Bebelusi de iulie-august 2005 (69)
Raspunsuri - Pagina 8
mika1 spune:
este cineva la care merge deja in picioare bebe? ca al meu, nascut pe 15 iulie merge in picioare, isi doreste f mult acest lucru si tipa de bucurie cand il pun sa mearga, insa cred ca il oboseste si foarte tare ptr ca are multe reprize de somn ziua....el nu vrea sa stea in fund , vrea numai in picioare...nici in brate nu vrea, se zbate ca vrea jos....se misca in pat pana ajunge pe marginea lui ca sa coboare...mie mi se pare cam devreme......
blackpanterro spune:
Mai fetelor sa va povestesc cum a fost ziua si seara noastra.....de dimineata a papat un iaurt de 50g, apoi somn......pe la 1.45 a mancat bine mancare apoi am iesit afara....cand ne-am intors nu a vrut sa pape nimic iar pe la 6.30 a papat iar 2 iaurturi de 50g.Apoi chiar inainte sa ii fac baie i-am mai dat niste pireu cu legume si carne.
Si ce credeti? Atat de tare s-a innecat ca a vomitat absolut tot!!!!Toata ziua a fost foarte marait si s-a tot plans, cred ca asta a fost solutia-sa vomite.....dar nu e tot, dupa baie a inceput iar sa planga tare si nu credeti ca in timp ce il stergeam de apa a facut un kk maaaaaare si gros de ziceai ca e de om mare, chiar in prosop!!
Dupa toate astea baiatul meu a fost foarte fericit si vorbea iar de ale lui :)......sa fi fost asta motivul maraielii lui zilele astea?Sa fi avut ceva la stomac???Oricum ma bucur ca a scos tot afara si acum e bine.
Inainte sa adoarma a papat de la amandoi sani, foarte bine, am avut mult lapte azi ca m-au cam durut, asa ca numai patzanii cu pruncul asta :)
Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos
andatudor spune:
Dede,Laura,Gianinaelena-deci clar,tocmai vorbeam cu sotu',e ceva in aer,vorba Laurei.Nu stiu nici eu cum s-o mai dau! Gianina eu stiu ca pana la 1 an nu are voie sare deloc.Eu una nu o sa-i pun.Nu stiu ce sa zic,poate incerc sa i le dau separat ca vad ca asa combinate nu prea merge.La inceput asa am facut,dar acum ca i le-am bagat pe aproape pe toate ii fac cocktail de legume.
Daca ar fi dupa al meu ar manca banana si cereale toata ziua!
Maine e ziua cu mar ,asa ca stresul va fi dublu!
Am pus si eu poze noi in albumul 6 luni.Enjoy!
Anda si Andrei Mario 15 august 2005
poze
blackpanterro spune:
Simona,multumesc pt aprecieri, ai dreptate in legatura cu greutatea dar sti cum ii, imi tot fac griji ca nu i-a destul in greutate si ca nu papa destul..ce sa fac sunt si eu nebuna....si mai vad ca sunt copii de varsta lui atat de mari si dolofani, ma tot gandesc ca daca o sa fie Aidan un ashchiutza?Is nebuna, stiu da ce sa fac, un bebe am, daca nu ma ingrijorez pt el atunci pt cine ;)
blackpanterro spune:
Fetele care ii puneti pe bebei in picioare....este foarte important din punct de vedere al dezvoltarii ca bebe sa mearga in 4 labe.Stiu ca sunt multi copii care merg inainte dar am citit un studiu si in State toti dr spun ca bebele trebuie sa mearga in 4 labe...de ce? o sa incerc sa va explic....cica mersul asta in 4 labe este strans legat in creier de aptitudinile de a rezolva probleme.Un bebe care invata sa mearga in 4 labe o face mai mult ca sigur de unul singur, deci problema rezolvata de el.Daca este ajutat sa mearga si incepe sa mearga nu a facut-o singur si de aceea se spune ca nu va putea sa rezolve probleme in viata atat de bine....
Sa nu va suparati ca va spun dar e bine sa avem cat mai multe informatii si daca stiu eu ceva va spun si voua :)
Laura25 spune:
quote:
Originally posted by mika1
este cineva la care merge deja in picioare bebe? ca al meu, nascut pe 15 iulie merge in picioare, isi doreste f mult acest lucru si tipa de bucurie cand il pun sa mearga, insa cred ca il oboseste si foarte tare ptr ca are multe reprize de somn ziua....el nu vrea sa stea in fund , vrea numai in picioare...nici in brate nu vrea, se zbate ca vrea jos....se misca in pat pana ajunge pe marginea lui ca sa coboare...mie mi se pare cam devreme......
Mika, Rares a descoperit ca poate merge intre Craciun si Revelion, deci la 6 luni jumate, dar el deja statea singur in funduletz. Si lui ii place f. mult si vrea numai in picioare, dar are numai 3 reprize de somn, de obicei si nu mai mult de o ora odata
(uneori numai 20-30 min).
Laura de Rares si Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Atat suntem de mari
beby spune:
Am postat si eu un mesaj,ca sa ma integrez si eu pe listuta voastra,si nu inteleg de ce sunt ocolita?
anis spune:
Fetele care aveti tarcuri? Ce tarcuri aveti? Care sunt mai bune? Au si saltea tarcurile, trebuie si saltea?
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Dianami spune:
Andatudor, ti-am admirat puiul! Parerea mea e ca iti seamana leit! Pupici!
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia
Dianami spune:
Yupiiiii!!!!!!!! Ne-am maturizat!!!!!!
Am 3 stelute!
Avem poze noi in albumul "luna 6" si noul album "luna 7" .
P.S. Aviz mamicilor de baietei, ca noi nu suntem promise ...inca...
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia