Slabim mincind din 3 in 3 ore (5 din 2006)
Raspunsuri - Pagina 10
nora2005 spune:
Din nou acasa...Sunt f.f.f.f.f.obosita...Numai la examenul de admitere pe vremea lui Ceausescu a mai fost la fel de stresant si de greu. Nu stiu care vor fi rezultatele...Le voi astepta, ca si pe celelalte. Imi doresc sa fie mai bune...dar deja m-am "fript" o data si sunt mai circumspecta. Am luat proba scrisa, am intrat azi la interviu...acum astept...e cea mai grea faza...asteptarea ! Eu am facut DIN NOU ce-a depins de mine...Au picat multi la scris...peste 60 %. Ma numar printre cei aproape 40%. Daca va fi corect concursul am sanse sa ma numar si printre cistigatorii finali. Am avut nota cea mai mare la scris, de la Buzau. Am ramas doar ...2 tipe, care am concurat pe acelasi post. Din nefericire... De ce spun asta? Pentru ca la celalalt serviciu nu a luat nimeni proba scrisa. Daca eram una intr-o parte si cealalta dincolo, acum puteam sa bem sampanie. Nu stiu cu CINE ma confrunt...ca daca are "ce-i trebuie, UNDE TREBUIE"...As prefera sa nu ma mai ginsesc la partea rea a lucrurilor. La scris am depasit-o cu 20 de puncte...sper sa conteze. La interviu am stiut. Am avut 5 sau 6 intrebari...Nu stiu ce-a facut si ea inauntru, stiu ce-am facut eu. Am fost azi la biserica si m-am rugat. Rugati-va si voi...sper sa mai existe putina dreptate in tara asta....
Cu dieta...nu stiu ce sa va povestesc. Nu am luat-o razna, dar nici nu m-am putut tine de program cum as fi vrut. Ma apuc serios de treaba -in privinta asta- de la 1 martie. Ca atunci am programate ultimile ...examene. Adica imi dau modulul start ECDL, ca stiu calculator, dar nu am nici o hirtie care sa dovedeasca asta si ..da bine la C.V. daca ai, nu ? Asa ca o sa ma pregatesc astea 4 zile pentru cele 4 examene, pe care le voi da pe 1 martie ! Sa nu cumva sa-mi ies din mina cu...invatatul. Nu ma intrebati daca mai pot. Trebuie sa mai pot !
Sper ca totul sa nu fi fost in zadar! Sper ca primavara care se apropie sa vina cu vesti bune !
Doamne, cit sunt de obosita! O sa adorm pe tastatura, daca nu ma opresc !
Multumesc din tot sufletul ca ati fost alaturi de mine TOATE si ca m-ati sustinut. Am vazut ca v-ati facut de cap cit am plecat...
Noapte buna tuturor!
Nora
mihaela amalia spune:
Nora bine ai venit...iti tinem pumnii in continuare, insa cel mai important

si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by devylla
Buna fetelor?
cum o duceti?Imi facusi si eu nitica timpulet ca sa intru sa va salut.cu dieta stau cam prost dar pt ca am fost iertata de raport recuperez eu.Pt raport marti sunt si eu ca majoritatea.
Mihaela mare petrecere ai dat aicia...veneam si yo daca stiam ca e de-o prajiturica...acadea...ceva.
Nora cand revi sa sti ca ti-am trimis un PM,sa-mi spui daca l-ai primit.
poze noi
3 generatii![]()
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina
Sabina, nu am primit PM, dar am gasit ceaiul de la tine...mi l-a adus matusa mea. Multumesc mult
. Maine il "probez"
si-ti spun impresiile.Noapte buna !
Nora
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by mihaela amalia
Nora bine ai venit...iti tinem pumnii in continuare, insa cel mai important![]()
www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaelasi bb
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia

Nora
allain spune:
Bine ai revenit Nora!
Iti tinem pumnii in continuare!
In legatura cu dieta,cel putin in ceea ce ma priveste ,nu prea am fost cuminte,cum bine ai spus mi-am facut de cap,dar cintarul vad ca nu se modifica si asta ma multumeste intr-o oarecare masura.So,meniu pentru azi:D -fructeP si S va trebui sa gatesc.inca n-am nici o idee ce!Numai bine!
simomic spune:
Buna dimineata fetelor, Nora ma bucur ca ai ajuns acasan noi o sa
ptr. tine dar eu zic sa nu-ti pierzi speranta.
Fetelor azi dimineata cand m-am trezit
ma uit pe geam si ce vad ca 

sper ca asta e ultima tura de ninsoare, vreau sa vina Primavaraaaaaaaaaa, voi nu?
Mihaela ai dreptate in revista respectiva gasesti aproape de fiecare data ceva interesant.
La mine micul dejun a constat din 1\2 cornulet graham cu rosie si putina sunca.Lui Sori o sa-i fac acusica felii la cuptor sunt
dar ma abtin.
Karin o sa probez si eu otetul de mere o sa beau constant, spun asta fiindca mai beau din cand in cand dimineata.
Va invit pe toate la
. Nora am mai pus cateva poze din concediu, am fost foarte norocosi ca am avut parte de o vreme super.
Va 
si pe mai tarziu.
SIMOMIC
nora2005 spune:
Buna dimineata!
Am zis ca dorm pina la 10, macar, dar la 8 fara...deja eram treaza...Asa ca ...am deschis
...Si-mi beau cafeaua !
Ma omoara asteptarea asta !
Nora 
mihaela amalia spune:
'Neata fetelor si eu cu voi la o
.
Asa e Nora asteptarea e cea ma grea ![]()
O zi placuta 

si bb
Site Amalia
teodora35 spune:
buna dimineata acum imi beau cafeluta si m-am gindit sa intru sa vad ce mai spuneti.Nora sper sa ai mai multa bafta la acest examen pe care l-ai dat.sunt sigura ca va rasari soarele si pe strada ta
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
nora2005 spune:
Simo, frumoase poze. Se vede ca vremea a fost superba !
Sa stii ca am si eu o poza...mascata !
E frumos cind ne cunoastem, nu ?
Teo, da, stiu...sper. Se pare ca le voi afla pina pe seara !
Nora

.Pt raport marti sunt si eu ca majoritatea.