Mamici de iulie - august 2006 (23)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

quote:
Originally posted by Sabana

Nici la prima iubire nu am simtit euforia asta. E fantastic. Va iubesc pe toate

Sabina 19+

Ce frumos spus.

Cornelia, de Eduard(21 06 2004) si 17+
POZE EDUARD & MAMI & TATI& ECOGRAFII BB2
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

neata burticute...multumesc mult de sfaturi burticutelor
imi vine sa va pup asa mult cand vad cat de dragute sunteti si cum imi purtati de grija...si vedeti ca eu sutn fff pupacioasa
sa stitit ca eu imi iau tensiunea destul de des ptr ca de obicei o aveam ff mica...de la operatia la coloana am ramas cu problema asta si daca nu beam cafea dimineata sau cola eram "impaiata" rau...acum mai mai dregeam cu ceai negru
ma rog...acum am grija de 2-3 ori pe zi sa imi iau tensiunea si cum am peste 13 il sun pe dr. T ca asa mi-a zis
sper sa nu se mai intample...
va pup si va scriu mai tarziu...apropo, intr-adevar se intampla ceva de la primavara cacai sunt mullllttt mai bine dispusa... e drept ca mi-am vazut iubitelul in fiecare zi saptamana asta si probabil si de aia...

pupici si floricele
bulinuta 16+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Fetelor ati auzit vestea, ca s-ar putea sa stam cu bebe 3 ani acasa? Mi se pare super ideea. Sper sa se si aprobe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

A.Cicel o nunta superba si o viata asa cum ai visat!
21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

Sabana, ar fi grozav sa stai cu puiul tau 3 ani acasa!
anasia 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Buna dimineata fetelor(este cam la pranz dar nu se pune

Va invidiez pe cele care aveti soare si vreme faina, aici la noi este ceata si o vreme tare, tare mohorate. Si asta tare ma mai indispune si ma trage la somn. Pasarelele canta a primavara dar afara arata de parca abia ce s-a instalat toamna

Vad ca majoritatea ati aflat pe la 16 saptamani ce este bebele vostru. Saptamana viitoare pe 3 martie merg si eu iar la ecograf, sper sa aflu si eu atunci ca va fi chiar la sfarsitul saptamanii 16 insa nu-s asa de sigura. Se pare ca la Bucuresti medicii au aparate mai performante decat au medicii astia de aici de la München.

Abia pe 12 aprilie in saptamana 22 am o programare la un ecograf mai special si dupa cate stiu de la prietenele mele de aici lor abia atunci li s-a spus ca culoare va avea caruciorul...

acum sa vedem cum mi-a fi norocul.

Saptamana asta imi este mai dor ca niciodata de inceputul de primavara din tara. Imi aduc in fiecare an aminte cu forte mare placere de goana dupa martisoare, care mai de care. Si ghiocei cumparati la cu chita, si viorele. Aici viorele nici macar nu am vazut.

Se pare ca m-a cam apucat nostalgia, poate ca vremea este de vina. Mai bine trec sa mai muncesc un pic si poate ma trezesc la reatitate

Va doresc tuturor o zi cu mult spor si mult soare in suflete, chiar daca afara nu vrea el sa se arate!

14 +

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

quote:
Originally posted by miti2004
fetelor, maine ma duc la doctor si as vrea sa-l intreb cand o sa fac si eu o ecografie morfologica...numai ca habar nu am ce-i aia...pt ce se face si in ce consta ? acum am 16 sapt, iar la 18 sapt sunt programata la eco...aia sa fie oare eco morfologica ?

Ecografia noprfologica se face in general in sapt 20-24. Este de fapt o ecografie mai detaliata la care se masoara lungimea membrelor, organele interne etc. Orice ecografie de prin saptamana 16 incolo poate sa fie morfologica, adica poate sa iti masoare si astea, insa se pare ca in sapt. 20-24 se vede cel mai bine.

Aysha2 Mothercare este la Piata Dorobantilor. Dar sa stii ca e foarte scump. O pereche de pantaloni costa 2-3 milioane. Unii merita, unii nu...

Piciul este si pe Mihai Bravu, intr-adevar au lucruri de calitate.

25miky, contractiile se pot manifesta in mai multe feluri. Poti simti niste junghiuri sau intepaturi dureroase; poti simti o apasare, o presiune, ca si cum ai avea ceva in burta care te trage in jos (la mine odata cu astea vine si senzatia de pipi si de "trebuie sa ma asez"); sau poti pur si simplu sa simti la pipaite ca ai burtica tare. Burtica in mod normal trebuie sa fie moale si complet relaxata, cand apesi cu degetele pe ea sa fie plianta, nu cum sunt portiunile cu muschi din corp.

A.cicel
, ma bucur ca e totul bine cu bb. Nu stiu cat o sa mai intri tu pe forum zilele astea asa ca iti urez si eu de pe acum o nunta de vis si o casnicie asa cum ti-o doresti. Sa va iubiti, sa va intelegeti si sa va respectati reciproc si atunci totul va fi bine .

Kehleyr 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Salutare, salutare si....felicitari tuturor celor care deja stiti dupa ce culori sa va faceti cumparaturile pt BB sau!
Incerc sa rapund mai intai la una din postarile chiara.2005:"...Scria cineva, cu o sarcina de 16 saptamani ca s-a ingrasat doar 1,5 kg, ceea ce inseamna de fapt ca a slabit. Vroiam sa intreb de unde stim cat ne-am ingrasat noi de fapt si cat e de fapt greutatea bebelusului, lichid amniotic...etc? Exista vreun site de unde pot fi luate aceste valori in funcie de saptamana sau eventual luna in care ne aflam?"
chiara.2005 uite ce am gasit intr-un ghid al femeii gravide:
"La sfarsitul sarcinii veti avea cu 11-13kg mai mult decat inainte de sarcina:
greutatea copilului.........3200-3400g
placenta.............560-650g
lichidul amniotic.........900-1000g
uterul ............900-1000g
sanii ...........680-1000g
volumul sanguin suplimentar ...1700g
rezerve de proteine si grasimi.....1800-3100g
volum rescut de fluide............1700g

Crestere totala in greutate............13 kg

a.cicel iti urez casa de piatra si multi ani fericiti cu toate "ingredientele" necesare: sanatate, bucurie, copii frumosi si sanatosi, iubire, belsug si vise minunate cu realizari!

Azi am implinit 3 ani de la casatorie ! Nu stiu daca "in aer pluteste dragoste" e de la primavara sau de la hormoni, dar simt o liniste si un calm cum n-am avut de mult, asortat si "dansul BB-ului...ca un delfinas"...ca suntem inca mici.
Mi-am postat o cafea RO cu un miros innebunitor si mi-am promis sa nu ma ridic de pe scaun pana nu va scriu...ca taaaaare mi-a fost dor de voi si nu am mai apucat sa deschid DC cam de multicel.
In timpul in care "am disparut de pe DC" am reusit sa ma inscriu la medicul cu care voi si naste, si deja am avut doua vizite lunare la el. Supermeticulos, lucru care mi-a mers direct la suflet, de la prima intalnire mi-a facut fisa dupa un interviu detaliat, mi-a dat un "km de lista" cu analize pe care le-am si facut si...peste doua saptamani va trebui sa merg la un centru anume pentru 4D eco, ca celalalt tip de eco mi-l face el la cabinet la fiecare vizita. In ciuda faptului ca se asteapta f mult la el la usa, in ziua in care ai rezervarea, cand sta de vorba cu tine uiti de tot si parca esti numai tu clientul lui. E fantastic!
Am stat bine la "cantar", urina si tensiune de fiecare data chiar daca ultima data aveam inima stransa ca imi va reprosa ca m-am ingrasat. Din ce am citit de la voi nu am vazut ca vreuna dintre voi sa fi luat 5kg la 18sapt...si simt ca "pun" in ciuda faptului ca nu mananc exagerat. Dr m-a linistit spunand ca sunt "in grafic", BB "arata bine" si ca, din experienta, cele care luam intre 10-12kg per sarcina putem reveni la greutatea initiala la numai 6 saptamani deupa nastere. Mi-a explicat ca din meniul zilnic sa nu lipseasca: doua pahare lapte sau inlocuitori (2 iaurturi sau un pahar lapte si branza alba, etc.), legume, fructe, carne (nu neaparat in cantitati mari) sau inlocuitori proteici, si sa am grija ca cel putin o zi pe saptamana sa consum peste care e f important pt aportul de fluor si iod pt BB. Mi-a recomandat Materna si alte doua medicamente din plante numai pentru cazurile de constipatie si balonare.
Despre haine, ce sa zic, am trecut la pantaloni cu burticutza, ca in tot ce mai aveam nu incapeam iar despre sexul BB-ului mi-am propus sa nu intreb in mod special...daca imi vor spune ei e OK, totul e sa imi pot stapani curiozitatea. Sotul meu (si eu, dar cica visele de gravidutza nu se pun) a visat fetita. Cumnatele mele amandoua imi prezic baietel...cica fetitele schimba f tare fizionomia mamei pe timpul sarcinii...dar sunt vorbe din targ stiti voi,..."cate bordee, atatea obicee". Mi-e limpede ca va trebui sa fac un minim de cumparaturi pentru BB inainte de nastere, ca nu o sa umblu apoi bezmetica prin magazine, dar...vom vedea. Aici lucrurile pentru BB-i nu sunt asa de exgerat de scumpe...va spun asta dupa ce o pritena din Ro, care m-a vizitat in nov si-a umplut jumate din bagaj cu Pampers si hainute pentru nepotelul ei, spunand ca in Ro ar fi cheltuit cel putin dublu pe aceleasi lucruri.
Si ca am inceput cu primavara, cu asta as vrea sa inchei: sunt din clubul celor care duc dorul la parfumul zambilelor si ghioceilor din RO. Aici recunosc este cald si bine, soare am avut toata iarna, pasarile canta si "miroase" a primavara, dar intr-un alt fel...
Toate cele bune tuturor si sanatate maxima!
Georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Ma bucur ca va puteti plimba prin oras ca aveti vreme frumoasa. La noi e tare urat in ultimele zile s-a facut f frig, seara mai ales cu geam inchis si caldura la maxim si tot frig este. Si ieri pe la pranz a iesit soarele dar nu a durat decat 5 min ca apoi s-a intunecat deodata si a plouat cu gheata. Se pare ca primavara vrea sa vina numai in Romania. In celelate tari frig si urat. E asa frig si cica la noi va fi si mai frig au anuntat astia ca vine frigul se pare din tarile nordice. Eu abia scot nasul prin curte ca de mers la plimbare nu ma incumet ca e prea rece.
Despre mine si bebe nimic vesti deosebite. Burtica incepe sa se vada , am facut poze si am sa pun si album. Am si eu pb de acu legate de pantaloni. Am cu talie joasa dar au bata dintr-un elastic prea puternic si ma jeneaza. Singurii pantaloni de stat prin casa sunt niste pantaloni de la o pijama, roz din matase si sunt cu snur dar eu nu-l strang si stau tare lejer si e tare bineeee. Stiu ca nu-i frumos sa stau in panaloni de pijama dar daca numai in astia ma simt bine ce pot face? Daca m-ar vedea mama...
Abia astept miercurea urm ca merg la medic sa-l cunosc si eu in sf si merg sa imi recolteze si sange pt TT. Si apoi tre sa astept pana pe 21 martie sa-l vad pe bebe. Prea mult, vreau sa il vad in fiecare zi daca s-ar putea. Pe 21 o sa am timp sa il admir ca va fi eco morfologica si mi-a zis tanti ca stau acolo vreo 40 de min. Sper sa imi zica si sexul ca eu mor de curiozitate.

Pupici la toate si vreme cat mai frumoasa ca sa scoateti burticile la soare!

------------------------
15+
Born free, now I'm expensive.
http://community.webshots.com/user/mada_mxm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Georgiana sa stii ca si eu pana la 20 de saptamani am luat 4 kg. Nu esti singura. Eu devorez dulciurile. Aseara sora mea mi-a adus rahat turcesc cu fistic, o nebunie. Dimineata la prima ora eram deja bagata in cutie. Fara dulciuri am stat doar in perioada greturilor.

Da asa este sunt super scumpe la Mother Care. Eu imi doresc un training de gravida, dar nu m-am indurat sa dau vreo 6 milioane pe el. Pana la urma daca nu gasesc si nu gasesc, cred ca o sa ma duc sa mi-l cumpar.

Mergi la inceput