Mamici de iulie - august 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 13
letitzia spune:
Map te inteleg. Si eu am trecut prin ceva asemanator, desi nu de la inceput. Cand i-am dat instiintarea scrisa nu a comentat nimic, nu a schitat niciun gest, a scris pe ea "am luat la cunostinta" si atat. Dar mai apoi, cand am intrat la urgenta in spital (pentru cerclaj) a schimbat placa: marti dimineata m-am internat si miercuri angajase deja pe cineva "pentru o parte din responsabilitatile mele"
. Cand am iesit din spital si m-am dus sa duc concediul la munca am trecut si pe la el sa vad ce are de gand (pe mine ma anuntase intre timp o colega despre "noua mea" colega) s-a comportat ca un nesimtit: printre altele mi-a reprosat ca eu "nu mai pot lucra decat 50% din capacitate si nu 100% si ca el nu se mai poate baza pe mine, si etc". Cert e ca mi-am scos parleala, ca m-am enervat groaznic si am ridicat vocea la el (deh, hormonii batai vina
). Cand am facut munca a mai multi oameni si cu rezultate destul de bune a fost o.k.
Acum, nu..
.Asa ca m-am hotarat sa il las balta cu totul (si cu "celelalte responsabilitati" ale mele, care erau destul de importante).. Si acum incerc sa vad cum o scot la capat cu dr. genicolog pentru un concediu medical prelungit. Majoritatea doctorilor genicologi pentru cerclaj dau concediu medical obligatoriu, al meu a zis ca nu e cazul, ca depinde de organism, etc. Deocamdata am reusit sa mi-l prelungesc pana la sfarsitul lunii, dupa aceea a ramas sa merg la el si sa vedem cum facem. Oricum, eu nu ma mai intorc la munca 

21+
letitzia spune:
Mada_max si eu amcrescut la casa, dar pe vremea aceea imi doream sa stau la bloc
. Acum imi doresc din tot sufletul sa imi permit sa stau la o casa pe pamant, dar...

21+
Cristina_Ioana spune:
Letitzia, imi pare rau de episodul tau cu shefu', mi-e tare cunoscut, pe mine m-au adus in halul in care mi-am dat demisia si gata...daca poti s-o duci asa cu medicale ar fi excelent, mai ales ca la cerclaj ar tb sa fii inteleasa...si medicul de fam iti poate da, nu numai ginecologul...oricum, te rog eu nu te mai enerva, bebe e cel mai important, lumea e rea si toti isi vad interesul...
Cristina 20+
BESTUTZA spune:
Buna,buna mamicutze burticutze!
Iaca vin si eu pe la voi!
Avem 16 saptamni si o fetita- o vazuram la dr Iosup saptamna trecuta!Suntem pacientele dr Tutunaru si vroiam sa va intreb pe voi:Geliza,Dariana,Bulinuta,Anasia dca stiti cand este de garda!
Si inca ceva mami de fetitze din burtici:au miscat dumnealor?
Multam fain!
http://community.webshots.com/user/bestuta
bulinuta27 spune:
Cristina-Ioana si al meu pleaca in weekend
si iar sunt singurica dar o sa profit sa ma joc mult de tot cu catelul meu de care imi e tare dor...si cred ca si lui... ca face o fata lunga si trista cand plec de la mama.
pacat ca se strica iar vremea ca il duceam si pe el in parc ca saracu de cand nu il mai duc eu nu il mai duce nimeni in parc
gata fetele...plec la homeopata si sper sa-mi dea ceva sa ma mai lase durerile astea de picioare si de spate ca simt ca nu mai pot![]()
trebuie sa rezist ptr bb dar cateodata imi vine sa plang de durere...#
va pup si seara buna 
bulinuta 16 + 
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png
miti2004 spune:
dragelor,
va multumesc pt raspunsuri in legatura cu eco morfologica...acum m-am prins si eu ce este...inseamna ca il masoara pe bebe ![]()
azi cand o sa ajung la doctor o sa-l intreb si pe el, doar ca sa ma asigur 100% ca or sa-l masoare asa cum trebuie pe bebe.
Voua va vine sa credeti ca inca nu am zis nimic la servici ? eu am statut de part-time desi lucrez intre 36 si 40 de ore pe sapt...mi-e frica ca o sa-mi dea ore putine si nu o sa ne descurcam...nici legea nu o stiu prea bine...insa doctorul mi-a dat o hartie pe care sa o completez cum ca vreau sa stau acasa mai devreme...si daca se accepta o sa stau acasa...pe mult mai putini bani, dar asta e...eu lucrez intr-un magazin si trebuie sa stau mereu in picioare...si nu-mi convine ca nu mai pot...insa cred ca sapt viitoare o sa-mi iau inima'n dinti si o sa le zic la servici, nu de alta dar o sa inceapa sa se vada prin haine...
pupi,
miti 16+
dariana spune:
Bestutza, da-i un tel si intreaba-l. Dar de ce nu te duci la cabinet ca macar acolo e cu programare si nu mai stai asa mult sa astepti ca la spital?
16+
Muuh spune:
Cristina_ioana da, Vladareanu este doctorul meu. Si ma surprinde ca e asa vorbaret. Mie nu imi spune nimic niciodata decat ce intreb eu. Imi spune glumite si banculete si rade de mine ca fac tratamente homeopate. Nu ma deranjeaza deloc treaba asta ba chiar imi place, consider ca daca nu imi spune nimic nu are ce sa imi zica si totul este ok. Oricum ma stie de mult si stie ca provin din familie de medici deci micile nelinisti mi le potolesc acasa.
sanziana eu patesc asa cand imi scade glicemia prea tare. Am patit acum doua zile la birou: imi tremurau mainile pe tastatura de zicea colega mea ca fac special, transpirasem rece si nu mai focalizam pe calculator. Am baut putina cola si mi-am revenit.
Seful meu a fost simpatic cand i-am zis reactia lui a fost asa:"a bravo, felicitari, sa fie intr-un ceas bun, etc..." si dupa o pauza de 1 minut zice, ca pentru el, "naspa faza,ce ma fac". Si am inceput sa radem amandoi. Pe mine m-a intrebat daca vreau sa imi aduca pe cineva in loc. Si i-am spus ca eu ma simt in stare sa imi fac treaba si ca voi incerca sa lucrez de acasa daca nu mai pot veni la serviciu. Dupa nastere a ramas sa vedem cum va fi, eu oricum trag tare sa las majoritatea lucrurilor intrate pe un drum cat sa ramana mici chestii de facut pe care sa le fac eu de acasa sau colega mea.
Sabana am citit si eu de legea aia cu trei ani acasa dar din pacate pe mine cei 600 - 800 RON nu prea ma avantajeaza deloc.
Nu mai stiu cine intreba: mothercare e si in plaza la etajul 2 langa locul de joaca si mai e si in mall vitan la partere langa diverta. Dar: Scump, doamna scump....
Mitza
17
25miky spune:
mi-au aparut varice la piciorul stang ,doua -si dor ;uff stie careva cum se trateaza ? daca se trateaza?
+20
miky
Sabana spune:
Cristina este doar un proiect de lege. Am auzit aseara la stiri. A fost propus, sa vedem daca il si aproba. Motivatia ar fi ca intre 2 si 3 ani cand primeste copilul la gradinita, bebe ramane neacoperit si mamicile trebuie sa gaseasca tot felul de tertipuri, am inteles ca vor mai da si ceva bani in plus. Da nici pe mine nu ma avantajeaza cine stie ce, si eu am salar mare, dar asta e alta mancare de peste. Ce noroc pe cele care au prins cu 85%. Acum legile sunt facute sa nu mai faci copii.
La mine sefu a reactionat super bine, oricum el e super de treaba, o minune de om. Putini sunt ca el. De luni voi avea o colega noua si asta dupa ce am insistat eu. El mereu imi zice ca o sa-i fie greu fara mine. Deh de 4 ani sunt mana lui dreapta. Asta e. O data si o data tot trebuia sa vina si ziua asta.
Si eu am stat la casa si cand am plecat de acolo aveam 20 de ani. In ziua aia s-a naruit totul. Si mie imi placea sa stau vara pe terasa si sa miros teii. Si sa stau in camera mea cu geamul deschis, primavara era un aer minunat. Ne-am mutat la alta casa, dar nu mai era la fel. Nimic nu se va mai compara vreodata cu casa copilariei mele.
Fetelor mi-am luat tensiometru. Acum sunt mai linistita. Dupa masa am avut tensiune 11 cu 8 si acum a scazut la 9 cu 6.
Ioana nu fi tristuca ca ramai singura. Nu ai si tu un animalut ceva, care sa iti mai tina de urat?