Mamici de ianuarie-februarie 2006 (140)
Raspunsuri - Pagina 2
Ursoaica spune:
Laura Ioana puiuta mea cand am reusit sa o vad avea deja unghiutele taiate de asistente. Iar traditia daca o tin as deveni dungata pana dupa Paste si din Ursoaica as deveni Tigroaica
.
Liliana ...
pai eu de cand astept sa ne cereti
... vezi daca am pus poze cand eram mai uratica ...
nu ne mai alege nimeni. Acum am mai slabit
(adica am mai eliminat din umflaturile de pe fata cauzate de grasa de mami) si suntem mai frumusica
, nu mai avem ochii in crucis, si nici nasul mare
...

Eh, lasa ca ne ia si pe noi cineva ...
poze
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
Denisam spune:
Irina, scuze pt intarziere, dar
"LA MULTI ANI!" pentru cele 2 luni ale lui Mario cumintel si grasanel
!( nu am citit printre randuri, am inteles ce vroiai sa spui, dar sunt de principiu ca dc nu tragi un semnal de alarma in Ro, o sa se mai intamlecazuri si nu vreau sa fie asa)
Giova- daca tot vrei sa iei formula, iti recomand Nestle good start cu omega3 si 6 sau Enfamil A+ la fel ca primul, ptretzuri similare si calitate la fel!
Noi am fost ieri la nasi ca afara nu ne-am incumetat sa o scoatem ca erau -25C si vant, vantul ne-a tinut in loc.
Toata lumea ne-a admirat ca am crescut si ce frumusicasui haioasa suntem cu rochitza![]()
Rali-pupici la printesa, Tatiana si Ioana- la fel pt flascaii vostri cei dolofani si dulci!
Moni, Mirela,Cuscra,Daniela, Diana,Mira,Florinini si restyl- ceva fac comorile si pupicei!
Merg la muls si avem musafiri apoi!
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Ursoaica spune:
Mario LA MULTI ANI ...si noi cu intarziere.
poze
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
pufumic spune:
Salut!
Revin cu date despre nasterea bebeului meu, Vladimir: 08.02.2006, 3300 gr, 51 cm, Apgar 9, cezariana cu epidurala.
Eu cam trag cu operatia. S-a infectat si de ieri noapte fac curse intre casa si spital, sa ma curete si sa ma panseze, inecrcind sa ajung in timp util inapoi acasa sa-i dau lui bb as pape. Cosmar, ce mai... Noroc ca beba e cuminte si in general doarme cite 2,5-3 ore intre alaptari, uneori chiar si mai mult ca are inca icter.
O sa pun citeva poze pe yahoo. Chiar acum, daca nu cumva se trezeste domnul.
Felicitari fetelor care au mai nascut intre timp!
Nu prea reusesc sa citesc din urma, iar acum cu postarile despre Andrea nici nu incerc, ca imi vine sa urlu.
Va pup.
Ioana si bb Vladimir (08.02.2006)
gandacelu spune:
fetele, am intrat sa va spun ca tudor, sotul andreei, a scris la topicul pentru andreea, si a pus si poze cu fetita si cu andreea
sa cititi sa vedeti ca medicii nu au avut nici o vina!
maria s-a nascut cu 4050 g si 56 cm!
numai bine tuturor!
www.treklens.com/members/dada/photos/" target="_blank">poze pe lentile si www.trekearth.com/members/dada/photos/" target="_blank">poze pe pamant
mami de ileana si ioachim
dianaiulie2009 spune:
Buna fetelor !!!
Sunt o mamica de noiembrie-decembrie 2004 si am intrat sa va spun ca sunt alaturi de voi la pierderea colegei voastre AndreeaC .
Dumnezeu sa o odihneasca in pace , iar copilitei Maria sa ii dea o viata usoara si fara greutati .
Mai vreau sa va spun ca noi am scapat de colici cu Water Gripe si cu un sirop 100 % natural ColicBaby pe care l-am cumparat online de pe www.cosmeticeonline.ro .
Va doresc numai bine tuturor si sanatate la maxim copiilor vostri !!!
albumele noastre
irinadum spune:
Ioana bafta la vaccin maine.Sper ca Razvanel sa treaca usor si sa nu il doara prea mult
. Iar cu perimetrul l_ai masurat tu? Ca se pare ca e si aici o "tactica". Dar mie nu mi se pare mare.
Ursulina m_am stricat de ras . Nu esti zdravana. Auzi la ea...
Tatiana bafta si tie la vaccin cu baieteitii tai frumosi. O sa trec datele in tabel in seara asta ca si eu ca si tine sunt cam ravasita si nu prea am avut chef de nimic.
Ioana-pufumic sper sa iti treaca repede infectia si sa stai cu Vladimir si sa nu mai faci drumuri la spital. Cum a fost nasterea si spitalul ca stiu ca iti faceai griji?
Gandacel multumim pentru informatii iar dc ai posibilitatea poate ne spui si noua din cand in cand ce face bebele nostru Maria .
Fetele multumesc de urari si gogosarul meu va transmite salutari.
Irina
T_Ioana spune:
Irina eu mi-am restartat calculatorul ca am crezut ca sunt probleme de nu a scris nimeni nimic de vreo 3 ore
.
Sper ca avetii toate o seara faina si cu bebei cumintei.
Burtici, pe baricade si cat mai mult somnic pentru ca o sa duceti dorul. Eu ma uitam azi in oglinda si mi-am dat seama ca din clasa a 10-a a 11-a nu am mai avut asa pungi pe sub ochi, dar deh atunci bateam discotecile din Mamaia pana dimineata, acum sunt pe post Cooperativa Lapte Bun si Gustos![]()

Ioana
lui
Razvan Gabriel 03.12.2005
Pozicile mele
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
irinadum spune:
Ioana si eu am zis la fel dar m_am luat si eu cu putina treaba si parca a mai trecut timpul. Deci bateai discotecile prin Mamaia, ai? Ce rusineeee........... Pe unde? Ca poate ne_am intalnit
.
Eu acum stau si astept sa ii fac baie la gogosar peste vreo ora si apoi nu stiu ce o sa facem cred ca o sa bagam un film.
Irina
T_Ioana spune:
Fetelor, nu stiu daca ati vazut postarea lui Tudor sotul Andreei, si pozici cu Andreea inainte sa mearga la spital si cu bebe Maria. Ca sa nu cautati prea mult, uite aici:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69393&whichpage=22
Irina, Planet era a doua mea casa(ca sa o citez pe mama) dar mai ajungeam si prin Enigma, mai rar, ca imi era groaza de "clanurile" care misunau pe acolo, ca sa nu mai punem la socoteala distanta. Oricum, a fost o experienta pozitiva si macar stiu la ce "texte" sa ma astept de la baiatul meu ca eu eram maestra in a inventa scuze pentru "intarzieri".
Ioana
lui
Razvan Gabriel 03.12.2005
Pozicile mele
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"