Scandinavii stiu DC (107)
Raspunsuri - Pagina 11
Veve spune:
'Seara,poienita!Si io am avut o zi...
Sa-ncep cu liris,ca ea-i la usa cu paharele Sa traiesti,sa-nfloresti si pe noi sa ne iubesti!(ceva mai bun nu ti se poate-ntampla,zau!)Si-acu' nu mai e urare,e un ordin:sa fii cat se poate de fericita si supraextraultraiubita! si-o mie si-una de
Yankeu,pare rau c-ai dat cu buzzu-n lacat azi,da' nu-i bai!primi huzbandu inimioarele de la tine cu bratele deschise;cica sa mai vii ca demult nu-l iubi cineva-n halu' ala =)) Vez ce zi naspa avusesi daca nu fui io sa te veghez?
Pestisoru auriu,tu pe unde umbli bre?Treci acilea si ne fa pomana,poate-asa-ai sa ai si tu mai mult noroc in astre!Nu mai stiu cand e ziua ta (pe 17?daaa,m-am dus eronat,no?!) da' io te pup de pe-acu' ca sa prind loc .
Si cu-asta-am stins lumina!...Huooo,c-aprind lumanarile!
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
bombi spune:
'Neata si de pe fusuri orare normale!
Lilanda, vezi ca este www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69570" target="_blank">subiect deja.
vikinga spune:
LA MULTI ANI LIRIS!!! Mihaela mi-a placut poza:)) e o dulce SilviaChiar ca se facu poienita acvariu, ce multi sarbatoriti avemYank wow ce te-au urmarit ghinioanele ieri! Pai de stiam macar niste inimoare trimteam si eu acolo:) Si zi asa te-au impins 4 fete hahaha, sa nu-mi zici ca erau si pe tocuri:) super faza! Si pt ca tot esti in cimpul muncii in Ro, poate-ti faci timp odata sa imi dai niste idei. Vreau sa cumpar ceva in tara dar de aici mai greu, nu stiu cum si unde sa ma interesez. Nu prea mai stiu ce inseamna acum scump sau pret bun in Ro. E terenul o buna investitie? Nah ca te facem consilier scandinavMai vinVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
verzica spune:
lilanda, multumesc!!!!
o s-o astept pe adela 99 sa intre, sa-mi dea mai multe informatii.
de vreme vroiam sa stiu cum e la stockholm.
dar mai important e sa stiu cam care sunt preturile la alimente. de cati bani ar avea nevoie un cuplu numai pt mancare?
multumesc!!!!
papadie spune:
Big balta in da haus:-))) LMA pestiuci de aur!
-------------------
iancule anu asta po sa zici bogdaproste ca ti-ai facut 1 aprilie mai devreme btw mai nou daca folosesti cardurile americane in alta tara decat emitenta (recte us) ti le papa ATM-ul. noi am patit-o cu city bank ....(care city bank e sacs rau de tot).
Adela99 spune:
'naziua!
liris La multi ani!
verzica incerc sa raspund, dar stii si tu ca totul e relativ, ca si vremea :-) io zic ca in functie de unde-ti faci cumparaturile si in functie de ce obisnuiesti sa gatesti si din ce si cat gatesti/maninci :-) difera destul de mult. mai ieftin in Stockholm (ca de altfel in toata Suedia) e Willys, dupa care urmeaza destul de aproape Coop Forum (calitate mai buna, sortiment mai bogat) si apoi in top Ica Supermarket (diferenta intre ele poate varia intre 200-400) la un sfarsit de saptamana. prima saptamana va fi ceva mai scump cumparand mai multe produse de baza, care mai apoi iti ajung peste o luna. la un sfarsit de saptamana cheltuiesti cam 600-700 din care estimativ cam 150-200 pentru carne si mezeluri, 100 lactate, 50-100 fructe, semipreparate 100-150 si restul pentru diverse: faina, ulei, samd la care mai adaugi legume si zarzavaturi painea e destul de scumpa ... esti vegetarian totul devine mai scump,vrei mancare ecologica - si mai scump ... cam asa ... daca mai cumperi si dulciuri - om esti :-) ... dar dupa cum am spus totul e relativ in functie de preferinte si maiestria in a gati ... vrei sa mananci afara (cum se zice) in Stocholm o masa de pranz e de la 80 kr in sus pe persoana in zile saptamanii, la sfarsit de saptamana peste 150. despre cina nu vorbim :-) ... pe scurt cam 3000 pe luna (zic io) cred ca intervalul e undeva intre 2500-5000 ... nu cred ca ti-am fost de mare folos
revin
verzica spune:
Adela 99 multumesc mult pentru informatii!!!!
Banuiesc ca sumele pe care mi le-ai spus mai devreme sunt coroane suedeze si nu euro nu-i asa?
si deci, tu crezi ca 3000 de coroane suedeze ajung pt hrana pe o luna a unui cuplu? te intreb pt ca auzisem ca viata in suedia e scumpa si..... 3000 de coroane inseamna aproximativ 300 euro nu-i asa?
merci inca o data si astept noutati!
tata lu Toma spune:
Breeeee, sa stiti ca n-am murit da' mi-or bagat mortu'n casa Sabina (aka degetica) si cu Gandacelu (aka dada) asa ca staaaaaaaaaaaau tata ziulica si ling poze (ale mele si ale altora) acilica :
http://www.treklens.com/members/pozaru/photos/
Deci :
- La Multi Ani Liris si clorlanti pestisori de aur
- Uelcambec Xeno si sa-ti fie de bine
- Distractie placuta in continuare Iancule
- Te asteptam cu drag Doruletz
va pupa tata pe toti
_
Take me home, country roads
Tzuni spune:
Si ia zi, Yank-ule mare, bravule tare , ti-ai vazut varfu' deshtelor prin parbrizul Tico-ului?
Tzuni mic si drag si scump si grasunel