Cu drag, MAMA
Raspunsuri - Pagina 3
ionella3003 spune:
quote:
Originally posted by ciuf
Ionela, sa fiti fericiti si sa va bucurati de Alex. Iar Dzeu sa va mai ajute cu un copilas cu care sa imparti dragostea care o ai inima ta.
Ciuf (31+) si Luca (11.11.2003)
Camera lui Luca/Finding Nemo
Ciuf, sa te auda D-zeu!... Dac-ai sti cat imi doresc!...
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
ionella3003 spune:
quote:
Originally posted by mari78
Foarte frumoasa povestea, mi-au dat lacrimile (eu mai am o luna pana nasc si ma puneam in locul tau, la fel de mult mi-l doresc si eu pe bebe, foarte emotionant !!! ). Sa va traiasca puiutul si sa fiti fericiti !
Multumesc din suflet, mari, nastere usoara si un bb perfect sanatos! Cu drag,
ALEX cantaretul www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
pufymic spune:
Ionela superba povestea !Va doresc din suflet sa fiti fericiti toti 3, si cand va fi momentul sa vina si fratiorul/surioara lui Alex !
Ma bucur cand vad atata dragoste la mamici pentru copilasii lor....!Sa va iubiti mereu!!
Pupici!
Ioana(10+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
Andreea_si_Doru spune:
Am citit, cum am promis! Minunat, nici nu am cuvinte, mai ales ca stiu cata iubire si dor e in tine, stiu prin cate ai trecut (chiar daca nu am scris pe forum, si eu citind, am fost alaturi de tine) si sunt sigura ca Dumnezeu o sa faca sa fie bine pentru voi 3, in special pentru Alex. Acum cel putin, copilaria lui e cat se poate de fericita alaturi de bunici, iar in curand te vei putea bucura si tu alaturi de el.
Va doresc din suflet numai bine, putere, curaj si sanatate!
Esti o mamica adevarata
Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra
Nathalie
ionella3003 spune:
quote:
Originally posted by Andreea_si_Doru
Am citit, cum am promis! Minunat, nici nu am cuvinte, mai ales ca stiu cata iubire si dor e in tine, stiu prin cate ai trecut (chiar daca nu am scris pe forum, si eu citind, am fost alaturi de tine) si sunt sigura ca Dumnezeu o sa faca sa fie bine pentru voi 3, in special pentru Alex. Acum cel putin, copilaria lui e cat se poate de fericita alaturi de bunici, iar in curand te vei putea bucura si tu alaturi de el.
Va doresc din suflet numai bine, putere, curaj si sanatate!
Esti o mamica adevarata
Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra
Nathalie
Andreea iti multumesc din toata inima pentru cuvintele minunate! Pupici dulci pt. Nathalie si o uriasa imbratisare pt. tine!
yashy spune:
O poveste frumoasa! Sa va dea Dumnezeu multa sanatate, fericire si (macar) inca un fratior sau surioara pentru Alex!
Sa auzim numai de bine!!
Adina & Luka (4 ani pe 15 mai)
obraznicatura lu' mami
ionella3003 spune:
yashy, pufymic, va multumesc frumos pentru urarile minunate! La fel sa va traiasca minunile si sa va bucurati de ele!
Ioana, nastere usoara si aseptam sa citim aici povestea lui bb2!
raalucutza spune:
ionela felicitari pt puiutul tau!asteptam a 2a odisee!
RAALUCUTZA28+cuCELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza
ionella3003 spune:
raalucutza, rachel, multumesc frumos!