Scandinavii stiu DC (107)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by adusca
plus ca nu e frumos sa stropim topicu' cu sange

Ba da, ba da Sper ca nu va puparati iar de impacare pe messanger

Bre, bombi, ma dezumflasi cu theredu' ala :-))) Si io care ziceam ca detin noutate absoluta...n-am avut rabdare sa citesc pina la capat, da' de luati, s-au luat sigur (sursa este ex-husbandul AM)
tata lu Toma fainele pozele Nu-s ce program de prelucare folositi voi cole-asa, dar pentru efecte artstice, va recomand sa invatati Photoshopul...e mai greu la inceput, dar merita efortul (are filtrari si blendinguri de toata frumusetea!!!)
verzica, pai mincare nu-i scumpa in Suedia...scumpe sint beutura, tigarile, serviciile (aci includ chirii, caldura etc) si impozitele!!! Partea buna e ca, si in conditiile astea, o familie cu 2-3 membri poate trai binisor numai si c-un salariu

Cupiii, nu ma mai abramburiti cu sarabeutorile astea!!! Io fac lista aci cu pestii are urmeaza, sa vedem cind bem si de la cine. So,
- papadika - 4 martie
- rayu- 8 martie
- xeno - 10 martie (???)
- arborica - 12 martie
Daca am gresit, iertati, da io tot cu mucii-n cap sint Asa ca va pup steril (stiti voi cum :-))

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

bre si tot cu mucii in creier is da am asa o amintire cum ca xeno e pe 8 martie( ca e-n aceeasi zi cu ionu, soata mea)... barbati veniti la zi mare pe lume

mama rayuuuuuuuuuu se aude bre pin la tine? incalzesc niste tuica sa-ti dezghet tastilii:)))

imi vine sa turbez si sa innebunesc. e fimea bolnava de la 1 ian (aia de la incep lu dec n-o pun)...primul soc aaaaaaaaa febra 39.5 e pe fond nervos daca nu e apatica, al doilea aaaaaaaaaaa bronsita? e pe trecutelea dati-i paracetamol....al treilea dupa 4 zile de relativa "sanatate" zace iar cu muci si febra si e si apatika si are privire de drogat...pacat ca nu e dr la cabinet. nu mai zic ca tuseste amarita de parca are abonament la sanatoriu de tbc:(((
evident ma pricopsii si io cu bronsita. ajung in kinuri la spital...poi la ce m-am dus nene ca n-am 40 ...sa ma intorc mai incolosha cand o sa indeplinesc norma (aveam 39) si zic da nu fierbe copilu ala inauntru? aaaaaaaaaaa bb n-are nimik eventual e mai cald. specialitatea bb la aburi, locatie cantina spitalului. de nebuni.
scuze da m-am plins aci ca-mi vine sa beau de nervi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

wow, pozarule!
ce tare-mi place www.treklens.com/gallery/Europe/Austria/photo107929.htm" target="_blank">asta si www.treklens.com/gallery/Europe/Austria/photo106486.htm" target="_blank">asta

papadik pai tu le spui ce temperatura ai? sau ti-or luat-o ei pe loc? io cand avea al meu febra le spuneam ca are 40 si ca e a patra zi cu febra asa mare, ca altfel stiam lectia - doar 39,5? doar de doua zile? ca si astia te baga-n seama doar daca timp de trei zile ai avut febra mare si nu-ti scade cu paracetamol ... ai grija de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Hai sa beau si io putin ... hic... La Multi Ani, liris!!!

Fratilor, daca ma-nbat uit c-am facut in seara asta 2 ore si 40 de minute ca sa strabat 10 km??? Cu masina... E un viscol in Bucuresti cum n-am vazut demult.

Papadik, fimea (4 ani) a facut atitea raceli/gripe/bronsite ca nu le mai tin minte numaru'. Basca si o pneumonie scurta... La noi a mers cu Sinupret picaturi. Daca n-aveti p-acolo asa ceva, zi-mi si ma uit pe cutie sa vaz substanta activa. Si ne-am cumparat si inhalator (Babyhaler de la GlaxoSmithKline) si am inhalat pufuri Ventolin si Becotide. Am scapat de o tuse oribila care dura de o luna in circa o saptamina. Io zic sa intrebi medicul (in special pt pufuri, ca Sinupretul e din plante).
Sanatate multa!

Mai primiti una in clubul de muciosi? Am capul cit o banita...

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Va pup pe toti la gramada organizata...nu va inghesuiti ca am ptr toti.Adusco tu nu mai atat ca ajung si la tine cu
Azi am avut o zi mai normala,cu toate ca e loc de mai bine.Mi-am recuperat cardul,si asta e cel mai important.Masina e tot in service si cred ca mai sta vreo 4 zile,oricum la ce zapada e in momentul de fata nici nu as fi putut sa merg cu ea.Cu Tico e o aventura,oricum a fost suficient cit l-am condus,maine ma duc sa inchiriez o masina normala,eventual 4wd ca vad ca e o noua siberie pe aici.
Vikule,de alea,aka inimioare, puteai sa dai oricum
In ceea ce privesc investitiile,cele imobiliare sint cele mai sigure in momentul asta,terenuri,case,apartamente,orice,si o buda-n fundul curtii o sa aibe alta valoare peste 4-5 ani.
Veve,important e ca nu ti-a facut monitorul guler
Tzuni,saluta grasunelul din partea mea si lasa-ti sandalele la usa
Papadie,nu stiam de asa ceva,oricum am scos bani de pe AMEX azi.Citybank pe corporate e banca buna,pe retail lasa de dorit,depinde ce treaba ai cu ea.ING Barings e o banca solida si ABN-AMRO,ma refer aici in Europe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Hai, bag si-o listuta cu muciosii??? Pegasa, bun venit in club (pe mine azi, m-or trimis acasa, ca-mi tisneau mucii pe ochi..nasu' inca-i infundat!!!)
Breh yank, sa stii altadata ca bancile romanesti este vigilente, daaa? Io cind venii in Danezia, cu un card de la Tiriac plin cu iuroi, dupa ce am facut primele cumparaturi cu el, mi-or blocat cardu'!!! Abia dupa n-spe telefone si confirmari ca, io, proprietarul il uzitez in alte tari, mi-au redat acccesu'. Ca sa nu mai spun, ca dupa ce am vrut sa scap de el, au mai trecut trei luni de cind il trimisei in tara, ca sa-mi deblocheze si garantia de 500 de euroi de pe el!!!
papdik, multa sanatate...(mah, tu cum ti-ai ales Ionu'??? Dupa onomoastica si aniversare??? )

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

gagiceleeeeeeee
Happy 1 Martie!
martisoare n-avem, asa ca sa bem ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

La multi ani, Liris!

a venit primavara ! sa fiti iubiti

la Iasi ninge de aseara ca la balamuc.

edit pentru www.marisha.net/other/amulet2.jpg" target="_blank">martisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Pentru toate mandrele din zona
http://www.treklens.com/gallery/Europe/Romania/photo114977.htm

cu mult drag,
v

_
Take me home, country roads

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

quote:
Originally posted by tata lu Toma

Pentru toate mandrele din zona
http://www.treklens.com/gallery/Europe/Romania/photo114977.htm

cu mult drag,
v

_
Take me home, country roads

ma bag io prima cu multumiri ca ma simt ca-s mandra

liris - la multi ani! bem si azi - ca io asa stiu - petrecerile tin 3 zile si 3 nopti

si gasca cu muci sa va tineti departe de mine ca iarna asta e prima in care nu am a... si multa sanatate va doresc

Mergi la inceput