Scandinavii stiu DC (107)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

aaa, deci incep sarbatorile??? moama ce chef de chef va fi...avem o adevarata balta! sa faceti o lista, sa nu treceti careva fara cinste!

primavara s-a speriat de noi, iar avem frig si zapada...

si ia uitati ce maimuta am acasa!

tzuk!

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Lilu, multzam fain, prea mult nu pot scoate d-acolo, noroc de creierash, care-i la turatzie mare

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

'Na seara!!! Pe mine m-o pocnit din nou muceala si, de data asta, efectiv, imi iese pe ochi!!! Asa ca ma duc sa ma dreg cu o tarie, fiindca alminteri pling degeaba Profit de ocaziune sa inchin paharelu' in cinstea lui liris, prima pestoaica din poiana!!! La Multi Ani
iren, banuiam ca n-ai ce face cu alea, asa ca profita de turatia maxima a creierasului
miha, mie mi-a placut de maimuta cu codite...e o dulcica, bolfanoasa!!!
gata ...inca una si ma duc ...v-am pupat!!!
Tot io: aflai din sursa sigura si, poate va intereseaza (), ca Andreea Marin s-a maritat cu "Banica junioru' care bate tot ce prinde"..oare sa dechid sobect la arte???
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

multi ani frumosi liris!

lilando, care e sursa ta ca tocma' am citit (tot pe la arte) ca nu s-ar mai inbtelege diva cu junioru'

fetele de pe DC

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Hello guys

Azi am avut o zi infecta.Bine a zis chinezu ala...Never monday after sunday .Mi s-a stricat masina,si am duso in service,unde se pare ca de la un rahat de clapa de acceleratie,acum schimba tot,si imi facura o factura de fix(stati sa ma uit pe ea) 6778 euroi + TVA.Pina aici e ok,urmeaza partea interesanta.Un amic imi imprumuta un TIco care a mers pina am parcat in fara unui magazin.Cind dau sa plec...pauza.Uitasem farurile aprinse si nu mai aveam baterie.Nu m-a impins si ajutat nimeni ,de ma intrebam unde mama dracu e omenia aia romaneasca care a fost asa de mult laudata in yhreadul ala....Valorile romanilor!!!!???? Nu exista asa ceva.In final m-au impins,culmea,4 gagici.
Dupa asta am ajuns la un Mall am iesit din masina vorbind la telefon,am inchiso si am lasat cheile in portiera,unde le-a gasit un agent de paza.Evident ca un Tico nu il fura nimeni,deci au dus cheile la receptionera.Eu mi-am dat seama ca imi lipsesc dupa vreo ora,si inca o ora am cautat pe chei prin toate locurile unde am fost.Nici vorba,deja transpirasem de nervi.Intr-un final am zis sa o intreb si pe aia la receptie unde initial m-am dus sa intreb unde se afla un magazin.Au zis ca le-au gasit dar ca nu mi le da,decit cu proces verbal.Le dau actele si imi cer talonul.LOL.Evident ca nu il aveam,nici nu mi l-a dat propietarul,ca uitase,si eu nici macar numarul de la masina nu il stiam bine. In final le-am zis ce am in masina,am dat telefon la owner si s-a rezolvat.Dar nu se termina totul aici,ma duc la un ATM sa scot niste bani si constat ca nu imi accepta tranzactia si imi opreste cardul,asa ca AMEXu meu e la Unicredit.Maine trebuie sa ma duc sa il recuperez,si sa intreb de ce mama dracu nu mi l-a returnat bancomatu.Ma bucur ca am ajuns intreg acasa,de fapt am venit special ca sa nu mi se mai intample cine stie ce.Ceva bun nu mi se putea si mie intampla,de exemplu sa ma sune Vikinga sa ma cheme la un dinner sau ...mai bine revin la realitateSper ca vi sinteti ok.Timidoaso,lasa-ma cu buzzurile alea cu pupici,ca azi am migrena

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by yank

Timidoaso,lasa-ma cu buzzurile alea cu pupici,ca azi am migrena

minteeeeeeee. io nu recunosc nimic. el imi pune inimioare care curg intruna, si nici ca vrea sa le opreasca, ca de asta l-am blestemat sa aiba o zi de cacao, si asta nu-i nimic, vede el maine

fetele de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

da!da! sunt peste de 27 feb ...
... deci sa incepem.
bautura on me tonight!

multumesc de uraturi! sa fiti sanatoase si fericite si voi! va iubesc si deci sa bem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

quote:
Originally posted by adusca

quote:
Originally posted by yank

Timidoaso,lasa-ma cu buzzurile alea cu pupici,ca azi am migrena

minteeeeeeee. io nu recunosc nimic. el imi pune inimioare care curg intruna, si nici ca vrea sa le opreasca, ca de asta l-am blestemat sa aiba o zi de cacao, si asta nu-i nimic, vede el maine

fetele de pe DC

Serios? Ok,atunci esti fericita castigatoare a unui loc in primele randuri pe lista mea de ignore(care e goala pin-acu).Utilizand servicile firmei Jewish Yank Tour veti beneficia de fericite clipe in compania migrenoasa a timidoasei!Cu banii economisiti alegandu-ne pe noi va puteti achizitiona o matza super sport la pret redus,supraalimentata, stomac v12 in 4 timpi, urechi retrovizoare sport, coada reglabila pe inaltime, tractiune spate, purici sparco, paintjob unic perlat in 2 tonuri crem si negru, faruri "ochi de pisica" albastre, sistem suspensii lowrider si frane ceramice pe care o vezi gasii la noi in vitrine.Va dorim shopping placut si calatorie vesnic(a) minunata
Liris,happy birthday!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

valeu yank, ce cosmar Si nici macar nu fu vineri 13...

Lilutz, ma holbai la mastile alea, nu vazui nici un danez si nici o caricatura! cred ca sunt io prea obosita ca umblaram prin Parisul mare azi, fuseram taman in centru

xeno Rāzi tu rāzi da' astia cica vor sa dea lege contra 'islamofobiei'. Urmeaza budismofobia, crestinofobia, animismofobia si ce-or mai fi. Spusei io ca nu ne mai alearga forumu' cu furcile ci Franco Frattini si cu Kofi Anan.

Mihaela, Silvia e o scumpa de maimutza chiar si cu cele doua deshte in nas!

Julia, pai pe 12 seara sunt acia deci mai apuc si din sampanie si din tort

Liris La Multi Ani!

hai, noapte buna acvariu

Mergi la inceput

aoleuuuu nenea yancule, ia treci frumusel (de urechi il iau acu') in messenger ca viu cu bardita sa stam de vorba, aici stricam petrecerea lui liris. plus ca nu e frumos sa stropim topicu' cu sange

fetele de pe DC

Mergi la inceput