Slabim mincind din 3 in 3 ore (5 din 2006)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

quote:
Originally posted by nora2005

Mihaela, ma bazez pe tine sa tii subiectul activ? Ca eu plec iar 2-3 zile. Ok?

Nora

Sa traiti am inteles sefa!!!.

Sa stai linistita Nora.Eu am sa fac tot posibilul!!!!

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Nora, Mihaela, fac ce pot sa ajut subiectul.
Mie chiar mi-e dor de Andreea.Ce s-o fi intamplat cu ea?

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Eftimie C.

am uitat sa va spun...da' va spun acuma doar daca nu ma bateti ....am vb cu Andreea acum vre-o 2 saptamani si mi-a spus ca a avut/are, niste probleme.Ce si cum nu am insistat.Si nici nu am intrebat-o de ce nu a mai intrat pe forum....ca mi-am zis ca daca ar putea/vrea ar veni...

Acuma astept ......

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

[b]Site Amalia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Eftimie C.

am uitat sa va spun...da' va spun acuma doar daca nu ma bateti ....am vb cu Andreea acum vre-o 2 saptamani si mi-a spus ca a avut/are, niste probleme.Ce si cum nu am insistat.Si nici nu am intrebat-o de ce nu a mai intrat pe forum....ca mi-am zis ca daca ar putea/vrea ar veni...

Acuma astept ......

Eu v-am lasat fetelor, ca in oras la ...

[b]Site Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Mihaela, de la anestezic ti se trage.Nu te bat, pentru ca esti suferinda.Ba mai mult, sunt solidara cu tine si la ora 4 si eu la cu .Mi-e o frica.Cica baga un stift.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

La revedere !
Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Fetelor, a plecat Nora, ne putem face de cap!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adif spune:

fetelor, sa va spun cum am mai pacalit eu pofta de dulce azi! (aviz Allain)
dupa ce toata ziua am fost cuminte si am mancat ce trebuie, adica peste la gratar, mere si portocale, seara m-a apucat o pofta nebuna de dulce (poate pt ca am o duzina de ciocolata in frigider)
am incercat cu banane, dar degeaba
o sa ma credeti dusa mi-am fiert orez integral si l-am amestecat cu gem fara zahar. e chiar bun, in lipsa de altceva, parca e o prajiturica cu crema de fructe, oricum nu are atatea calorii cat alte dulciuri
sa nu radeti de mine

Mergi la inceput

Da, da, haide-ti fetelor la bairam, a plecat sefaaaaa, fac eu cinste cu de toate :

inca un rand si gata...toata lumea acasa la ea

Dupa atata distractie cu si maine sa vedem cum aratam

Nici o problema ca ne adunam iar numai ca de data asta ne distram altfel:

...si multe altele, si redevenim ce am fost, niste ...

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

Site Amalia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adif

fetelor, sa va spun cum am mai pacalit eu pofta de dulce azi! (aviz Allain)
dupa ce toata ziua am fost cuminte si am mancat ce trebuie, adica peste la gratar, mere si portocale, seara m-a apucat o pofta nebuna de dulce (poate pt ca am o duzina de ciocolata in frigider)
am incercat cu banane, dar degeaba
o sa ma credeti dusa mi-am fiert orez integral si l-am amestecat cu gem fara zahar. e chiar bun, in lipsa de altceva, parca e o prajiturica cu crema de fructe, oricum nu are atatea calorii cat alte dulciuri
sa nu radeti de mine

Adi,mamica lui Sebix

Bravo tie Adi ca te descurci, cel putin iti vin idei din astea "traznite", eu cel putin mananc dulce in prostie...si am asa o pofta de mancare...cred ca de la vitamine ca iau Liv 52 pentru ficatelul meu, ca mai demult am descoperit o "mica mare" hepatita si de mult nu am mai tinut nici regim si nici nu am mai luat vitamine si plus de asta mi-e asa o frica sa imi fac analizeleeeee, ca daca mai descoper ceva ...si uite asa am cateva zile cand imi vine sa mananc si frigiderul , si din cauza asta bag la apa in mine de numa' numa'

Site Amalia

Mergi la inceput