Mamici de ianuarie-februarie 2006 (140)
Raspunsuri - Pagina 4
Giova spune:
Azi la 18.30 merg la dr. Mi-e o frica... savdem ce va zice. am unda verde sau nu?
la 14.30 dupa ce papam mergem afara, ca e frumos.
Am pus poze noi in albumul lui Marco.
Anda sa vedem ca pana acum tu te-ai anuntat. poate mai sunt si alte fete. Liliana, parca zicea, ca da bani pt. coroana.
Asteptam pe mess.!!!
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
mirela10 spune:
buna,fetelor!
sa scriu si eu un pic...ieri nu am intrat ca am avut o zi groaznica!bebe cu colici multi iar eu cu o criza de hemoroizi interni,de am plans toata ziulica.mai fetelor,ma durea mai rau ca o operatie,mergeam schiopatand ca ma durea si piciorul...in fine,bebe a avut si zinoapte colici si eu nu puteam sa stau nici jos nici in picioare si nici culcata.nu mi s-a mai intamplat asa niciodata
.ce ma fac?
aici e frig si am iesit cu bebe doar un sfert de ora,noroc ca e mai linistit ca a facut kk de 2 ori azi.
GIOVA,bafta la dr ,sa fie bine
IRINA,sa-ti traiasca bebe si sa se faca mare(scuze de intarziere)
DENISA,
EMA,SA SE faca mare
-utze,va pup pe toate,si cu credinta in Dumnezeu,ca totul va fi bine!
MONICA,BEE,MARAKI,TEOLINDA,RALU,IOANA
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
T_Ioana spune:
Am venit si noi de la plimbarica. A fost o vreme superba si a dormit piticul ca un pasa, in carucior. Vaccin nu am facut pentru ca nu le-au primit inca la circa, abia miercuri ajung. Am discutat cu asistenta si am hotarat in cazul asta sa o lasam pe luni, dupa botez, ca sa nu avem surprize...
Am primit liber la suculetul de morcovi, cate o lingurita mica/zi si crestem treptat pana la 30 ml/zi, sper sa fie laxativ si sa imi ajute puiul ca abia a facut kk cu tot cu supozitor.
Ioana
lui
Razvan Gabriel 03.12.2005
Pozicile mele
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
T_Ioana spune:
Fetele care aveti centrala termica de apartament, cat ati platit gazul in ianuarie? Eu am platit 2.860.000 si nu as putea zice ca am consumat nu stiu ce....mi se pare enorm. Voi cum stati?
Ioana
lui
Pozicile mele
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
TatianaG spune:
Anda, ar trebui sa existe florarii (pe langa cimitir) care duc coroanele la cimitir, la ora inmormantarii (la noi exista). Si eu vreau sa contribui la coroana, doar sa-mi spuneti cui si cat trebuie sa dau.
Ioana, ai un flacau tare scump; mi se pare ca e bine "proportionat", sa nu mai spui ca are capul mare. Din cate stiu, sucul de morcovi constipa
. Cel de mere si de portocale ajuta la scaune.
Azi inca n-am iesit afara, desi e o vreme superba. Am avut niste treburi in oras (finante, cumparaturi), le-am rezolvat, iar acum astept sa manance la ora 17 si pe urma iesim. A stat mama cu baietii si au fost pe balcon. Asa greu ma mobilizez cu ei
. Pe Clara o duceam peste tot cu mine, cu masina, cu autobuzul, o puneam in carucior sau marsupiu si plecam cu ea. In unele locuri abia incap pe trotuar cu carucioarul dublu (cel putin in zona centrala n-am ce cauta), cum sa mai intru in magazine sau in institutii... Si nici marsupiu dublu nu exista
... nu ca as avea puterea sa-i duc pe amandoi
.
Va doresc o dupa masa placuta!
Tatiana si
Clara Maria (31 ian 2004)
Album 1 Album 2 Album 3
Copilasi ian-feb2004
Daniel Cornel si
Eduard Mihai (09 dec 2005)
POZE NOI
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006
T_Ioana spune:
Tatiana multumim frumos de aprecieri, nici voi nu sunteti mai prejos. Chiar azi am vazut o mamica de gemenei si m-am gandit la tine. Sunt convinsa ca nu e usor dar dupa ce mai cresc putin o sa inceapa bucuriile si satisfactiile la dublu, iar de domnisoara Clara ce sa mai zic.....
Fetelor o sa ziceti ca am inebunit dar mi-e dor de burtica si de un bebe miculut (nu ca Razvan ar fi nu stiu cat de mare), Cristi zice sa ne punem pe treaba dar nu am curaj....oricum, cred ca acum ar fi cel mai usor. Ma uit la nasa-mea care e gravida in aproape 7 luni si mai are o minune de 5 ani, cu cata groaza asteapta momentul....zice ca cel mai tarsa ii e de trezitul noaptea pentru alaptat si urlete de bebe mic. Asa se intampla cand e diferenta destul de mare intre copii.
Ioana
lui
Pozicile mele
Giova spune:
Ioana noi avem centrala. in ianuaire am avut gaz de 1.600.000 lei, dar sub 22 23 grade n-am avut in casa.
Ai platit cam mult. Mama, bunica, matusa au avut 2.000.000 lei. Popate a fost mai frig la voi, sau blocul e din beton si nu e ap. cu fata la soare si din cauza asta. S-a incalzit mai greu.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
Denisam spune:
La Multi ani Bogdanel al lui My Baby!
Sa fii sanatos, papacios si baftos!

Giova
- sa-mi spune-ti cum pot sa dau si eu bani pt Andrrea pt coroana? Sau dc nu ii aduc personal in Mai- ca mi-am rezervat biletul de avion
pe 19 Mai aterizam in Bucuresti si stam 1 luna-poate organizam o intalnire cu bebeii in parc
, ce zicetzi mamici?
Cuscra- ce e cu tine, esti bine, nici de Diana,Alina,Acina si Bombo nu stim nimic
Tatiana- ai niste ingerasi superbi, te admir ca le dai san asa mult la amindoi si te si descurci cu ei

Ioana- tinem pumnii sa fie totul ok cu botezul si apoi cu vaccinul, ce toaleta de imbracat ti-ai luat pt marele eveniment, si eu treb sa merg sa imi iau
Moni- ce face Diana, tu bagi conta?
Ursulina,Irina, Mirela, Bee,Ana,Mira, Dasniela, Ralu si restul mamicilor- va pupam!

Eu acuma ma mulg ca in juma de ora treb sa papam iara si am fost cat de cat cumintzele azi noapte- in sensul ca am papat la 11:30 si am avut colici pina la 1 dar am dormit pina la 4 am si apoi la fel dupa ce am luat debridat, desi aveam ochii mari, m-a lasat mami in patutz si am adormit singurica ca si de dimineatza la 8 dupa ce am "halit ratzia' am adormit relativ repede singurica- of speram sa scapam de colici repede
Fetele cu cezariana- am o intrebare- cat timp v-au tzinut lohiile?
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
utocatalina spune:
Am pus poze facute azi in album la " Bia la 7 sapt." Ioana vip-urile sunt: Paunescu, Hrebenciuc,Cimpeanu si Borcea de la Dinamo..
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta
irinadum spune:
Fetele am intrat sa va spun ca Anda alias Pisoi3 a cumparat azi o coroana din partea noastra a tuturor fetelor iar o alta fata de pe forum o va duce maine la inmormantare. Tin sa va rog pe cele care s_au oferit sa participe la cumpararea coroanei sa intre in legatura cu Anda si sa stabileasca cum ii vor trimite banii. Mentionez ca partajat e vorba de o suma foarte mica.
Irina