Slabim mincind din 3 in 3 ore (5 din 2006)
Raspunsuri - Pagina 5
teodora35 spune:
si eu tot cu majoritatea votez.
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
allain spune:
Seara buna la toata lumea!Nora,ca e luni ,ca e marti,eu tot in top rusinica sunt saptamina aceasta,
dar acum macar am si explicatia poftei mele exagerate de a minca si in special de dulciuri
si in aceasta perioada ma urasc ca sunt femeie!De miine incerc sa ma mobilizez,
so,meniu pentru miine:D -fructe;P -legume fierte cu peste si o salata cu de toate;S -o salata cu peste sau mai degraba pui,vedem ce mai am chef si timp sa gatesc
.Va pup ,numai bine si bafta in continuare Nora la concursul din Bucuresti!
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by allain
Seara buna la toata lumea!Nora,ca e luni ,ca e marti,eu tot in top rusinica sunt saptamina aceasta,dar acum macar am si explicatia poftei mele exagerate de a minca si in special de dulciuri
si in aceasta perioada ma urasc ca sunt femeie!De miine incerc sa ma mobilizez,
so,meniu pentru miine:D -fructe;P -legume fierte cu peste si o salata cu de toate;S -o salata cu peste sau mai degraba pui,vedem ce mai am chef si timp sa gatesc
.Va pup ,numai bine si bafta in continuare Nora la concursul din Bucuresti!
Multumesc, Allain, insa asa cum am spus, ma duc sa ma aflu in treaba. De fapt, pentru a mai participa la un concurs in vederea celor viitoare !
Nora
nora2005 spune:
Buna dimineata !
Din nou la lupta cu...toate ! De aceea ma si mentin ...tinara ![]()
Vedeti ca dupa amiaza plec la Bucuresti si iar nu o sa am net. Intretineti voi atmosfera pe aici, ok? Cred ca doar simbata o sa pot scrie din nou. Daca trec de prima faza a concursului...ca nu am terminat de invatat tot, e prea mult fata de timpul avut la dispozitie ![]()
Sa auzim numai de bine.
Nora
nora2005 spune:
Gagici, slaba miscarea...pe la voi. Eu o sa mai intru o data sau de 2 ori pina plec, apoi ramine in sarcina voastra sa intretineti atmosfera aici.
Nora 
mihaela amalia spune:
'Neataaaaaa.Moamaaaaaaa da' ce slaba miscarea pe aici, sa fie oare de vina faptul ca siteul se "misca greu"????
Sau de ce???
Fetelorrrrrrrrrrrrrrrrrrr, unde sunteti???
Nora multa bafta la examen!!!
si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
Eftimie C. spune:
Salutare.
Nora, bafta la Bucuresti si sper sa nu te dezamageasca "politica" din nou.
Fetelor, luni m-am bucurat la raport si azi dimineata am constatat ca acul cantarului urca incet
.Ce-i drept nu prea am
.
Meniu: iaurt si branzeturi.
Mihaela, tine subiectul pe pozitii.Acu' esti sefa in locul Norei.Sa te vad
.
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by Eftimie C.
Salutare.
Nora, bafta la Bucuresti si sper sa nu te dezamageasca "politica" din nou.
Fetelor, luni m-am bucurat la raport si azi dimineata am constatat ca acul cantarului urca incet.Ce-i drept nu prea am
.
Meniu: iaurt si branzeturi.
Mihaela, tine subiectul pe pozitii.Acu' esti sefa in locul Norei.Sa te vad.
Carmen E. siEduard-Costin (28.02.2003)
Ce spui tu, Carmen, sigur ca va fi mai rau decit la primul, ca doar sunt posturi de conducere. Ce, oricine crezi ca poate fi sef in tara asta ? Nuuuuuuuu...ma duc sa-i incurc pe altii, sa le dau emotii. Sperante...de unde ? Nici nu am reusit sa citesc tot. Plus ca un regulament nici nu l-am gasit si nu stiu ce vrea de la mine.
E bine. Ma pregatesc pentru urmatorul concurs. A inceput sa-mi placa legislatia U.E.
Si pe tine ma bazez aici, pe forum, ok ?

Nora