Slabim mincind din 3 in 3 ore (5 din 2006)
Raspunsuri - Pagina 9
mihaela amalia spune:
quote:
Originally posted by Moniland
Concluzie: RAPORT MARTI, fara exceptii, nu Mihaela?
Da se pare ca in unanimitate s-a votat pentru MARTI a se da raportul...

si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
mihaela amalia spune:
Ce liniste e pe aici
, haideti fetelor si spuneti ce mai faceti!!!!
si bb
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
allain spune:
Multam fain,Mihaela!Azi m-am rasfatat,desi afara a fost groaznic de urit,am iesit la cumparaturi cu fiica mea sa ne cumparam cadoul pe care trebuia sa ni-l faca sotul!Totul bine,pina cind am trecut pe linga o patiserie si va imaginati ca s-a dus pe apa simbetei si cura mea de slabire...Dar nu-mi pare rau pentru ca am petrecut o zi minunata impreuna cu fiica mea,asa ca intre noi fetele!Va pup si numai bine!
mihaela amalia spune:
Allain din partea mea esti iertata ca "ti-ai facut de cap" la patiserie, important e ca te-ai simtit bine alaturi de fetita ta...
Eu una sunt terminata, da cand am venit acasa nu am stat deloc
...am facut 4 portii de prajituri:2 de prajitura cu visine, si inca 2 de prajitura cu gem(ii spun eu), e un fel de inventie a mamei mele
, ca as vrea sa dau si eu maine de pomana(cum se spune) ca-s mosii de iarna, si eu cum nu mai am tatic
si un bunic
.......
Azi am "consumat" la calorii, spre bucuria mea![]()
si bb
Site Amalia
simomic spune:
Bunafetelor, azi a fost intr-adevar o zi mohorata. Eu am luat la pranz o
cu sotul meu, nu am facut mari abuzuri:pui la cuptor cu legume si cartofi,si ciuperci la gratar. Fara desert doar un pahar de vin dupa care m-a luat un somn cred ca m-am
.
Allain ma bucur ca ai avut o zi minunata cu fetita ta, calr esti iertata ptr. tot.
Mihaela azi ai avut ceva activitate nu gluma. scuza-ma ca te intreb dar despre ce sarbatoare e vorba ca eu nu am prea auzit de ea.
Karin draga ma bucur ca mi-ai ascultat sfaturile fiindca Mihaela ne-a spus din revista respectiva de APA CU LAMAIE dar tot acolo am citit si eu ceva interesant :OTETUL DE MERE ARDE RAPID GRASIMILE- SE BEA 2 LINGURI OTET+O LINGURITA MIERE+250 ML APA DIMINEATA PE STOMACUL GOL.
Stiti eu de fapt nu la otet doream sa ajung tot in revista scrie deci sa nu ma
pe mine ca DUPA MASA,PUTINA GIUGIULEALA FACE MINUNI.
INTR-O ORA DE ALINTAT SI GIUGIULIT CONSUMI 60 KCAL, CA SA NU MAI VORBIM CAT CONSUMI ATUNCI CAND FACETI DRAGOSTE.... fetelor am citat exact cum scrie in revista asa ca luati masuri daca vreti sa dati jos.
Mai in gluma mai in serios am citit si eu articolul si chiar mi-a placut.Sunt mai multe sfaturi despre cum sa ramai supla: apa cu lamaie, portii cat mai mici de mancare, otetul de mere, fara supe-crema, popcorn fara grasime in loc de cips, dansati, fara fast food, giugiuleala de dupa masa cu sotul.
Oricum multe dintr-acestea le stiati deja , nu ?
Va pupicesc si poate reusesc sa mai intru azi mai tarziu, incepe gala laureatilor la patinaj artistic si eu sunt topita dupa sportul acesta.
allain spune:
Multam fetele pentru intelegere!Deci rectificare la meniul de azi:D -1 mar,atit am apucat sa maninc apoi am plecat la cumparaturi;P -2 pateuri cu brinza
;dupa aceea m-am autopedepsit
si in seara aceasta am mincat doar 2 mere mici.Intre timp cred ca am baut vreo 3l de apa,probabil de la pateuri.Va pup fetele si va doresc o seara minunata alaturi de consortii vostrii!
Si nu numai!!!!!!
karin10 spune:
Mihaela cam asa m-am distrat si eu : am facut cremes si supica pe carne si mai vreau sa fac un gulas
ca vinerea si simbata sunt de servici la cratita......asa ca pe miine nu-mi ramine decit curatenia si pot sa ma joc si eu nitel cu fetele.
Simonic pentru mine cura cu otet de mere dimineata pe stomacul gol si pe urma inaintea fiecarei mese e cea mai buna - am slabit foarte usor - insa acum o alaptez pe piti
inca si nu e bine cica sa bei otet de mere.
Oare ce-o fi facind biata Nora cu examenele?
varga
devylla spune:
Buna fetelor?
cum o duceti?Imi facusi si eu nitica timpulet ca sa intru sa va salut.cu dieta stau cam prost dar pt ca am fost iertata de raport recuperez eu
.Pt raport marti sunt si eu ca majoritatea.![]()
Mihaela mare petrecere ai dat aicia...veneam si yo daca stiam ca e de-o prajiturica...acadea...ceva
.
Nora cand revi sa sti ca ti-am trimis un PM,sa-mi spui daca l-ai primit.
poze noi

3 generatii

"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina

mihaela amalia spune:
quote:
Originally posted by simomic
Mihaela azi ai avut ceva activitate nu gluma. scuza-ma ca te intreb dar despre ce sarbatoare e vorba ca eu nu am prea auzit de ea.
Simo nu e sarbatoare maine, e MOSII DE IARNA, asa se zice, si se da de pomana pentru morti...

Sabina. nici nu stii ce ai pierdut, da' sa vedem acuma ce-om pati cand se va intoarce sefa si ne prinde
.Apropo de sefa...cred ca ar trebui sa apara, maine sigur.Te asteptam Nora cu vesti bune
quote:
Mai in gluma mai in serios am citit si eu articolul si chiar mi-a placut.Sunt mai multe sfaturi despre cum sa ramai supla: apa cu lamaie, portii cat mai mici de mancare, otetul de mere, fara supe-crema, popcorn fara grasime in loc de cips, dansati, fara fast food, giugiuleala de dupa masa cu sotul.
Oricum multe dintr-acestea le stiati deja , nu ?
Da e super articolul
..Eu va mai spun doar NOAPTE BUNA si sa ne auzim cu bine maine...

si bb
Site Amalia
devylla spune:
Am scris adineauri un mesaj si se pare ca nu a aparut
Fetelor deja e tarziu am intrat sa va pup si sa nu ma uitati![]()
Cu dieta merge si nu merge om vedea noi.
Miha petrecere mare ai dat ![]()
Sieu ca maj pt raport marti.
Nora ti-am dat PM sper ca l-ai primit.Cand te intorci poate apuci sa mi spui.Multa bafta.
Va pup fetelor!Si sper ca mesajul asta sa se trimita.
Pupici dulci si weekend placut.
poze noi

3 generatii

"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina