Slabim mincind din 3 in 3 ore (5 din 2006)
Raspunsuri - Pagina 7
Moniland spune:
Adif eu am revenit la batoanele de slabit Fibrobar R. Le-a incercat careva. Eu am impresia ca au gust de napolitane cu ciocolata. Iar un baton are doar 170 cal. Si nici nu poti sa-l mananci pe tot intr-o zi decat daca esti mare
dupa dulciuri.
Monica
Moniland spune:
Mihaela, bun chef ai facut
. A trebuit sa vad cati ani ai, pentru ca aici nimeni cu mai stie cum e cand pleaca "profesoara"
.
Ah, si din pacate cand se intoarce vede cine a avut initiativa, dar si cine a continuat. Dar daca facem treaba buna la chestia cu slabitul cred ca scapam usor. Ce zici?
Monica
mihaela amalia spune:
quote:
Originally posted by Moniland
Mihaela, bun chef ai facut. A trebuit sa vad cati ani ai, pentru ca aici nimeni cu mai stie cum e cand pleaca "profesoara"
.
Ah, si din pacate cand se intoarce vede cine a avut initiativa, dar si cine a continuat. Dar daca facem treaba buna la chestia cu slabitul cred ca scapam usor. Ce zici?
Monica
24 de ani am bey....acusica(peste vre-o 3 luni

Da cred ca daca "bagam mare" in a scapa de kg, poate, poate ne iarta
Pana una alta ma duc sa verific cine nu a dat raportul.Si cine nu e la zi cu datele nu intra la petrecere
si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
mihaela amalia spune:
Deci: Simomic, Olim, Apostol Gina , nu aveti bilet de intrare la petrecere
, pe Sabina (Devilla) o iert ca ea a anuntat prezenta mai rara...![]()
Gata, eu va spun Noapte buna, ca mi-a ajuns
atata distractie
.
Ne "vedem" maine.

si bb
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
adif spune:
da, Monica, si mie imi place Fibrobar
.
am avut o perioada cand comandam prin posta cu sutele ( e mult mai convenabil decat dc cumperi din magazin), mi-am "molipsit" si colegele, eram toate cu Fibrobarul in geanta![]()
totusi acum nu ma incumet, daca mananc zahar, gata-
sunt pierduta
zaharul e ca un drog pt mine
, dar acum ma dezintoxic![]()
serios, voi nu credeti ca zaharul da dependenta?
adif spune:
in seara asta am luat-o razna
, cred ca mi se trage de la gemul fara zahar![]()
va pup, NOAPTE BUNA!
simomic spune:
Bine v-am regasit fetelor. Mihaela draga se pare ca esti putin indragostita fiindca eu am anuntat ca voi fi plecata cateva zile . Sunt in concediu si abia aseara am revenit acasa, am fost in Tirgoviste. Pe drum ne-am oprit in Sinaia, a fost foarte cald si foarte frumos,plin de lume asta probabil si fiindca era duminica. Am facut poze, am vizitat castelul Peles, care este impresionant.
Sa nu uit sunt si eu ptr. raport Marti, ok?
Karim draga meriti o bere mareeeeeeeeeeeee ptr. ca mi-ai spus ca sunt slabanoaga...
Pentru Nora ce pot sa-i spun decat ca sunt cu sufletul alaturi de ea,sper sa treaca cu bine peste toate.
Stiu cum e atunci cand ti se face o nedreptate si mai ales cand nu poti face nimic ca ....
Eu sunt intr-o astfel de situatie, am terminat scoala tehnica in specialitatea mea- laborant fizico-chimist- sunt pe post de sef de schimb, am doar 2 subalterne si o gramada de responsabilitati,dar nu pot fi platita ca atare deci am salar de laborant, si am colega care e pe acelasi post ca mine dar fiindca are colegiu dar tineti-va bine -
colegiu de 3 ani de PANIFICATIE- nici in clin nici in maneca cu metalurgia ptr. es se poate sa fie incadrata corespunzator.Si mie imi place tara aste dar parca de la o vreme prea des auzi - ce sa-i faci traim in Romania-.
Mihaela se pare ca ti-a priit iaurtul, dar am citit ca la gr.OI nu este indicat?
Felicitari tuturor celor care au reusit sa dea cate cava jos, nu ca mine care stagnez.
Va pup dulce ma bucur ca sunt din nou acasa si ne vedem mai tarziu.
O sa incerc sa pun cateva poze din acest mimi concediu.
SIMOMIC 
mihaela amalia spune:
Buna ziua fetelor...Am intarziat la apel, dar am motiv bine intemeiat, a reusit mama sa mai ajunga pe la mine(chipurile) si nu am putut sa o las ca si asa ne vedem rar.
Simomic, scuza-ma, intr-adevar ai anuntat ca vei pleca in concediu, cred ca mi se trage de la iaurt
...Am citit si eu ca nu e bun iaurtul si branzeturile la grupa mea(eu am AII), dar daca m-as lua dupa grupa ar trebui sa mananc numai fructe si legume de dimineata pana seara....![]()
si bb
Site Amalia
mihaela amalia spune:
Am reusit sa mai adaug niste poze noi.....
si bb
Site Amalia
mihaela amalia spune:
Heiii, fetelor unde sunteti????

, ma lasa ti sa vorbesc singura?????

si bb
Site Amalia