Slabim mincind din 3 in 3 ore (5 din 2006)
Raspunsuri - Pagina 8
ioana2004 spune:
salutare....Mihaela...vad ca esti singura pe site,,,,
Am intrat o fuga sa te salut ...si sunt cu fata in brate....
Totul e ok ....deocamdata....
te pup....vb poate miine dupa amiaza....
pup-o si pe Amalia
IOANA 2006(1an si 2 luni)
adif spune:

bine ai revenit Simomic!
am vazut emisiunea tv cu grupele de sg.... si grupa BIII are cele mai putine restrictii
cine mai are gr B?
stiu ca eram doua.
trebuie sa excludem din alimentatie graul si porumbul, ne incetinesc metabolismul
am observat asta pe pielea mea, daca mananc intr-o zi mamaliga, paine sau orice fainos, a doua zi am cu cel putin o,5 kg mai mult
nu zic ca ma ingras peste noapte, dar e clar ca e ceva in neregula, din moment ce nu se intampla asta cand mananc altceva
sper ca nu v-am ametit
azi am mancat peste la gratar, multe fructe, putina branza dietetica
va pup si spor la slabit
simomic spune:
Fetelor va anunt ca am pus cateva poze din acest concediu, sunt poze din Sinaia de la Peles si de pe traseu.
Mihaela sa-ti traiasca puiul ca e tare dulce, iar tu ar fi cazul sa treci pe un forum unde se discuta despre cum sa ne ingrasam. Sincer mie mi se pare ca areti bine si chiar nu stiu de unde vrei sa mai dai jos.
lasa-ne pe noi cu aceste chinuri
Fetelor
eu nu am vazut emisiunea lui nenea acela asa ca nu stiu gr.OI de ce anume trebuie sa se ferasca ? Oricum nu stiu daca iaurtul face chiar atat de mult rau, in schimb regleaza tranzitul intestinal super.
Va pup si sper sa mai intru putin mai tarziu, o sa fie meci asa ca
HAI STEAUA !
olim spune:
Salutare
Stiu ca nu merit bilet la petrecere, dar sesiunea ma termina.Mai am doar 2 examene, le/am luat pe toate, sper ca si pe ultimul de azi si sunt tare ocupata si nu am timp de internet aproape deloc.
Sper sa revin in forta cum scap de sesiune, mai am doar o saptamana si GATA.
Va pup pe toate si va doresc numai bine 
allain spune:
Neata fetelor!Imi cer scuze ca nu am mai intrat,dar si eu am avut un examen ,ieri,totul a decurs ok.In legatura cu cura de slabire,am bulibasit-o tare,am mincat de toate,dar cintarul vad ca nu s-a modificat,tot la 62kg am ramas.Adif -eu feceam orez fiert cu indulcitor,avea gust de orez cu lapte,unde ai gasit tu gem fara zahar?Eu am intrebat peste tot,inclusiv la plafar si nu am gasit!Azi e vineri,deci zi de post,meniu:D -fructe;P -fasole verde cu usturoi si o salata;S -aici am o problema cind vine sotul de la servici si mincam de toate
.Nora -suntem alaturi de tine
!Va pup si numai bine!
mihaela amalia spune:
'Neata fetelor.
Olim felicitari
pentru examenele luate si bafta in continuare si la celelalte doua, iti tinem pumnii
.
Allain, n-ai suflat nici o vorba ca ai avea examen sa iti tinem punmii si tine
, oricum felicitari ca a fost totul OK.
Simomic, pentru ingrasare???
Asa la o prima vedere ai spune ca sunt slaba, dar din pacate mai am cateva kg in plus care stau pitite pe ici si colo si care nu dau bine.Oricum , cu cateva luni in urma(vre-o 4-5), aveam 65kg, si am ajuns la 58, deci deja sunt super multumita, si daca as mai scapa de inca vre-o 2-3 , nu ma supar![]()
Am intrat doar sa va salut ca am de umblat putin in dimineata asta.Ne "vedem" dupa ora 1 cand sper sa ajung acasa.
si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
simomic spune:
Buna dimineata la amiaza fetelor, dar nu uitati ca inca sunt in concediu
; dar sa stiti ca m-am trezit mai de dimineta dar deja locul era ocupat de Sori, asa incat a trebuit sa-l santajez ori ma lasa ori adio
.
NU UITATI AZI SARBATORIM DRAGOBETELE, ASA CA AZI E DEZLEGARE LA TOT SI MAI ALES NU UITATI SA FITI TANDRE SI DRAGASTOASE CU SOTII VOSTRII.
Va
si pe mai tarziu.
SIMOMIC
karin10 spune:
Salut fetelor.......eu nu am mai intrat demult de rusine ca am mincat ca proasta in ultima vreme
..........dar tot tin la voi.
Simonic iti ascult sfaturile legate de soti, poate ajuta si la slabire
.
Mihaela abia astept sa-ti vad noile poze si tie si lui Simonic si Adi eu am grupa BIII.
Ajung acasa si mai vorbim, va pup
varga
mihaela amalia spune:
Am reusit sa ajung acasa, of ce obosita sunt.Asa ca am venit sa vad ce faceti si pe urma
la treburi.
Vecinaaaaaaaa unde esti , de cand ai spus ca te duci la
nu ai mai dat p'acilea!!!!Ai patit ceva sau doar nu iti merge netul???
Karin, lasa ca scapi tu de surplusul care zici ca l-ai pus, ia tu de la mine
, ca atunci cand mananci ceva in plus sa stii ce te asteapta![]()
Ia uitati ce am gasit eu intr-o revista:
APA CU LAMAIE
200 ml suc de portocale ofera organismului 90kcal.Aceeasi cantitate de apa minerala cu o lingura de zeama de lamaie, nu are in schimb nici o calorie!Bea apa cu lamaie in fiecare zi si campleteaza-ti necesarul de lichide cu ceaiuri si apa plata.Evita bauturile carbogazoase si cafeaua.
si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia