Bebelusi de iulie-august 2005 (69)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Off,mai mai !! N-am mai intrat de 2 zile si nici nu stiu cu ce sa incep,asa ca incep cu ale mele!
Mai intai :mi-au venit si mie RUSII ieri ,la 6 luni si 5 zile de la nastere! Dupa ce ca diversificarea asta e asa de grea si mai sunt din cand in cand si mofturile cu suptul,ma pocnira si rusii astia tocmai acum!
Azi fusei super stresata si agitata.Dupa ce am inceput atat de bine cu piureul de legume,acum de vreo 2/3 zile regresam.Azi ii dadui si cu o lingurita de carne,dar nu manca decat 40g.Buuun ,zisei ,in gandul meu,iti pun eu mancarea la pachet si te scot afara.
Incercai sa-i dau afara ,din nou,dar ma flitui cu zambetul pe buze,dupa nici o lingurita gustata cu varful limbii.
Bine zisei eu ,din ce in ce mai disperata,ca trecusera 4 ore de la ultima masa si el nu dadea nici un semn de foame.Il mai plimbai putin si vazui ca se cam mataie,hai,ca-i venii foame,incerc din nou cu supa,flit la maxim,scot tzitzi,in disperare de cauza,nici macar nu vru s-o miroase,daramite s-o mai ia in gura.
Zic,e timid copilu' nu vrea sa manance afara,hai sa merem in casa sa mancam noi in liniste.Intram in casa,incerc tzitzi,suge de vreo 5/6 ori si gata.Disperare maxima-copilul nemancat de 5 ore,dar nici nu dadea semne de foame.Merg sa-i fac cereale-pe care ,daca-i e foame nu le refuza niciodata.A mancat cam 50 gr.
Epuizata si leoarca de sudoare cedez!! Nu-i e foame ,nu-i e foame.Il imbrac din nou si iesim la plimbare! Am mai sta o ora jum. si ne-am intors acasa.A mai sput putin,nu prea mult,ca dl. meu tine la silueta! Si la 2 ore a papat si 100 gr de cereale.
Asa ca ziua de azi a fost un haos total.Adriana ,imi gasesc si eu consolarea ca nu mi se intampla numai mie,dar asta e au mofturile si toanele lor,si mai presus de toate o FORTA de nedescris de a tine gurita inchisa atunci cand refuza papa si de a tipa !!!

Deci curaj fetelor,maine bebelusii nosrti vor fi mai mari cu o ZI!

hai ca venii si sotu',mergem si noi sa mancam,ne auzim mai tarziu,sau daca pic la datorie,ca deja ma simt slabita,va urez de pe acum o noapte cat mai linistita si bebei cuminti!

pupici

Anda si Andrei Mario 15 august 2005

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beby spune:

Buna fetelor,ma primiti si pe mine?Sunt mamica de fetita nascuta pe 25.07.2005,Ioana-Bianca de 3.370 kg,49cm,scor apgar 10.Acum sunt o adevarata domnisoara,peste cateva zile implinesc 7 luni.Am cu ce sa ma mandresc,am deja doi dintisori,si se pare ca in curand va aparea si cel de al treilea.Maninc bine,nu sunt mofturoasa,dar nu prea imi place sa stau pe burtica.Sunt vesela si rad toata ziua.Pe mami o exasperez ca nu vreau sa stau in fundulet,fara sa ma legan .Fetelor puiutii vostri deja stau in permergator?E bine sa ii cumpar de acum,ca sa se invete sa mearga?Voi ce spuneti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Anda copiii nostrii se pot lua de mana. Si Medeea a papat azi...mai nimica.
Dar m-am straduit sa nu ma enervez...prea tare. Eu m-am obisnuit cu mofturile ei. Daca nu o prind in toane bune nu papa, chiar daca eu sunt sigura ca ii e foame si ca e superbuna mancarica.
Anis, sorry dar nu am citit capitolul precedent, ce bubite v-au iesit? Sigur nu-s de la caldura, ca parca citeam ceva de 27 de grade?

Oricum, ne bucuram si noi din plin de vremea buna, de aceea nu prea am apucat sa intru pe aici.

Dintisori nu avem inca, nu sta fata asta in sezut ca nu are stare. Isi ridica funduletu cand sta pe burta si cred ca o sa evolueaza ca Adi din cate vad, adica o sa sada dupa ce se ridica in picioare.

Mi-e si groaza ca implineste 7 luni si trebuie sa o cantaresc...da chiar trebuie?

http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos

dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

Stai linistita, mi-am dat seama abia acum ca am pus un punctulet pe acolo...scuze...sunt un ageamiu in chestia asta..stiu ca nu e de bine dar am fost la dr si mi-a dat un pumn de vitamine, fier, suplimente, etc....ce indica de fapt hemoglobina 8???E chiar asa de rau?Pe o scara de la 1 la 10 cat e de rau??Eu am mai avut cand eram mica u episod nasol de tot de anemie si nu as vrea sa imi revina...

Diana, ma poti lamuri??

La glicemie ar trebui sa imi fac griji?Mai mare de 75 nu am avut-o niciodata din cate stiu...

Medicul s-a speriat de neconcordata dintre pulsul meu...111 si tensiunea mea...9 cu 5...asta ar trebui sa ma sperie?/Pe partea asta eu ma simt bine...

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Anda, Dede ... cred ca e ceva in aer ... asa au facut si ai mei.. azi amandoi, ieri numai Bianca. Nu deschid gura nici sa-i pici .. si mai si tipa si se salta de buric in sus ...au stat nemancati mai bine de 5 ore. In final au limpait un pic de lapte ... Hai sa zic ca lui Rares poate ii iese si al doilea dinte de jos, dar fii'mea ce o fi avand?

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre

Atat suntem de mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

quote:
Originally posted by joker

Stai linistita, mi-am dat seama abia acum ca am pus un punctulet pe acolo...scuze...sunt un ageamiu in chestia asta..stiu ca nu e de bine dar am fost la dr si mi-a dat un pumn de vitamine, fier, suplimente, etc....ce indica de fapt hemoglobina 8???E chiar asa de rau?Pe o scara de la 1 la 10 cat e de rau??Eu am mai avut cand eram mica u episod nasol de tot de anemie si nu as vrea sa imi revina...

Diana, ma poti lamuri??

La glicemie ar trebui sa imi fac griji?Mai mare de 75 nu am avut-o niciodata din cate stiu...

Medicul s-a speriat de neconcordata dintre pulsul meu...111 si tensiunea mea...9 cu 5...asta ar trebui sa ma sperie?/Pe partea asta eu ma simt bine...

Nu pot sa dau note anemiei, sper sa intelegi. Gravitatea depinde de multe altele. Ideea e ca trebuie sa o tratezi, cu sanatatea nu-i de glumit.

Glicemia e f. buna, nu-ti face griji.

In legatura cu pulsul, ai 111 in repaus? Adica ti-a fost masurat cand erai linistita, pe scaun? Poate fi crescut din cauza anemiei, este legatura.

Iar daca esti f. slaba, hiperactiva, transpiri repede, poate ar fi bine sa-ti investighezi si tiroida.

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Geaninaelena, am vazut pozele cu puiul tau! F. frumoase! Acus-acus o ia la fuga cu olita prin casa...

Simona, Mario este un frumos si un ranjit ! Si este mare! Sa-ti traiasca si sa fie sanatos! Am vazut ca are si el oleaca de ciuf, ca te plangeai ca e chelios...
Pupici!

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

Da, eram linistita si stateam intinsa...DAR INTOTDEAUNA AM AVUT PULSUL IN JUR DE 100!!!!Mie nu mi s-a parut niciodata nimic normal.

Cu tiroida stau ok...a fost prima la care m-am dus...sunt hiperactiva dar in salturi..alteori am episoade luuuungi de lene.De transpirat nu transpir aproape deloc....doar in timpul sarcinii am transpirat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geaninaelena spune:

Anda, noi am patit cam la fel (chiar mai rau): la 9.30 i-am dat fructele, a dormit o ora jumate apoi am iesit afara pana spre ora 14, i-am pregatit piureutul de legume cu carnita de pui…dar domnisorul nu a vrut decat cateva lingurite si alea pt ca i le-am cam bagat pe gat…. Am facut la fel ca tine, am luat mancarea la pachet si am iesit afara…nu am reusit sa-l fac sa manance… dar nici tzatzica nu i-am dat decat la 17.30… in concluzie de la 9.30 pana la 17.30 nu a mancat nimic iar de foame nu a tipat; deci ce sa inteleg dupa atatea ore fara papica?? cum Dumnezeu sa-l fac sa manance legumele?? Am incercat fel de fel de combinatii dar nici una nu a mers… de la 8 luni avem voie unt si trag sperante mari ca o sa ii placa atunci…dar pana atunci ce ma fac??? Nu pot sa renunt la masa de legume si sa ii dau altceva?? Voi puneti sare cand fierbeti legumele?!
Brianamica sanatate multa Anei!! Si facem galerie dintisorului nr 2 sa iasa mai repede!!!
Cin felicitari pt primul dintisor!!
Simona si Diana

Nu pot sa uit de nenorocirea care s-a abatut asupra familiei AndreeiC. Dumnezeu s-o odihneasca si sa vegheze asupra micutei Maria!!!
Viata este uneori asa de nedreapta!!!!
Micuta Maria sa-ti fie viata plina de iubire,noroc si sanatate!!!

Gia si bebe Mihai
Poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/liviu_bell/my_photos

Mergi la inceput

Maine dimineata plecam in provincie, la ai mei. Ne intoarcem joi seara...sper sa fie vremea frumoasa si sa nu am surprize cu bebe, ca nu am iesit decat o data cu ea din Bucuresti, dar avea doar doua luni, nu prea stia ea ca se afla in casa noua...

Iulia Anastasia

Mergi la inceput