Scandinavii stiu DC (107)
Raspunsuri - Pagina 14
lilanda spune:
Papa, saru'mina...mere bine tuica in cana cu falus a aduscai (facem posta??? ...la cana, bre )
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
papadie spune:
LOL lila merge bine cu coada lu aduska makar nu ne incadram la omor din culpa, ci numa la hexoral in grup compact!
doruletz spune:
papadie, La Multi Ani!! Sa fi iubita, fericita si sa ai inca o puiutza frumoasa, grasa si mancacioasa!
Tare buna fu tzuica aia, hai sa traiesti! Imi prinsa bine ca io taman o pusei pe Fransoaz sa-i dea un biberon piticei si la un asa eveniment tare bine mearsa o tzuica fiarta!
Carmen, daca vrei, bineinteles, mi-ar face placere!
Lilutz si fetele de va duceti pe malul Amstelului...sa nu abuzati bre ! si sa veniti cu poze acilea.
irimell sper sa ajung sa fac poze p'afara desi deocamdata nu gasii carutz... asa ca nu-mi ramane decat sa sper ca se opreste viscolu' si mai ales ca ma tine spinarea sa car ditamai bebeloiu' de 8 kile in port-bebe!
mai viu io
Adela99 spune:
naziua!
doruletz calatorie si sedere placuta! scuze ca-ntreb asa prosteste, da' de ce nu iei carutzu' cu tine? de obicei se pot impacheta ca lumea ... zic si io ... ca nu te vad bine cu portbebeu :-)... poate ai bagaje muulte si fara carutz, nu?
papadie, bem deja?
aici ii isterie cu gripa aviara ... io azi am gatit pui! da' va spui drept ca l-am inghitit cu noduri :-) ... nu cred ca mai gatesc multa vreme de acum incolo pui sau alta zburatoare, chiar daca se zice ca e periculos doar in stare cruda, sau daca te giugiulesti cu vreo pasare moarta ... cica perioada de incubatie e 1-3 zile :-)
voljena spune:
ne intoarcem la vaca nebuna?
Adela - vreau sa vad postari aici in urmatoarele 4 zile, asa cam din 4 in 4 ore... altminteri sunam la 112!
Sabina spune:
:)
hello
la multi ani Liris!
La multi ani Papadiku!!!
Va imbratisez din toata inima.
sunt in buc.Tre sa compun...
Pt yank.Mi sa terminat Sim de la mobil, l-a nenorocit sotu, maine imi dau astia altu.
iti dau PM cu nr de-acasa...in caz ca mai ramai p-acilea:))
mai viu.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
mihaela_s spune:
Papadie!!! Sa fii fericita, sa ai copii sanatosi si la punga grosi-ceea ce-ti doresc si tie!
lil', drum bun si distractie faina! Sa vii cu povesti si cu poze multe!
adeluts, n-ai grija, eu de cand cu gripa mananc mai mult pui ca inainte, si uite ca n-am patit nik! Deh, ce-i rau nu piere! :)).
dorulets, drum bun sa aveti! Ce pacat ca sunt asa departe de Buc., tare mi-ar placea sa ne vedem...si de la tine vreau poze, se-ntelege!
gata va tzuk, io ma bucur ca maine-i vineri .
sabina, spor! la compus si la vandut castele. inca nimik?
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
papadie spune:
sarumina doamnele si va doresc asemenea!
_
www.dailytech.com/article.aspx?newsid=1067" target="_blank">asta si primul comentariu faaac toooti banii:-))) Enjoy
lena spune:
papadika si La multi ani!!! si sa iasa tot cu ochii de peruzea ca tare frumosi sunt
liris si tie inca o data si daca va vedetzi sa betzi o vodka si pentru mine!
lilutza sa-ti iei suba ca e ninsoare ca la polul nord acilea!!
io dupa cum ii scrisesem lilutzei ca trebuia sa ne caram la belgika, dar fiindca ieri mi-a fost rau si azi si mai si...sunt gripata, sper ca nu e aviatica d-aia ca mancai numa porc si peste saptamana asta, cert este ca dadui pe gat o dusca de coldrex si bagai si neste nurofen de copii, ca cu paracetamol crez ca se invatza corpul, cert este ca am capul ca o banitza si plin de muci.
t-rex n-are nici pe naiba, e copil de eschimos, v-am mai zis!
t-rex
liris spune:
Sar'na ptr urari!
Papa ... LA MULTI ANI!!!! multa sanatate, nastere usoara si copii sanatosi si voiosi si voi la fel pe linga ei!