Mamici de ianuarie-februarie 2006 (140)
Raspunsuri - Pagina 5
paula2003 spune:
Am fost in parc cu copii si m-am intalnit cu sora. A venit foarte trista si ne-a spus ca a murit mamica. Eu am sarit cine, ce? Si ne-a povestit(mie si mamei) ca a venit o mama pe piciorele ei si a facut stop cardiac. Am plans de am rupt, numai la mama, fetita si sot m-am gandit. Doamne sa-i ajuti sa fie uniti sa o iubesca mult pe printesa si sa depaseasca momentul. E cumplit, si eu m-am temut de moarte ca de ....si am scapat.
Am scris tarziu dar nu prea intru si am apasat sa vad cine e Andreea in chenar, asa am descoperit ce intra pe forum si este si la clubul celor de ian-feb. 2006
Sa cresti mare, sanatoasa si foarte norocoasa printesa.

Paula cu Paul & Alexandra
utocatalina spune:
Apropo... mi-am luat marsupiu...il vedeti in poze!![]()
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta
maraki spune:
Buna seara mamici si burtici,
Ieri nu am intrat pt. ca a fost socrosenia la noi iar dupa cê a plecat bineinteles ca a inceput showul...l-a deocheat iar pe Agelos si nu a dormit de la 15.00 pana pe la 1 fara ceva noaptea!!! Se cunoaste cand e deocheat pt, ca plange altfel si cand nu te astepti.Astazi am fost cu mobilul sa scot niste poze pe hartie si pt, ca nu imi recunostea aparatul cartela, a trebuit sa transfer bucata cu bucata prin bluetooth,au fost cam 50 buc.
Am stat cu Giorgos si cu carutul in magazin vreo ora si ceva
iar in final sa nu poata sa le treaca pe cd
ne-am intors acasa, am transferat iar poza cu poza de la mine pe mob. lui Giorgos si ne.am dus iar la mag. In final am reusit, problema este cu cartela mea ...trebuie sa cumpar alta ca nu stiu ce a patit.Fetelor vreau si eu sa particip cu bani pt. coroana!!!
Irina La Multi Ani pt. bebu Mario
Sa va traiasca , sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii
Ralu , Cuscra si Cata: v-am vazut pozicile noi
sant superbe!!! Aveti bebeline foarte frumoase, sa vedeti mai tarziu!!! Daca acum sant atat de frumoase, vor face furori mai tarziu
Denisa 100% se cunoaste vecina ta ca e grecoaica![]()
Cata: vip-urile erau la aceeasi masa?![]()
Moni spor la conta!!! Sa te lase Dia sa poti termina treaba
Restul fetelor va pup, ( Giova intru si la tine sa vad pozele dupa ce mananca Agelos )revin mai tarziu
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Giova spune:
Irina eu am contactat-o pe Anda pe mess.
Denisa, pt. coroana s-a platiti putin, dar daca vrei sa contribui cu bani pt. maria, s-a deschis un cont, unde se poate plati pree pay- habar n-am cum se scrie.
Cand gasesc link-urile le pun si aici, poate contribuie si cineva de la noi.
Fetelor
please: am fost la dr. si , din cauza ca mi-a cazut un fir in spital, mi-a ramas o gaurica - eu am vazut si am stiut ca ceva nu e in regula, si trebuie sa ma taie din nou si sa ma coase. Cica imi face anestezie totala, in vena, dar ce fac cu laptele? am uitat sa-l intreb, mi-am adus aminte pe drum. Toata operatiunea se va desfasura peste 2 sapt. in 10 martie si mor de frica. de ce anestezie totala? nu mergea locala, ca la nastere? de ce mi se intampla asta?off doamne!!!
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
asteryaro spune:
Buna seara tuturor.
Giova, eu am de plata 3.700.000 gazul. Apartament de 60 mp, 2 camere, ultimul nivel. E mult rau. Sa vezi cat va veni luna viitoare... Bafta cu cusatura.
Vreau si eu id-ul Andei, va rog.
Nu sunt sigura, dar cred ca au inceput colicii si la noi. Cu kk nu avem probleme, face singurel, cel mai des in timpul suptului. Si niste partzuri... de om mare, ce mai!
Mai vin mai tarziu.
Felicitari noilor mamici! Sanatate si mult laptic!
Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
http://community.webshots.com/user/astery100
J G spune:
Buna seara mamici si burtici!
Anda te rog sa-mi comunici si mie YM tau sa stabilim cum iti pt trimite bani pt coroana. Giova astept si conturi pt bb Maria - mie mi-e cel mai simplu sa platesc prin OP pentru ca am banca unde am conturile chiar la parterul blocului.
Giova m-ai speriat... si mie mi-a sarit o copca si cand am fost la spital mi-au spus ca se va repara singura. Si incet-incet vad ca se inchide. A mea e la exterior, a ta unde e? E foarte nasol daca ma taie si ma coase din nou, pai iar sa am durerile de epi? Offf... iarta-ma, nu vreau sa te sperii, probabil nu e la fel operatia ca doar in mare parte s-a lipit, nu? Probabil va fi o incizie mica!
Denisa, vii in Bucuresti? Pai sigur punem de intalnire! Abia astept sa ne cunoastem! Maraki tu nimic? Te asteptam si pe tine! Iti cumpar o tona de amandine daca vii!
Fetelor noi avem o zi agitata in care am dormit doar cate o ora si ne-am trezit sa papam, pe la 5 am iesit afara (chiar vreau sa va intreb fetelor, cum imbracati bebeii acum, la 16 grade?) si am stat vreo 3 sferturi de ora si mami a sperat ca dormim dar ioc, de cand am venit vrem numai la tzitzi... ca probabil ne doare burtica.
J si Carla
Giova spune:
AStery, Janina id-ul lui Anda: andreea_danulescu.
Janina, dr. mi-a zis, ca nu vor fi dureri ca la nastere, ca taie numai pielea de la suprafata, nu muschiul si inauntru. La mine e chiar catre fund, cred ca totusi cand am fosat a 23-a zi dupa operatie la wc, dar mi-am pus supozitor cu glicerina.
Mie mi-e de lapte, ce fac? daca imi dispare din cauza gandurilor? sau dupa cat timp are voie bebele sa suga din nou?
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
Denisam spune:
Giova-multam de info, o sa iau legatura cu contul respectiv si o sa rezolv cu banii!
Anda- multumim pt gest si speram ca o sa aiba parte de o ceremonie frumoasa!
Astery- avetzi grija de voi si lasa ca o sa treaca si colicii
Ma duc sa bag si eu conta si sa pap!
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Bee spune:
BUna fetele. SPer ca voi ati avut o zi mai buna decat mine! Ca la noi a fost horror.
. Mandra mea e nedormita de la 5 dimineata (daca fac abstractie de atipeala din timpul plimbarii). Ufffffff. SI cu mancarea e jale mare. Sa zicem ca a supt la 5 si la 9, dar apoi......pauza. La 12 nu a vrut, am zis ca o vrea dupa plimbare. La 3 nu, la 5 nu. La 5 se scremea, i-am bagat termometrul si explozie in toata camera. Dar cand sa scot termometrul 37 cu 5. Nu e chiar temperatura, dar.........m-am speriat. I-am dat Calpol pe gurita ca supozitoare n-aveam nimic
. Bineinteles ca am varsat cAlpolul pe parchet si pe covor, ca nu era destul kk. Abia pe la 7 a papat vreo 100 ml, in sila! SI incerc s-o adorm, dar nici gand! Nici sa manac n-am apucat si asha pleaca lapticul de la mine. Acum e langa mine in patutz si canta caruselul. Iar intre 2 invartiri de cjheitza am apucat sa rezolv eu problema cu
, dar am un hemoroid de nici sa merg nu pot.
O sa va mai scriu eu, dar urla iar!
Giova spune:
Pentru donatorii din Romania:
Prin alimentare de card sau ordin de plata:
Bancpost Bucuresti, filiala Universitate
Numar card: 6763 7300 0393 5067
Titular: DEMIRGIAN Andreea
Valabil pana la: 12/08
IBAN:RO18BPOS80500401838ROL01
Pt. donatiile din strainatate nu stiu exact. Poate va zice Irina caci stie mai multe.
Astery mult ai platit gazul.
Cata frumoasa nora am, si grasuta. Misto marsupiul.
Revin mai tarziu. fug la baita.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)