Mamici de iulie - august 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 10
Sabana spune:
Cristina, da noi stam la casa. Si noi am tot amanat pana acum, am preferat sa ne facem tot felul de concedii si am zis ca putem sta cu casa asa. De fapt am fost un fel de lasa-ma ca sa te las, dar acum daca vine bebe nu mai tine. Trebuie mobilizare totala. Speram doar sa tina caldura, ca parca am auzit intr-o doara la stiri ca vin iar ninsori. Poate nu am fost eu pe faza.
Bulinutza acum iti este mai bine? Ce noroc ai avut ca era medicul tau de garda. Ti-au dat ceva medicamentatie? Si eu parca incep asa sa am probleme. Sa fie oare de la duphaston?
Care e tensiunea normala in sarcina?
COSMMYR spune:
SABANA eu am tensiunea mica de cand ma stiu intre 9.1-9.5 ,iar medicul mi-a spus ca nu este nici o problema daca asa o am mereu.Important este ca tensiunea sa nu varieze.
A.CICELiti doresc de pe acum CASA DE PIATRA! si un bebe frumos ,norocos si sanatos.
PUPICI!
COSMINA
19 SAPT
sanziana spune:
Huacin la Herghelegiu ecografia morfologica 3-4D costa 2.900.000 lei.
A.Cicel iti doresc casa de piatra, sa fiti fericiti si sa va iubiti mult, mult, mult 

Fetelor in seara asta mi-a fost foarte rau m-a apucat un tremurat groznic de nu puteam sa stau in picioare, mi s-au racit mainile si respiram foarte greu. Acum m-am mai linistit, am luat un calciu si mi-am sunat dr. sa imi dea o saptamana de medical. M-a cam ajuns oboseala.
Oare o fi de la calciu sau o fi altceva?
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;33/st/20060819/dt/7/k/17b3/preg.png
25miky spune:
a.cicel CASA DE PIATRA!!!SI TOT BINELE DIN LUME!!!sa ne aduci poze!ma apuca nostalgia,fetelor nu reusesc sa fac pacatosul de album!
;am gasit ceva interesant:1.cica e periculos sa spalam aragazul cu toate prafurile din comert ,sau clor,trebuie sa folosim amoniac caci e mult mai sigur,sau otet;2.sa nu pictam ,indiferent ca e in ulei,tempera,apa ,cica e legat de chimicalele care se folosesc la culoare,3.sa nu schimbam toaleta la pisica -care aveti,e foarte toxic pt sarcina;4.si pentru fetele cu demolarile-nu e bine sa inhalati mirosul de vopsea,puneti sotii la treaba ,si eu voi fii in acceiasi situatie,imi vine mobila care a stat 2 ani parasita,e plina de praf si ghinionul e ca sotul e alergic la praf,asa ca...pun masca.Am primit aseara cadou...haine de graviduzta ,noi noute de la o prietena filipineza,am fost bucuroasa !cand am desfacut pachetul..surpriza:toate inflorate in culori vii ,cu trandafiri ,margarete -m-am speriat!zici ca ma fac dansatoare la HONOLULU-HULA HULA GIRL!am multumit ,dar unde o sa le port?am vreo 6,ufff.Cum e treaba cu contractiile?am vazut mai multe fete au intrebat ,cele la al 2 bebe va rog sa ne raspundeti ,cum stim ca le avem?Fetelor ,va sunt recunoscatoare,forumul inseamna mult pt mine ,e motivul pt care deschid calculatorul:sa vad ce faceti,sa citesc sfaturi,sa o tinem tot asa.Va pup .
,iar mie foame !
+20
miky
miti2004 spune:
fetelor, maine ma duc la doctor si as vrea sa-l intreb cand o sa fac si eu o ecografie morfologica...numai ca habar nu am ce-i aia...pt ce se face si in ce consta ? acum am 16 sapt, iar la 18 sapt sunt programata la eco...aia sa fie oare eco morfologica ?
si mi e mi-e ingrozitor de dor de primavara, flori, martisoare...aici a fost fff frig in weekend si o gheata pe jos de abia am coborat scarile afara si pe trotuar mergeam cu mare frica...azi am liber dar dimineata a mai nins putin
, macar bine ca s-a oprit repede...
Vreau si eu sa vad flori 
la tiganci in fiecare colt de strada...
pupi,
miti 16+
a.cicel spune:
Ce fac burticutzele? La ora asta cred ca dormiti. Noi am fost la eco si totul e in regula. Col lung si inchis, placenta pe peretele anterior. BB are 9 cm si e tare jucaus. Nu a stat o clipa in loc. Abia a reusit sa il masoare si sa ii faca poza. Nu am aflat ce e. Ne-a spus doar ca se vede ceva intre picioare, dar poate sa fie cordonul. Nu se vedea foarte clar ca prea se misca. Nu imi venea sa cred.
15+
Mai am 4 de zile pana la nunta
POZE
cornelia_laura spune:
Buna dimineata fetelor. Vad ca si azi e o zi frumoasa, cel putin in Bucuresti.
Ieri m-am plimbat cu Eduard vreo 3 ore, pur si simplu nu ma induram sa intru in casa. Am colindat pe la vanzatorii de martisoare si mi-am luat pantofi de primavara.
Durerea de gat m-a mai lasat insa acum imi curge tare nasul si e cam infundat. Folosesc Nazomer desi nu simt nici un efect de la el.
A, de duminica am inceput sa iau Elevit, una pe zi, si sincer ma simt mai bine, parca nu ma mai simt tot timpul obosita si nici asa nervoasa. Si nici nu pot spune ca imi face mare pofta de mancare(adica mai mare decat aveam oricum
)
a.cicel, ma bucur foarte mult ca bebe e bine si vioi.

Va doresc la toate o zi cat mai buna!
Cornelia,
de
Eduard(21 06 2004) si
17+
POZE EDUARD & MAMI & TATI& ECOGRAFII BB2
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
Sabana spune:
Buna dimineata gagici. Hai wake up, it is too late!! Eu am ajuns cu noaptea in cap la birou si mi-am pus muzica. Bebelina face tumbe, tot timpul cand aude muzica se zbenguie la mami in burta. Nu mai pot de dragul ei. Ma incearca niste sentimente asa de profunde, aproape imi dau lacrimile. Nici la prima iubire nu am simtit euforia asta. E fantastic. Va iubesc pe toate 
Sabina 19+
anasia spune:
buna dimineata, fetelor!raspund si eu la apel!
miti2004 este eco morfo ce o sa faci tu, ti-l masoara pe bb pe toate cele(inima-dc are toate camerele- batai, artere uterine, circumferinta craniului, pliul nucal, lungimea tibiei, organele interne, adica sa fie toate organele in regula;)
a. cicel, sa fie intr-un ceas bun, casa de piatra, multa iubire si sanatate!
anasia
16+ 
Ancutex spune:
Neata burtici!
Mama ce de baietei au aparut
. Felicitari mamicilor 
Sabana, si eu sunt in aceeasi stare de euforie si fericire datorita bebelui. Abia astept sa-l mai vad la echo, sapt viitoare. Azi implinim 15 sapt. ![]()
Fetelor, eu nu prea am probleme cu dulciurile si nici cu constipatia pt ca mananc multe fructe si iaurturi. Am constatat ca pot sa mai port doar doua perechi de pantaloni din garderoba mea; sunt cu talie joasa si atunci vin sub burtica. Sunt tare mandra de burtica mea, asa ca ieri mi-am facut si niste poze. Dupa ce le descarc pe calc o sa pun una si in albumul mamicilor
.
a.cicel iti doresc sa ai o nunta frumoasa si sa fii foarte fericita. Eu mi-am gasit iubirea in urma cu 2 ani (ne-am hotarat sa ne casatorim dupa cateva luni doar) si sunt fff fericita, iar bebele va completa viata noastra.
Va pup si aveti grija de voi.
Ancutex 15