid. Sa-i treaca bubitele mai repede si sa mai stea dintii in banca lor pana ii scoti tu la raport!

Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Fetele, am o surpriza pt. voi......uitati-va AICI.

Ce parere aveti? Sunt nebuna ?

P.S. Partea a doua v-o spun maine seara...

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Diana, nu esti nebuna !

Ai par frumos ca si Anis ! Si pe ea am vazut-o in poze cu un par absolut superb!

Asa ca.... fii mandra de ceea ce ti-a dat natura, ca la altii ...mai slabut !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisalisa/my_photos

Mergi la inceput

La multi ani, Marc David! (AC)
La multi ani, Luca! (Letitia Maria)
La multi ani, Toma! (ada_si_toma)
La multi ani, Larisa! (aprilie1976)
La multi ani, Mario Alexandru! (simonique)

Sa creteti mari si sanatosi!

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

La multi ani, Mario Gabriel! (Simonaci79)

Sa cresti mare, sanatos, voios si cuminte!

Simona, pe voi v-am urat separat ca sa iti spun ca acceptam invitatia.... Ne place domnul grasunel....

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

hai sa va zic ce scrie in cartea mea de meniuri.
cica la 6-7 luni trebuie sa manance copilul cam 900 calorii
un exemplu de meniu e asa:
1) 200ml lapte cu cereale = 180 cal
2) 50-60gr piure fructe cu branza de vaci = 50 cal
3) 120ml supa + 100gr piure legume + 30gr carne = 100 + 120 + 50 = 270 cal
4) 150gr cereale cu lapte = 200 cal
5) 200ml lapte cu cereale = 180 cal
total=880 calorii

eu nu ii dau supa. doar piure legume 100gr + 15gr carne si completare 100ml lapte. asta pana o sa-si faca o masa de 150gr piure + 30gr carne.

apoi ei zic ca mesele ar trebui sa fie la urmatoarele ore: 6, 10, 12-13, 17, 20. idea e ca masa de la ora 10 fiind mai putina, dupa aia e intervalul mai mic. dar eu le dau la 4 ore ca nu imi mananca mai devreme.

mamica de maria, 6 luni si 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

L-ai tuns Diana! D-aia ne intrebi daca esti nebuna, nu ?
Depinde de tine! Eu nu m-as suporta cu un par asa de lung! In plus, cred ca e un chin sa-l speli! Maria Dragomiroiu cica pleaca peste tot cu un lighean special pentru par .
Da' iti sta f. bine cu el lung. Sunt convinsa ca iti sta bine si cu el mai scurt.

Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Intr-adevar azi e alta zi. dar meritul e al meu.
Asta pentru ca am trezit-o eu la 6.30 sa suga, si apoi a dormit linistita pana la 8.30. Daca se trezeste dupa 7 sa suga nu mai adoarme dupa aceea si nu papa bine de dimineata, adoarme la 10 si is da peste cap programul, ca ieri.
Asa ca a papat bine iaurt la 10 si acuma la 11 a adormit in 30 de secunde, nu glumesc. Pana am ajuns din camera ei in sufragerie la calculator deja s-a facut liniste.
La pranz nu gatesc ca ii dau borcanas sa fiu sigura ca papa ca trebuie sa merg la sedinta la Adi la gradi. E cu activitate demonstrativa sa ii vedem cum lucreaza. cred ca iar o sa ma buseasca plansul de emotii, desi nu e serbare, dar ma emotionez de fiecare data cand il vad facand ceva serios.

Anis ce bubite aveti? Medeea are si ea pe fata vreo 3 dar par cosulete, si fata e uscata ca iar am spalat-o cu musetel pentru bubite si musetelul usca. Maine o spal cu pelin si o tot ung cu crema de la Sebamed, dar poate la voi e totusi alergie, la noi nu prea cred ca e.

Lauratare m-am amuzat cum se joaca ai tai.

Adrianaintr-adevar e foarte bine sa mearga in 4 labe dar ce sa faci daca nu vrea bebe nicicum, cam 10% nu vor, poti sa ii obligi? Nu cred. Ceea ce poti sa faci e sa nu ii pui in premergator ca asta sigur nu ii face bine. Eu simt deja ce usor mi-ar fi sa o pun in premergator dar nu o sa o pun totusi. Peste o saptamana cand face 7 luni ii instalez leaganul acela care se prinde de rama usii.

Fetelor, aveti careva lucruri de la TUPPERWARE?
Eu i-am comandat canita aceea cu capac de silicon, e scumpa dar 2 persoane mi-au spus ca e foarte buna si le place la bebelasi.

Mamini iti simt lipsa. Sau poate ai intrat capitolul trecut cand nu am intrat eu?

http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos

dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput