Slabim mincind din 3 in 3 ore (5 din 2006)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

Am vizualizat si celelalte poze Toate sunteti niste frumoase si puiutii vostri la fel. Sa ne bucuram impreuna !

Nora

Mergi la inceput

Pe unde sunteti ?

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Cu treburi, ca sambata sunt de servici si la cratita si la aspitator , de parca n-as fi si in celelalte zile...

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

Hihihihi, locul intai in top rusinica e rezervat de mine, ca cc cu atatea prajituri bune pe care le-am facut imposibil sa nu fiu marti la raport ...asa ca cine incearca sa imi ocupe locul va avea de-a face cu mine

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simomic spune:

Buna fetelor sunt si eu intr-o mica pauza, azi e ultima zi de concediu si ca sa-mi intru mai usor in ritm m-am apucat de spalat perdele si geamuri dar asta e sectorul lui Sorin fiindca eu ajung mai greu sa le sterg iar el doar intinde manuta lui delicata si pe deasupra stam si la et.3.
Nora stiu cat de grea e asteptarea dar sunt sigura ca ne chemi la un party. In concediu asta mititel am avut intr-adevar noroc de vreme buna, in Tirgoviste am stat chiar si in maneca scurta asa de placut a fost.

Tocmai am mancat putin si am servit un sprit cu otet de mere ca sa dea si el o mana de ajutor.
Fug sa-mi mai gat din treburi si pe mai tarziu.

SIMOMIC

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by simomic

Buna fetelor sunt si eu intr-o mica pauza, azi e ultima zi de concediu si ca sa-mi intru mai usor in ritm m-am apucat de spalat perdele si geamuri dar asta e sectorul lui Sorin fiindca eu ajung mai greu sa le sterg iar el doar intinde manuta lui delicata si pe deasupra stam si la et.3.
Nora stiu cat de grea e asteptarea dar sunt sigura ca ne chemi la un party. In concediu asta mititel am avut intr-adevar noroc de vreme buna, in Tirgoviste am stat chiar si in maneca scurta asa de placut a fost.

Tocmai am mancat putin si am servit un sprit cu otet de mere ca sa dea si el o mana de ajutor.
Fug sa-mi mai gat din treburi si pe mai tarziu.

SIMOMIC

Nu, s-a intimplat din nou ACELASI LUCRU: politica a fost mai tare decit inteligenta si profesionalismul. I-au dat 10 la interviu, si pe mine m-au depunctat cit sa ma depaseasca, pentru ca aveam diferenta mare la scris. Sunt scirbita si dezamagita. O sa mai fac un drum la Bucuresti sa depun contestatie. De amorul artei. Mi-e sila de ce se intimpla in aceasta tara. Nimic nu mai este corect !

Nora

Mergi la inceput

Draga Nora nu pot sa spun decat ca-mi pare sincer rau ptr. vestile pe care ni le-ai dat,ma intreb ce asi putea sa-ti spun ca sa-ti ridic moralul,totusi nu-ti pierde increderea in fortele tale,esti un om prea valoros ca sa te lasi invinsa.
Ce se intampla in tara asta sau cu tara asta e greu de spus.E greu uneori chiar imposibil sa lupti cu un sistem corupt pe care nu-l intereseaza decat propriile interese. Noi ne lovim de multe ori de asemenea probleme si nu ne aude nimeni.Poate ai citit ce-am scris cat ai fost plecata despre problema mea de la servici,ca sa nu-ti spun de locuinta noastra. Noi stam intr-un bloc ANL si de cand ne-am mutat am avut o multime de probleme, incepand de la mucegai pe pereti, pe hainele din sifonier,si nu in ultimul rand cu caldura si apa calda.Avem centrala doar a noastra, a blocului,pe gaz dar consiliul local a hotarat ca trebuie sa platim gcal, ca doar e mult mai scumpa.Si te rog sa ma crezi ca am fost de nenumarate ori sa incercam o rezolvare dar....Scuza-ma ca te necajesc si eu cu astfel de probleme, dar crede-ma pe mine nu ma mai mira nimic.
Te rog incearca sa treci si peste aceasta suparare.
De aici nu pot decat sa-ti spun ca te imbratisez si ca sunt alaturi de tine.

SIMOMIC

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by simomic

Draga Nora nu pot sa spun decat ca-mi pare sincer rau ptr. vestile pe care ni le-ai dat,ma intreb ce asi putea sa-ti spun ca sa-ti ridic moralul,totusi nu-ti pierde increderea in fortele tale,esti un om prea valoros ca sa te lasi invinsa.
Ce se intampla in tara asta sau cu tara asta e greu de spus.E greu uneori chiar imposibil sa lupti cu un sistem corupt pe care nu-l intereseaza decat propriile interese.
De aici nu pot decat sa-ti spun ca te imbratisez si ca sunt alaturi de tine.

SIMOMIC

Offfffffff, Nora, nici nu ami stiu ce sa spun...de aceea am citat-o pe Simo...

Site Amalia

Mergi la inceput

Nu-mi vine sa cred ca pana la ora asta nici o miscare pe aici.
Aloooooooooooooooooooooooooooo,pe unde sunteti?
Si eu am intrat putin cam tarzior dar am avut program de infrunusetare, sa fiu fresh bombon pa cand moi duce azi la 14 la lucru.

Sa aveti o zi superba si sper sa pot intra la noapte.

Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

SIMOMIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Helloooo!
Bai, lipsesc si eu cateva zile (si nu din vina mea, ci a net-ului) si va gasesc pe pagina 2.Da' se poate?
Nora, n-am cuvinte.In Romania e ceva normal.Pacat ca incompetentii sunt in posturi bune si cei apti de treaba, sunt inlaturati...AI NEVOIE DE SUSTINERE POLITICA si la .
Uite zilele trecute Simomic se plangea de o situatie de la servici.Asa e si la mine.Am cursuri de specialitate, vechime, experienta...si vine seful si mi-l aduce coleg pe fiu-sau.Sta toata ziua pe net si joaca jocuri cu amicii.Da' are facultate...de sport.Vineri am avut o discutie cu seful si astept replica fiului, cand vine la munca- la 11,45 si pleaca la 14-15; dar e pontat 8 ore).
Va las ca iar o sa scriu mesaj si apoi se intrerupe net-ul 3 zile...Vorbim mai tarziu.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput