Mamici de ianuarie-februarie 2006 (140)
Raspunsuri - Pagina 3
monica70 spune:
IRINA la multi ani pentru ginerica MARIO,tot cu intarzaierea
si un pupic
de la DIANA.
TATIANA mersi de ideea cu stocarea laptelui,cred ca daca termin cu urgentele din urmatoarele zile,ma apuc de facut stoc de lapte.
Vaaai,mai o luna si merg la birou
Chiar nu stiu cum o fi,mai ales ca acum daca nu suge 3-4 ore, se umplu de dau pe dinafara...parca ma si vad cu pompa dupa mine pe la serviciu
Si macar daca as fi la cel vechi,acolo aveam baia personala,cu acces din birou.Si aici suntem doar 5-6 pe ea,dar totusi...
IOANA bafta la vaccin!
URSULINA esti o figura
Eu abia azi i-am taiat unghiile a doua oara,in primele trei saptamani nu m-am atins de ele,erau scurte,nu aveam ce taia si totusi zgariau intr-o veselie! Acum vad ca au luat avant,cresc mai repede. Poate ca din cauza ca nu avea calciu suficient n-au fost asa de lungi ca la altii.
DENISA tot cu musafiri?
PUFUMIC abia astept sa vad pozele! sper ca reusesc in seara asta.
MIRELA,MARAKI...ati amutit???
Fetele ce mai stiti de DIANA,de cand n-a mai intrat????
TEOLINDA mersi ca ne-ai zis de postarea sotului Andreei!
Ce frumoasa era si ce fetita perfecta...Nu mai voiam sa ma gandesc la asta,ca ma simt rau.Dar cand am vazut ce fetita superba si ce tatic iubitor are,nu stiu,parca mi-a mai trecut.Mai ales ca totusi, se pare ca s-a facut tot ce se putea,macar cu asta sa ne consolam...
Bafta pentru fetele ce nasc zilele astea 

Ce sa va mai zic,Diana n-a dormit mai deloc, asa ca pe la ora 15 am plecat cu ea la nasi.Si nici n-a avut chef sa manance inainte de a pleca
Culmea ca s-a comportat foarte bine, asa ca am stat vreo 4 ore prin zona. Acasa am trecut la papa,baie,somn ... juma de ora... si apoi distractie..colici...urlete...papa....kk...urlete...somn.Acum suntem la capitolul somn.Momentan.Plec sa ma trantesc in pat totusi, ca de maine am cateva zile nasoale cu urgente la conta.Daca nu scriu,nu inseamna ca nu va mai citesc.Sper totusi sa intru,pe post de ...relaxare.Desi in ultimele zile numai relaxare n-a fost pe aici 

MONI si
DIANA (01.01.2006)

Denisam spune:
IOANA- bafta la vaccin, sa fie totul bine!
MONI- ce bine de tine ca ai asa lapte mult si potzi sa stochezi, eu daca o alaptez pina la 3 luni ma consider fericita!MA bucur ca a fost Diana cumintzica al nasi si te-ai relaxat si tu, si eu am de facut conta pt inca 3 zile, dc nu chair 4, ca s epare ca ce am lucrat joi si vineri nu voi putea accesa, de ce, habar nu am, tot incerc sa iid au de capat si dc nu reusesc, decat sa pierd timpul incercand sa repar ceva ce nu stiu de ce s-a stricat si nu mi s-a mai intampalt inainte deloc, mai bine bag datele din nou
Si cu colcii et itneleg eprfect ca fiimea are o serie dimi de vreo 30-45 d emin si uan nasoala duap abaie si duap ce papa la ora 11, aseara eu la 12.40 ama capitulat, mai ales ca in ultiemel 4 iel nu mai furasem 1h de somn in timpul zilei delc si a stat mama cu ea pina la 2 cand a adormit profund.Apoi s-a trezit al 4 ca se facusera 4h30 d ecand nu mincase si s-a dus Dragos sa ii dea si apoi la 8 tot el, deci am dormit si eu legat aprox 7h, deci a fost super, prima data in ultimele 3-4 luni.
Azi am avut musafiri doar de dimineatza vreo 2h30 min sa o vada pe Emma si sa pape o felie de tort cu cafea si a primit un costumas tare haios in forma de ratzusca si cei de dupa amiaza s-au razgandit pt ca baietzelul lor era racit si tusea. Asa ca a fost mai bien cam bagat si eu 1h30 de somn, a fost super.
De maine o sa ma o saptamina grea ca mi-am propus sa rezolv destule chestii 9 inclusiv s ama apuc de abdomene cel putin) si poate sa imi cumpar si biletul de venit in Romania.
V-am pupat
, o noapte usora, nasteri usoare si numai bine la toate mamicile si burticile si bebeii
.
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
utocatalina spune:
Neata fetelor...am citit si eu ce a scris Tudor, sotul Andreei..m-a impresionat si ca de ficare data in ultimile zile de cind am citit despre tragicul eveniment, mi-au dat lacrimile...vedeam pozele cu Maria si bunica, cred ca mama Andreei, cum ii dadea sa pape cu biberonul si mi se rupea inima in doua...offf...groaznic...sper din suflet ca Andreea din rai sa o vegheze pe mincuta si pe Tudor, ca merita ce-i mai bun in lume...sa se ajute reciproc sa treaca peste aceasta grea incercare
....
Eu ieri am fost cu Dan la restaurtant si am serbat si eu Ziua indragostitilor...am papat si am baut sampanie...a fost fain, mai ales ca am stat si linga niste VIP-uri si le-am vazut pe viu
...pe Bia am lasat-o la mami, dupa ce am plimbat-o in parc..de 3 zile si noi stam mai bine la capitolul colici, dar nu cred ca am ajuns sa spun ca Ioana ca am scapat de colici...as vrea eu...apropo eu vaccinul de 2 luni o sa-l fac pe 5 martie la 2 luni si 3 zile...Liftul tot nu e gata, dar mult nu mai are...la prinz vine Dan sa ma ajute cu caruciorul si ies la plimbare pina la Unirea cu nasa Biei si biencuta mea...apropo, azi am facut 7 sapt...suntem mari...sunt tare curioasa daca miercuri ajungem si noi la 5 kg...oricum pe acolo cred!
A..ieri am fost la City Mall si mi-am luat si eu 2 pulovere noi...unul trucoaz si altul argintiu....ieftine, amindoua au costat numai 800.000...m-am scos!
Apropo, in weekend am
cu prezervativ, dar a fost bine..si ca sa va zic o faza tare, Dan a cerut la farmacie, in loc de prezervative cu cili, prezervative cu chili!A ramas interzisa farmacista!
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta
Giova spune:
Neatza!!!!
am citit si eu si Clau aseara postarea lui Tudor.Am ramas cu lacrimi in ochi amandoi, nici nu am mai intrat sa scriu.
Sper din suflet, acum ca s-a inscris si sotul Andreei pe forum sa vina la noi, ca-l primim cu bratele deschise, il vom ajuta in toate privintele.
Maine e inmormantarea Andreei. Chiar nu poate nici una sa cumpere o coroana din partea noastra si sa o duca acolo? nu trebuie sa stea la slujba!!!Please!!!
Noi am plecat ieri de la ora 14.30 si ne-am intors la 20.am fost in oras, erau 15 grade, pe urma la Mall. am mancat noi, iar la ora 17, ne-am dus in camera Mama si copilul din Mall- superrrrrr
,unde l-am schimbat, i-am facut poze si i-am dat sa pape. pe urma ne-am continuat pelegrinarile prin magazine. Mi-0am luat cizme, Clau sacou si camasa, iar la bebe strampi, ca sa nu-i mai dau salopeta pe sub blugi si raiati.
am exagerat cu fontanela, l-am controlat ieri mai bine si parca e tot asa, deschisa.
Nici noi n-am mai avut colici, a plans destul de putin zilele astea si a facut kk. POate isi face efectul Bonissanul.
Irina
pt. cele 2 luni gogosarului tau!!!
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
Giova spune:
Am o intrebare: pe la 6 sapt. ati avut ceva scurgere maronie? De 2 zile am asa ceva, catre rosu, parca e ciclu, dar vine putin. Maine ar trebui sa merg la control si nu stiu daca pot asa. Dar sun azi pt. programare si daca e dr. la cabinet, il cer la telefon si-l intreb.
Vineri vine sora-mea!!! Iuppyyyy!!! Pacat ca sta 3 zile, dar vcine de Paste si atunci sta mai mult, ca e si botezul.
Pufumic am vazut pozele. ce frumos si ce par mare are Vladimir!!!
Sa va traiasca, sa pape mult laptic, sa creasca mare si cuminte!!!
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
ralirali spune:
Neata, fetele.
Si noi am fost ieri in plimbareli toata ziua. Anastasia a fost fooarte vesela si am fost in Poiana, am initiat-o si la ski, in carucior la baza partiei
.
Fetelor, nu stiu ce sa mai fac cu papa. cred ca fiica-mea vrea sa se faca missa de pe acum. Urla cand simte bibele ca din gura de sarpe, iar cand ii dau sanul trage cu sete...dar din pacate nu prea are ce trage pentru ca mai mult de 100 ml pe zi nu produc nici sa ma dau peste cap si cu toate ceaiurile si suplimentele din lume
. Am incercat toate biberoanele posibile e pe piata si trei feluri de lapte. De la Humana vomita instantaneu, Milupa am impresia ca ii pica greu, cu Nan-ul vad ca ne intelegem un pic mai bine, dar tot papam 100 ml in trei ture.
In rest, e foarte vesela, sta bulbucata toata ziua si ii place la nebunie un clown pe care il are agatat la scoica si poveste cu el de zor, uneori il mai si cearta. e mortala ea cum incearca ea sa scoata sunete si cand ii iese un "aha" e taaaaare fericita. Dar rade la greu, de multe ori in hohote, da din maini si din picioruse si chiuie. In fiecare dimineata de la 6 la 9 ore programn artistic de joaca si mie imi pica ochii de somn, dar ma topesc toata cand o vad.. Off, ce bine ar fi sa si pape...
Irina, La multi ani pentru flacau.
Giova, sa va fie de bine plimbarea, ma bucur ca v-ati simtit bine.
Moni, nasol, cu intorsul la serivicu, si eu ma ingrozesc la gandul ca merg din mai, dar pe 6 ore.
Cuscra, tati a strambat din nas ca ii dau fata, dar cand a vazut pozele cu papanasul s-a imnuiat tot
.
Am pus si noi cateva poze de ieri (doar de acasa ca am uitat aparatul cand am urcat in Poiana) si de sambata trecuta
Pupic toate fetele si bebeii.
Ralu si ghemotocul Anastasia(01.01.2006)
Poze cu familionul
T_Ioana spune:
Buna dimineata de la Bistrita!
La noi soare si grade cu plus, asa ca poate iesim la plimbarica in carucior. Nu am mers inca la vaccin, cu toate ca asa mi-am propus dupa masa de ora 9 dar baiatul meu nu a facut iar kk (si ce ma laudam eu cu ceaiul de musetel, care l-au ajutat foarte mult la basinute) si i-am pus 1/2 supozitor cu glicerina....asa ca pana nu "trece la actiune" nu mergem la medic. Ideea era sa faca kk, sa-l schimb si sa-i pun un supozitor cu paracetamol impotriva febrei...
Ralu, noi nu gangurim, mai tragem cate o chiuitura (ca pe Somes
) si cate un "aga", dar nu ne exprimam destul de "coerent".
Denisa te invidiez, si eu o astept pe mama ca sa mai trag cate un somn la pranz ca daca sunt doar eu cu Razvan , si doarme, cu simte ca ma pun in pat cum se trezeste, parca ar avea un senzor in fundulet.
Azi dimineata, am deschis ochii si cupilul se uita la mine iar cand a vazut ca m-am trezit a inceput sa zambeasca si sa rada, m-am topit toata
, nu traiesti asa ceva pana nu ai puiul tau....
Cata, nu ne lasa nedumerite, ce VIP-uri ai vazut la restaurant?
Ioana
lui
Razvan Gabriel 03.12.2005
Pozicile mele
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
ralirali spune:
Ioana, bafta la vaccin si plimbare placuta. Eu astept sa se trezeasca puiul si sa pape sa mergem si noi la plimbareala. Si la noi e azi kk cu scremete si gemete rau de tot, dupa ce vreo trei zile a mers snur.
Nici Anastasia nu gangureste in toata regula, mai mult stramba din gurita si se chinuie si din cand in cand iese cate un "aha" sau un "rrr", doar cand e nervoasa faca nostop "ghe ghe".
Ralu si ghemotocul Anastasia(01.01.2006)
Poze cu familionul
irinadum spune:
Fetele buna dimineata!
Revin cu aceeasi intrebare pe care a pus_o Giova . Poate totusi vreuna dintre voi este dispusa sa plateasca o coroana si sa o duca in timp ce restul strang banii. Nu as vrea sa discutam aici despre asta asa ca va rog pe fetele care pot contribui cu bani la cumpararea coroanei sa intre pe messenger pe id_ul Giovei si anume ioana14nemes sau pe cel al meu dumitru_irina2003.Timpul este scurt .
Multumesc.
Irina
pisoi3 spune:
Fetelor, si eu cu aceeasi intrebare ca Gio si Irina, care dintre voi ar fi dispusa sa cumpere o coroana si sa o duca? Coroana pot sa o cumpar eu dar nu pot sa o duc, ca nu am cu cine sa imi las bebele, sa cumpar o coroana pot sa ma duc cu el, dar la inmormantare nu am cum sa il iau.
Poate sa duca cineva coroana? (ca de cumparat o cumpar eu daca e).
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos