Cu drag, MAMA
Raspunsuri - Pagina 4
ionella3003 spune:
raalucutza, nastere usoara si... de-abia astept sa-ti calc pe urme...
Revin cu noutati... acum puiul meu e la bunici, la munte... s-a facut un nazdravan si jumatate, ce ma uimeste cel mai mult la el e faptul ca tot timpul rade... si cand se enerveaza, plange un minut, pt impresie artistica si-l pufneste rasul asa, cu ochisorii plini de lacrimi... Nu spune prea multe cuvinte, decat atunci cand are chef, in schimb tranteste cate un "igen" cand ti-e lumea mai draga (mama e din Ardeal)... Spune "pisi, al meu, apa, mama, tata, mosul, ica (bunica), imi (Rimi, catelul), alearga prin toata casa, fura lucruri, le ascunde si le scoate peste cateva saptamani, cand isi aduce aminte... este fantastic! Nu pot sa cred ce minune mi-a dat D-zeu nu am cuvinte sa-I multumesc indeajuns! Va doresc si voua, la toate, sa aveti parte de copii veseli si sanatosi, sa aveti mereu in inima acea fericire nemarginita pe care o simt eu cand ma gandesc la puiul meu!
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
rruxy spune:
FELICITARI IONELLA!
Nu pot spune exact ce m-a impresionat cel mai tare la povestea ta:
- poate acest "cu drag MAMA" care mi se pare cel mai frumos si mai semnificativ lucru din lume;
- poate frumoasa ta poveste si felul in care ai relatat-o
- poate faptul ca sunt insarcinata (a2a oara) si sunt mai "sensibila"
-sau poate ca m-am regasit total in povestea ta tinand cont de faptul ca la 5 zile dupa tine (26.09.2004) am dat nastere minunii din viata mea (Andrei) in urma unei sarcini la fel de dorita ca si in cazul tau si cu absolut aceleasi probleme (greturile de pana la 4 luni, dupa care statul in pat-cu cerclaj-din cauza colului fff scurt).
In orice caz ai reusit sa ma faci sa plang si nu de tristete ci din cauza sentimentelor bune si amintirilor frumoase care m-au coplesit.
Felicitari din nou si sa te bucuri de fiecare clipa cu puiutzul tau adorat (care iarasi din povestirile tale, seamana extrem de mult cu al meu-este la fel de iubit si rasfatat si rade toata ziua).
Ruxandra si Andrei (26.09.2006)
nicoll_mada spune:
Sa va traiasca puiul si sa va aduca numai bucurii!!!Sa fie sanatos si norocos!
nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN
ionella3003 spune:
quote:
Originally posted by rruxy
FELICITARI IONELLA!
Nu pot spune exact ce m-a impresionat cel mai tare la povestea ta:
- poate acest "cu drag MAMA" care mi se pare cel mai frumos si mai semnificativ lucru din lume;
- poate frumoasa ta poveste si felul in care ai relatat-o
- poate faptul ca sunt insarcinata (a2a oara) si sunt mai "sensibila"
-sau poate ca m-am regasit total in povestea ta tinand cont de faptul ca la 5 zile dupa tine (26.09.2004) am dat nastere minunii din viata mea (Andrei) in urma unei sarcini la fel de dorita ca si in cazul tau si cu absolut aceleasi probleme (greturile de pana la 4 luni, dupa care statul in pat-cu cerclaj-din cauza colului fff scurt).
In orice caz ai reusit sa ma faci sa plang si nu de tristete ci din cauza sentimentelor bune si amintirilor frumoase care m-au coplesit.
Felicitari din nou si sa te bucuri de fiecare clipa cu puiutzul tau adorat (care iarasi din povestirile tale, seamana extrem de mult cu al meu-este la fel de iubit si rasfatat si rade toata ziua).
Ruxandra si Andrei (26.09.2006)
Ruxandra, iti multumesc din inima pentru gandurile atat de frumoase!... Sarcina usoara iti doresc, nastere la fel si pot sa-ti spun ca te invidiez deja pt ce-a de-a doua minune - si noi ne gandim sa-i mai facem un fratior sau o surioara... Cat despre feciorii nostri - poate reusim sa le facem cunostinta, daca tot seamana atat de mult!...
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA