Scandinavii stiu DC (107)
Raspunsuri - Pagina 13
vikinga spune:
Ohh dady multumim pt floricicaMai se mai poarta in Ro martisorul? Mi-e dor de ghiocei:))Lil' ca tot vorbiram de pasari nah sa mai vb si de alte animale. De ex de o anumita pisica, gasita moarta pe insula aia la o aruncatura de batz de tine, cica e suspecta de virusul asta a gainilor. faceam si eu haz de necaz cu sotzu', atitea cazuri de gripa aviara in ro si taman aici s-a gasit o pisica atit de infometata sa manince o pasare virusata! Cica ciini nu fac boala asta doar o pot transmite. Uite de aia ma pun bine cu Yank, poate imi trimite si mie un picior de gaina americaneasca acolo de pofta, si-l facem pe jumate asa ca intre vecine:)) Si acum sa ne sfatuim si de ciini. Vara asta il aduc pe Cooper aici, am staff-ul meu care e acum la ai mei in Ro, si cum il avem si pe Ricky mic el de fel da' nervos rau ca el se crede ciine lup, ma tot gindesc cum o sa facem fatza cu doi masculi . Care mai aveti ciini voi ce ziceti sunt sanse de convieturie?Drum bun si intilnire placuta in Amsterdam fetelor!Si bineinteles flori multe pt noi toate de 1 martieVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
sfarsitoarea spune:
Buna,
Sunt cam off-topic dar ma gandesc ca daca scriu imediat dupa vikinga ma molipsesc de la ea. Imi aduc aminte de teledonul fetelor din Europa pe care l-a organizat ea pentru ajutorarea unui copil si nu pot sa spun decat ca imi scot palaria in fata ei. Vikinga, cum ai facut? Am nevoie de ajutor, Denis are nevoie de ajutor. Este un baietel de 3 ani si noua luni si este bonav de leucemie. Singura lui salvare este transplantul de maduva si pentru asta el se afla deja in Germania la Idar-Oberstein. Insa transplantul si tratamentul de dupa costa foarte mult - 147.000 euro. Pna atunci el face chimioterapie si asta il termina. Cu cat face mai mult chimioterapie cu atat puterea de lupta ii slabeste.
Cazul lui este prezentat pe forumul de ajutor umanitar:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69136
Imi cer scuze ca v-am invadat dar incerc toate posibilitatile.
Multa sanatate
http://www.denis-toderici.com/
Irimell spune:
Dragilor, am venit sa pup sarbatoritii pestici, sa dau floricele drept martisoare virtuale si celor prezenti si celor din umbra, in special lui Itsme si Rayu, si un paharel asa de voie buna!
Eu sint in criza de timp! Ma fugareste timpul sau io pe el, inca nu mi-am dat seama, dar in criza tot sint. Voi n-aveti senzatia ca se micsoreaza ziua?
Lil, promit sa fac poze cu produsele finale, dar deocamdata sint doar mentale, pentru ca....n-aaaaaaam tiiiimp!
Extremico, ce bine ca mai dai cite un semn...Distractie placuta la Ams!
Xeno, uelcam bec! Ceva poze cu iz frantzuz?
Vik, grabeste-te cu investitiile ca deja vad ca preturile incep sa bubuie. Yank (cum ai condus nene un Tico?...chiar ca aventura si banuiesc ca si tensiuni musculare) adevar graieste, cred ca multi s-au imbogatit, se imbogatesc si se vor imogati din investitiile facute in Romania (si nu numai, si Bulgaria merita...cel putin japonezii de aici la bulgari isi baga banii).
Mihaela, frumoasa maimutica ai!
Tata lu' Toma, sensibile si subtile poze. Tot respectul!
Sfirsitoarea, multumim de info. Eu una, nu am timp sa citesc alte subiecte, asa ca e binevenit postul tau.
Doruletz, vreme buna in primul rind si sa faci poze minunate cu zapada de acasa. Mi-e dor de copacii cu crengile ingreunate de zapada...Calatorie usoara!
Tot Tata lu Toma, sa stii ca mi-ai atins inimioara cu pozica, ca tocmai ce astept cu aparatul in mina sa mi se coloreze si mie floricica de la Spin. Si iaca, mi-ai luat-o inainte...
Pupici la toti muciosii si nemuciosii!
Mai vin...
flori cele "Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea invat de la fiece trecator." R. W. Emerson
Pegasis spune:
tatic de Toma, dragut ca-ntotdeauna... Multumim.
quote:Rayu, te rog io sa inchei pauza pina pe 8 martie. Da? Imi e dor de tine si de Amelie (si chiar si de Catalin... )
dragelor,eu iau o pauza de DC...atit.
trebuie sa fug la munca,va doresc o zi insorita!
doruletz, bagi o sirma cind ajungi in Bucuresti?
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
mihaela_s spune:
taticdetoma, multam fain de floricica! Io dau un !
liris, sa bem deci! , sa fii iubita, fericita si plina de noroc! si happy 1 March u tu!
fetele, mersi mult de aprecierea maimuticii . Coditele sunt made Diana. Mama ei nu are asemenea talente, noroc cu aparentele .
buli, mi-a placut cosaru'! noroc ccc c'am avut nasturi .
si la noi e iarna iar . A nins ieri si azi noapte non-stop, azi ce s-a mai imbunat vremea si a iesit soarele, pacat ca era cu dinti...si sufla un vant subtire...brrrrr.
Vreau la maaaareee, la soareeeee .
mai trec io!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
lilanda spune:
Bonsoir ...mi se desfunda creierii Azi am stat ca pleasca si am dormit mai toata ziua, drept pentru care ma simt niscai mai bine - desfundata, adicatelea. Am ales sa ramin si miine acasa, asta ca nu cumva sa ma apuce lesinul si muceala pe la tari straine
tatic, jos palaria pentru martisorul ala!!! Ai stofa de pozar, nu alta!!!
vik, am citit si io de pisica moarta-n papusoi, si inca de niste rate pe coasta estica a Suediei...pe-aici inca nimic periculos, da' socru-miu tremura ca tre' sa-si taie pasaretu' (va mai zisei io ca-i crescator amator de pasari...are fazani, bibilici si alte ciripenii)
voljena, io ma tiu departe de tine...tu vrei sa vii aci, nu??? Cind si unde, ca nu te-ntrebasi!!!
va pupez...
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
vikinga spune:
Sfirsitoarea acum citesc cazul acestui copilas, de frica si din neputiinta evit sa intru pe multe subiecte. Si ca mine fac multi altii. In cazul Sabinei a fost un miracol, si acum sunt uimita cum atitia oameni si-au indreptat inima si urechile pt cazul ei dintre atitea alte mii de copii. Sa stii ca marele click in sufletele oamenilor l-a facut o poza a ei, o poza care-ti rupea inima in bucati, stiam ca era imposbil ca cei care deschid aceasta fotografie sa refuze sa o ajute. Ochii ei in acea poza cereau asa de frumos dar cu atita disperarare ajutor ca-ti smulgeau inima din piept. Eu am fost ajutata, n-am facut munca asta singura, am fost o echipa, eu am strins atunci din donatii mici, suma de aproape 4000€, insa au mai fost si altii care au facut chete. Si Lucia cs a muncit mai mult decit mine si altii, ea a scris pe toate forumurile posbile, ea a trimis peste tot povestea ei, la bisercile din USA, la tv, ziare. Sabina a avut nevoie initial de multi bani in jur de 65.000€ dar apoi pt ca starea ei buna a dat peste cap pronosticurile dr, suma a scazut la vreo 37.000€ , nici nu mai stiu exact. Eu sincer nu am facut mare lucru, doar m-am milogit si am tras de mineca pe toata lumea pt 5-10€, asa fara jena. Aici pe forum nu cred ca a scapat nimeni nerugat de mine si nici dintre prietenii din viata reala. Nu mi-a fost deloc rusine sa cer si sa insist. Ca sa dau asa un exemplu, la fetele din japonia am scris vreo 3 mesaje pina sa fiu bagata in seama si abia ultimul unde chiar am insistat serios nu a ramas fara ecou. asa s-a facut ca fetele de acolo s-au mobilizat si numai ele au strins de la soti, rude unde au gasit, suma de aproape 1500€. Cu ajutorul lui Witchie, care a facut o emisiune pe radio romania international despre Sabina, povestea ei a deschis multe inimi, ce emotii am avut sa vb direct, dar pt sabina as fi facut orice! Si s-au vazut rezultatele, la acea ora eu speram ca asa cu noroc voi strige 500€ si uite ca am reusit de 8 ori mai mult! Insa asta e doar o parte mica din poveste. Micile parti s-au inchegat impreuna. De asta zic ca e nevoie de o echipa, mai ales cind e vb de asa o suma mare. Trebuie ca lumea sa afle cazul baietelului, trebuie ca lumea din Ro sa-l vada la tv, de acolo au venit multi bani pt Sabina. Si multi din afara se uita la posturile romanesti. Trebuie sa existe un home page in 2-3 lb straine(engleza, germana, franceza). Si trebuie trimis acest link cu rugaminti catre oricine posbili pt ca nu se stie niciodata de unde poate sari ajutorul. La asociatiile umanitare din germania, austria, elvetia ori de oriunde din lume, la unesco. Trebuie ca oamenii sa citeasca cazul lui. Trebuie sa existe o deschidere mare a parintilor, ca cei care vor sa ajute sa nu le fie teama. Toate lucrurile trebuie sa fie clare si sa ofere siguranta ca totul e asa. deci trebuie o echipa strins unita si mult timp liber. Am sa particip si eu cu o donatie pentru acest baietel si am sa vad daca si cum ma pot implica mai mult. Suma de care are el nevoie e impresionanta, insa am invatat ca nu e imposbil de strins. Am sa intru la subiectul cu fetele din germania ca sa mai vorbim.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
lilanda spune:
Psss, psss...ce liniste pe-acilea
Am intrat sa va amintesc ca miine tre' sa-i cereti de beut papadikai ccc careia ii urez din nou "La Multi Ani", sanatate si noroc
dorulezt, drum bun si vacanta placuta!!!
Nu stiu daca mai am timp sa intru pina miine, asa ca va urez un weekend merveoiz!!! Va pupez...
Si pe-acilea ninge, iar atmosfera e pufoasa. Sper sa ramina asa...
liris, te sun miine mai seara
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
papadie spune:
lila nu po sa pleci pe nametii astia fara o tuica (de valeni)fiarta cu oleak de zahar si fo doo boabe de piper:)))
[icon cu cana de pamint aburind a tuici infierbantate]
adusca spune:
la multi aniiiiii papa!!!! iti doresc sa ai viata lunga si minunata, copii frumosi si sanatosi, trei mertzane la scara si doo vile de vacanta!!
(daca vrei iti imprumut io cana me' de pamant, am primit-o cadou de ziua me' si are in loc de cuada un superb falus in toata splendoarea lui, da cre'ca se bea bine tuica fiarta din ea)
fetele de pe DC
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....