Mamici de iulie - august 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 9
bulinuta27 spune:
Multumesc mult Kehleyr pentru raspuns
acum incep sa pricep si eu...ciudat este faptul ca la mine stiu cand a fost ovulatia...deci sa inteleg ca al emu printisor creste intr-o zi cat altii in 10??? 
...glumeam.
fetelor nu stiu ce este cu mine dar incep usor usor sa ma binedispun...oau? ce o fi cu mine?
sa ma "scuip" sa nu am deochi ![]()
vroiam sa le urez bun venit tuturor fetelor care au mai venit si sa le urez sarcina usoara si bb super sanatos.
Si sa nu uit...caci de...senilitatea...petrecere frumoasa, "Casa de piatra" multttttaaaaa iubire si ce-i cel mai important bb sanatos si frumos pentru tine a.cicel.
va pup
bulinuta
16+ 
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by map
a. cicel mersi mult ca m-ai pus pe lista de viitoare mamici.Am sa te rog frumos dupa ce termini tu cu nunta si cu eventuala luna de miere si te mai linistesti un pic sa-mi modifici si mie data nasterii mele din 17 iulie 2006 in 17 iulie 1975
Dar asta numai dupa ce tremini tu cu cate ai acum pe cap, OK...ca nu-i nici o graba.
iti urez Casa de Piatra, distractie faina si vreme cat mai buna la nunta!14+
Monica
Scuza-ma, te rog. Am schimbat data. Asta e...Sunt cu capul in nori...nu imi sta mintea la al;teva decat la nunta.
Daca mai fac vreo gafa....sa ma atentionati, va rog, ca nu ma supar.
Multumesc tuturor pentru urari.

15+Mai am 4 de zile pana la nunta
POZE
AYSHA 2 spune:
Hello, fetele, plecaciuni cu iertaciuni, desi sunt printre primele care am semnat pe acest subiect, nu am mai scris de o groaza de timp !Adevarul este ca mi-a fost f.f.f.f rau si nu am mai avut chef de nimic.
In primul rand, as vrea sa felicit si eu o viitoare miresica, pe a.cicelsa-i urez casa de piatra si un bebe frumos si papacios !
La o ecografie de acum o luna s-a observat ca as avea baietel( vad ca se poarta )dar cu o rezerva, asa ca va dau verdictul de luni incolo. Luni ma duc la eco 3D la Iosup si acolo aflu sigur. Oricum, dupa cum spun babele
ca arata burta, care cica ar fi tuguiata, tot baietel este. Sa vedem...
Am scapat si eu de greturi, a fost horror, acum am intrat in faza cu constipatia si balonarea
, sa vedem mai incolo ce va fi. Am facut si triplu test, tb. sa ma duc sa iau rezultatul.
Am inteles ca sunt haine faine pt. gravide la Mothercare, unde este magazinul asta ?
Va pupa pe toate,
Aysha 18+
Alexia27 spune:
fetelor, intai de toate multumesc mult pentru promptitudinea cu care ati raspuns! M-am mai linistit, mai ales ca urmastoarea consultatie o am tocmai peste 3 saptamani si innebuneam de grija pana atunci!
a.cicel, sa ai o nunta frumoasa, si sa fiti impreuna multi ani de-acum inainte, fericiti si indragostiti ca si acum si sa va bucurati de minunea voastra!! Casa de piatra!
Felicitari noilor mamici de baietei, mama ce avant au luat flacaii pe forumul nostru!! Sa vezi bataie pentru fetite, hi hi hi! Eu ce sa spun., sotul inca mai spera sa fie fetita, mai asteptam putin sa vedem cu siguranta, desi eu sunt convinsa deja ca e baietel. mai vorbim, ma duc sa ma intind putin, ca am fost pe-afara si ma dor toate alea. A!! apropo de haine de gravidute, mi-am luat din Victoria o salopeta si am gasit tot acolo si sutiene.
Pupici pe burtici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;5;32/st/20060809/dt/7/k/f20f/preg.png
cristina_ana spune:
Cristina_Ioana, in primul rand eu te rog mult de tot sa nu pui la suflet rautatzile care s-au scris despre tine. Tu trebuie sa ramai mereu la fel de optimista, vesela si puternica cum te stim noi. Numai un om lipsit de suflet ar putea spune despre tine ca faci prea mult caz de tragedia care ti s-a intimplat. Noi suntem aici ca sa ne sprijinim reciproc, sa ne povestim greutatzile si temerile prin care trecem, pentru ca de cele mai multe ori nici chiar familia nu ne intelege. Probabil ca daca toate sarcinile ar fi perfecte, forumul asta nici nu ar mai exista.
Bulinutza, ai mare gija cu tensiunea asta, ca nu e de glumit. Mai bine ti-o iei tu singura in fiecare zi, si la cel mai mic semnal de alarma, fuga la medic! Acelasilucru e valabil si pentru Sabana, mai bine sa iti cumperi un aparat de tensiune si sa zica sotul ca esti ipohondra, decit sa nu stii ce e cu tine in caz ca doamne fereste ti se face rau.
Mali, cind ai contractii ti se intareste burtica. Poti simti sau nu durere. Stai linistita si nu te mai stresa, ca nu e obligatoriu sa ai.
Cornelia, foarte frumos numele de Eric. Si eu incerc sa imi conving sotul sa fie de acord cu numele de Eric-Andrei. Sa vedem daca o sa reusesc.
A.cicel, vreau sa-ti urez si eu casa de piatra si multa fericire alaturi de sotul si de bebelusul tau. Petrecere frumoasa!
Apropo de hainute frumoase si ieftine pentru bebei, eu am cumparat o multime de hainute pt. copiii prietenelor de la magazinul Piciul, de pe Sos. Nicolae Titulescu. Sunt de foarte bune calitate si la preturi absolut accesibile. Eu pana in luna a saptea nu cumpar nimic, ca sunt superstitioasa.
Va pup pe burticutze!
Cristina, 21+
Sabana spune:
Kehleyr multumesc de informatie. Tot la ea merg si eu si sunt multumita. Pe mine m-a pus pe picioare. Sper sa fie bine si de acum incolo si sa nu mai fie nevoie sa schimb medicul ca innebunesc.
Cristina_ana asa e ai dreptate. Mai ales acum dupa ce a povestit Bulinutza, ma gandesc serios sa imi iau unul acasa.
Letitzia sa stii ca si eu sunt campioana la dulciuri, pe care le mananc si in culcare si in sculare. Ma trezesc cu ciocolata la nas. Cand a venit sora mea din Austria a avut comanda speciala, saraca a venit incarcata mai ceva ca un Mos Craciun. Peste 2 saptamani pleaca iar, asa ca imi reface proviziile.
La noi cu santierul e si mai tragic. Noi avem o mansarda, pe care vrem sa o impartim in 3 plus o baie si o bucatarie de terminat. De saptamana viitoare trecem la montat termopane, dar inainte de ele concepem ferestrele. Un circ intreg. Eu tot am emotii ca nu o sa fie gata la timp. O sa vedem ce si cum. Nu excludem nici varianta de cumparat o alta casa si sa o vindem pe asta. Uf cate probleme.
a.cicel spune:
Am niste emotii.... Peste o ora jumate o sa fiu la eco.
15+
Mai am 4 de zile pana la nunta
POZE
Cristina_Ioana spune:
Sabana, voi stati la casa? Mda, ai ceva de munca acolo...noi nu ne apucam inca, pt ca am zis sa se mai incalzeasca vremea...noi tb sa mutam/schimbam si caloriferele si ca sa putem face asta tb sa se opreasca in tot blocul caldura...si am zis sa nu lasam oamenii fara daca e frig...ce sa mai, sa ne vezi atunci depresii pe amandoua...da'si cand o fi totul gataa...
hai sa ne gandim la asta ca sa ne mobilizam 
E bine ca poti sa te trezesti asa cu ciocolata in nas si sa nu le pui pe tine...eu am senzatia ca in sarcina asimilez tot..asa o fi sau e chestie psihologica?
Cristina_Ana, esti o draguta
...chiar vorbeam aseara cu sotul ca daca toate sarcinile ar fi perfecte atunci toti medicii ar fi ok...eu cred ca un medic cu adevarat bun se vede atunci cand sunt pb sau ai o urgenta si se mobilizeaza cum trebuie...nu cand da din umeri si spune "nu stiu ce s-a intamplat"...
Stai linistita ca nu te dezamagesc, raman o optimista si o vesela si fac haz de necaz, merg mai departe orice ar fi... ![]()
Bulinutza, ca bine zice Cristinuca_Ana cu tensiunea aia, ai vazut ce ai patimit....mai bine sa ti=o iei mai des...
Cristina 20+
Muuh spune:
Cristina_ioana esti o femeie foarte puternica si din punctul meu de vedere foarte blanda. Eu, daca treceam prin ce ai trecut tu, o treceam Dunarea pe respectiva doctorita si facem lucrul asta public. Eu una vreau sa stiu si alte experiente pe care le-au avut alte fete cu doctorul meu. Increderea mea in el nu se ia dupa asta dar mi se pare normal SA FIU INFORTMATA. Uite pentru tine 
.
Sabana eu nu am fost niciodata la medicul de familie, a anuntat-o mama si a rugat-o sa imi dea adeverinta pentru serviciu, atat. Tensiunea mi-o iau acasa (de, sunt fata de doctori)
si este foooarte mica, la fel era si inainte de sarcina si dau peste cap cantarul din baie.
a.cicel FELICITARI.
huacin eco morfologica mai face si Herghelegiu la Medsana sau asa am inteles. Nu stiu sa iti zic preturi poate iti spun fetele. Eu o sa fac chiar la doctorul meu, Vladareanu, Cristina_ioana a facut si zicea ca a costat-o 4.000.000, scuze daca am retinut gresit. Ecografist bun mai e si Dinu Albu dar nu stiu daca are aparat cat sa il vezi pe bebe cum se invarte, danseaza etc.E la GeneticLab daca vrei sa intrebi.
Si noi trebuie sa facem ceva modificari in casa, de facut schimb de camere dar am zis ca nu ne apucam pana dupa Pasti.
Fetelor daca vreti haine dragute pentru gravide si aveti pe cineva care pleaca din tara sa va ia de acolo. Sunt muult mai ieftine si foooarte dragute.
Mitza
17
Cristina_Ioana spune:
Muuh, saru'mana pentru
. Crede-ma ca atunci nu am fost deloc blanda, am fost ca un animal care era in stare sa omoare, am trecut prin diverse faze si toate duceau la razbunare...dar am ajuns la concluzia ca toate pe lumea asta se platesc, ca Dzeu are grija de toti...iar respectiva ma va avea pe constiinta toata viata...acum imi doresc doar sa fie bebele acesta ok si sa ajung cu bine la capat...
Dr tau este Vladareanu? Sa stii ca mie mi-a facut o impresie tare buna, a fost tare bland si cald, m-a pus sa ii pove tot ce am patit anul trecut si chiar am comunicat pe tot parcursul ecografiei, mi-a explicat cu lux de amanunte tot ce vedea acolo...mi-a placut tare mult de dansul...ecografia aia intr-adevar a costat 4 mil probabil pt ca are nu stiu ce soft performant la aparatul ala, iti da DVD daca vrei si poze si se vede bebe ff bine...la alti medici 4D-ul cred ca este in jur de 3 mil...
Cristina 20+