Mamici de iulie - august 2006 (23)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Sabana nu tre sa te simti vinovata ca nu mesajul tau neaparat m-a intristat. Uite chiar daca aici nu am flori iti trimit un "ghiocel" virtual si un pupic: .
Legat de faptul ca tre sa fii tu prezenta la toate asa sunt si eu. Eu tai si spanzur aici. Fara mine nu se pot lua decizii. Nimic nu misca in front fara aprobare de la moi. Hihihi...
Zicea Kehleyr de lalele. Noi la casa aveam intre randurile de la vie lalele mari rosii superbe ingrijte de bunica cu multa dragoste si prin aprilie, mai cand infloreau toate de sus de la geam se vedea un camp rosu de lalele si era un miros superb in gradina. Eu si taurasul ala de la desene animate Ferdinand care statea si mirosea florile toata ziua. Si am avut si un pisoi de rasa cat eram la casa care statea primavara in gradina numai intre flori si le tot adulmeca. Asa stapana asa matza nu?
Na ca m-ati facut sa si rad oleaca. Vai ce iubesc eu florile si animalutzele abia astept sa avem casa si gradina si animalutze.
Cinta sa stii ca si eu sunt la fel de costisitoare . Si la noi e aceeasi problema ca eu vreau chestii out of season si tot felul de minunatii si bietul meu logodnic se chinuie cu chiu cu vai sa imi faca pe plac. Stiu ca-s dificila dar I can't help it.

------------------------
15+
Born free, now I'm expensive.
http://community.webshots.com/user/mada_mxm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Kehleyr, si pe mine ma intere treaba cu asigurarea de studii, daca poti sa imi pove si mie.....sarumanusitzele

Cristina 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misy spune:

Acvi eu am 30 de ani si dr. nu mi-a recomandat TT,si eu am o parere proasta despre acest test.Multe mamici l-au facut si a iesit prost iar cand l-au repetat sau cand au facut echo. morfologica bebe era foarte bine!Mi se pare ca nu face decat sa dea o stare de nervi,agitatie,diperare..si are o mare marja de eroare!Daca medicul considera ca trebuie sa-l fac il fac insa eu nu o sa cer sa il fac de capul meu!
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mali_ spune:

Stiu ca s-a mai scris pe forum, dar lamuriti-ma si pe mine de unde stiti cand aveti contractii. Eu sunt la prima sarcina si nu stiu dupa ce semne sa ma uit.
Mali 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misy spune:

Acvi nu stiu daca "marja de eroare" este exprimarea corecta insa cred ca ai inteles ce am vrut sa spun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Burticilor am venit si eu de la echo cu vesti bune. Bebe e bine, era cam adormit la 8.00 dimineata dadea din manute, din picioruse asa finut si din cap, i-am ascultat inimioara 147 bpm, i-a controlat tanti fiecare organ si a zis ca e bine.
Hai sa nu va mai fierb......sunt fericita posesoare a unui Baietel ca doar ne-a aratat putulica lui.
Asa ca o rog pe cicel daca poate ea saracuta ca e foarte ocupata cu nunta sa ma treaca si pe mine cu SI DPN 2.08.2006.
A si sa nu uit.....ca sunt cam uituca in ultima perioada:
[purple]"CASA DE PIATRA CICEL MULTA FERICIRE ALATURI DE SOT SI DE BEBE!!!"[purple]

Emilia 16+ cu

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;28/st/20060804/dt/7/k/90af/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

Va pup burticute!
Am revenit si eu dupa o zi groaznica cea de ieri. Ieri trebuia sa merg la dr ptr echo si pe urma la TT. ei bine nu a fost asa...m-am trezit pe la 4 dimineata ca imi era foarte rau...dureri groaznice de ceafa dar groaznice...si presiune puternica in urechi...nu suportam sa pun capul pe perna ca ma durea groaznic ...pe la 5 l-am trezit pe tati si i-am spus ca nu mai rezist...mi-am luat tensiunea...surpriza 14,5 in conditiile in care eu cal mai mult am avut 12. Am plecat la spital (caci am sunat la salvare si mi-au zis ca vin ei imediat daca nu plec eu) si am ajuns la spital. Norocul meu a fost ca era acolo si dr T. m-a tinut toata ziua dupa ce s-a asigurat ca bb e bine (mi-a facut echo ptr TT). Tensiunea mi-a scazut la 9 si dupa-amiaza m-a trimis acasa dar iar trebuie sa incep Prgenylul .

Cam asta am facut eu...azi am fost si la Genetic Lab ptr TT. sper sa iasa bine.
Apropo aveti idee de ce a iesit bb cu o saptamana si ceva mai amre decat este in realitate?

va pup si va trimit floricele ca asa imi vine sa zburd cand vad ce-i afara...dar nu pot pleca de la serv

bulinuta 16+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

a. cicel mersi mult ca m-ai pus pe lista de viitoare mamici. Am sa te rog frumos dupa ce termini tu cu nunta si cu eventuala luna de miere si te mai linistesti un pic sa-mi modifici si mie data nasterii mele din 17 iulie 2006 in 17 iulie 1975Dar asta numai dupa ce tremini tu cu cate ai acum pe cap, OK...ca nu-i nici o graba.

iti urez Casa de Piatra, distractie faina si vreme cat mai buna la nunta!

14+

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

Mersi de raspunsuri ,m-am linistit,credeam ca-s singura care nu l-a facut.SI la prima sarcina am facut ecografii lunar ,bb a fost ok ,asa ca acum sper sa fie la fel.Medicul meu e unul din cei mai buni din oras, sint pacienta lui de 9 ani asa ca am incredere in el.
Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

quote:
Originally posted by bulinuta27
Apropo aveti idee de ce a iesit bb cu o saptamana si ceva mai amre decat este in realitate?

Ce de peripetii ai avut... Noroc ca era doctorul tau de garda.

Diferentele intre varsta ecografica si varsta calculata de la UM sunt din mai multe motive:
- varsta calculata de la UM presupune ca tu ai ovulat fix la jumatatea CM, ceea ce pentru multe femei nu este valabil
- bebe este mai rapid sau mai incet in crestere decat media
- sau simple erori ecografice...
Eu am avut si diferenta de 10 zile intre cele doua date. Nu e nimic de speriat .

Emilia felicitari pentru baietel .

Kehleyr 20+

Mergi la inceput