Bebelusi de iulie-august 2005 (69)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Va tin in suspans pana maine seara......asa cum am promis...

Acum fug, ca plecam in provincie! Va pup si va urez sa aveti doua zile frumoase si linistite, fara surprize neplacute!

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

apoi la 7-9 luni trebuie sa manance copilul cam 1100 calorii
exemplu de meniu:

1) 200ml lapte cu cereale
2) 100-150gr piure fructe cu branza de vaci / biscuiti / pesmet
3) 120ml supa de carne + 50gr piure legume + 50ml sos de rosii + 40gr carne + 40gr paine alba
4) 150gr cereale cu lapte
5) 200ml lapte cu cereale

mamica de maria, 6 luni si 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Diana Mirela felicitari pentru stelutza!!! Ai un par superb. Are in ce-si baga fata ta manutzele

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre

Atat suntem de mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Ema.nu.e.la, mama mia cand sa pape copilul atata mancare???

Diana ,eu zic ca doar l-ai ondulat

Dede, ne-au iesit niste bubitepe umari, brate ,piept, seamana cu spuzeala de la caldura..incepuse si pe fata..mai intai am simtit pielea ca si cum ar fi mai aspra, dupa aia au aparut brobobele mici rosii.
Eu banuiesc ca ar fi de la carne...ma uitam acum ce a scris ema.nu.e.la...cata carne se da la o masa??
ca eu dadeam cam 40-50 gr.Dr a zis deocamdata sa scot carnea (eu banuiesc ca de la ea e) si sa fierb si fructele, sa stam 3 zile asa , sa vedem daca dispar.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

LA MULTE LUNI SARBATORITILOR NASCUTI INTR-O ZI DE 22 :

Marc David (AC)8luni

Mario Gabriel ( simonaci79)7luni

Luca (Letitia Maria) 7luni

Toma ( ada si toma)7luni
Larisa (aprilie1976)6luni
Mario Alexandru ( simonique)6luni

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

La multi ani, Mario Gabriel(Simonaci79)
Marc David(AC)
Luca(Letitia Maria)
Toma (ada_si_toma)
Larisa (aprilie1976)
Mario Alexandru!(simonique)

Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari si cuminti!

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre

Atat suntem de mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare fetele!

La Multi Ani, sarbatoritilor zilei!

Daria la 7 luni are 7 kg si 68,5 cm lungime!
Sta bine in funduletz, merge in 4 labe, se aseaza singura in fund din 4 labe, se rasuceste pe toate partile, se catzara pe patutz, dar nu se ridica inca singura.
Daca o punem in picioare de marginea patutzului e de-a dreptul euforica sta si cate 10 minute agatzata de marginea patului si studiaza tot prin casa!
Merge in picioare sustinuta de manutze. Face la olitza de aproape 1 luna .
Zice: TATA, GATA, DA, PISA (n-am descoperit ce-i pisa, ca ea n-a vazut pisica pana acum), e o zgubilitica, o jucausha si o guraliva! si cand ma gandesc ca s-a nascut la 35 de saptamani si 2 zile..... Nu-mi vine sa cred ce progrese a facut si cat de bine a crescut (la capitolul greutate se putea mai bine, dar eu sunt multumita si asa...a luat 500 gr luna asta)

Copii astia s-au vorbit mahh?
Si Daria e maraita cat incape, mai mult nu mananca decat mananca..... offff

Pupici

Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

beby-bine ai venit printre noi! Te asteptam cu noutati!

Diana-eu ti-am vazut printesa dulcica inca de aseara impreuna cu sotu'. Vrem si noi asa buculite maaali!!!
Andrei semana leit cu mine pana la 4 luni,de vreo 2 luni incepe sa semene din ce in ce mai mult cu ta-su!
Nici noi nu suntem promisi,decat pe afara avem o prietena ! Vad ca s-a inscris si Simona in cursa cu tizulettzul nostru. Nu ne suparam daca ii alegi pe ei,important e sa fie fata fericita!

Simona-multumim,nici voi nu sunteti mai prejos!Are ceva par,nici prea mult,dar nici putin!

Acusor-ff frumosi ochi are Teo,e un frumos!

Azi dimineata manca 140 gr. de mar cu branza,nu cu placere dar deschidea gurita,sa vedem acum cu supa!

Anda si Andrei Mario 15 august 2005

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

La multi ani:

Mario Gabriel(Simonaci79)
Marc David(AC)
Luca(Letitia Maria)
Toma (ada_si_toma)
Larisa (aprilie1976)
Mario Alexandru!(simonique)[/size=3][/navy]

Sa cresteti mari, sanatosi si cuminti!

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

anis,
sa stii ca a mea asa mananca. cu excepitia pranzului unde mananca doar 130-140 piure legume cu carne (din care carnea e cam 15-20gr) si ii dau si completare 70-100ml lapte.
mie pediatra mi-a zis 5 mese de cate 170ml/gr (sa contina minim 500ml lapte) pe zi. dar pt ca a mea mananca mai putine fructe eu ii dau lapte mai mult dim si seara (cate 200). si-i mai dau cereale cu lapte si fructe dupa-amiaza sau iaurt cu fructe (iaurt din comert si fructele le pun eu). dar eu am inceput usor-usor de la 5 luni diversificarea.

am o carte ma veche de prin anii '70 in care scrie ca bebe la 5 luni tre sa manance 5 mese de cate 200gr/ml. da mi se pare enorm. cel putin pt a mea care e tare mofturoasa. dar sunt copii care mananca si cate 250gr la o masa.

am vazut ca tu dai un aliment nou doar o zi. eu iti zic din experienta ca daca nu-l mananca nu e neaparat ca nu-i place. ca a mea intr-o zi mananca ceva cu super mare placere, iar a doua zi nici nu deschide gura la aceeasi mancare. asa ca e pe toane nu pe placut. ar trebui sa-i dai cel putin 2 zile sa vezi cum ii plac...si sa vezi si alergiile mai bine de la ce apar.

mamica de maria, 6 luni si 3 saptamani.

Mergi la inceput