Mamici de ianuarie-februarie 2006 (140)
Raspunsuri - Pagina 6
Giova spune:
Fetelor vad ca slaba miscare pe aici.
merg si eu in pat.
Maraki pai zi socroseniei, ca-l deoache pe Angelo. Sunt persoane care deoache fara voia lor. Nu-i tin partea.
Denisa, deci in mai veniti in Ro. {cool] dar la cine stati in Bucuresti? tu nu esti de pe Bucale si nici sotul.
la toate.
noapte buna si fara colici.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
maraki spune:
Giova am vazut pozele noi, sant super misto!!! Au iesit culorile foarte
si Marcolino este un dulce!!! In poza 40 ma uitam ce mica se vede manuta lui pe langa falangele tale
si in 44 m-a terminat
iti vine sa il mananci asa de scump este
Imi pare rau ca trebuie sa iti faca sutura iar,nu inteleg de ce anestezie generala??????Nu poti sa intrebi alt medic?
Bee imi pare rau si pt. voi, daca o tine tot asa bebelina, mai bine o duci la dr. sa fii sigura ca este bine si plange din cauza côlicilor doar.Mi se pare prea mult sa fie treaza de la 5 dimineata si mai ales faptul ca nu mananca! Ai grija de voi, cere de la farmacie ceva pt. hemoroizi, nu sta asa!!!
Janine as vrea din tot sufletul sa vin acasa si sa ne intalnim
ce super misto ar fi!!!
Din pacate nu stiu cand o sa ajung, totul e din cauza banilor
Nu e vb. de drum cat de banii de cheltuiala in Ro( santem mai scumpi decat in multe tari din EU )
Cuscra ma bucur mult pt. tine ca ajungi in Ro!!!Te invidiez din punctul asta de vedere
pupici multi pt. Emma dulcineea
Irina ai vreun cont in € pt. fata Andreei?
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Denisam spune:
Giova si Cuscra,
e prima data duap 4 1/2 ani cand vin in romania, deocamdata doar cu Emma vin si voi sta 2 sapt la mama in Rm valcea si 2 sapt in Bucu la prietena mea cea mai buna, desi am destui prieteni si fini in Bucu- eu am stat acolo cam 7 ani jumate( facultate si munci), deci Bucu e un fel de a 3-a casa pt mine![]()
A venit Dulcinnea de afara cu buni si dupa ce a sughitzat,acuma adoarme simgurica, vreau sa o invatz asa, ca sa pot sa fac si eu treburile prin casa,mai am un pic de conta si gata, asta pt ca am fost "desteapta si am recuperat ce lucrasem 2 zile la rand"..![]()
Moni- tu cum stai cu conta?
Ursulina- pupicei Raisei
!
V-am pupat ca treb sa termins i apoi sa mamulg si sa vad dc mai prind si eu 1h de somn totusi![]()
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
pisoi3 spune:
Gata, fetele, am rezolvat-o. Irina a gasit o fata de pe forum care va duce coroana maine la inmormantare. In seara asta m-am intalnit cu ea si i-am dat-o imediat dupa ce am cumparat-o.
Ce sa mai zic, trist...foarte trist. Bine ar fi fost sa nu fie nevoie de nici o coroana. Ce e si viata asta. Ma uitam la coroana aia si ma gandeam ca e pentru un om de 30 de ani! Nici acum nu imi vine sa cred! Mama ei de viata!
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos
Ursoaica spune:
Buna seara!
Ia uitati fetelor ce am primit!
Copilul il intreaba pe tatal lui, ce inseamna politica?
Tatal il pune pe genunchi si incepe sa-i explice aratand exemple:
- Fii atent, copilas, eu aduc banul in casa, deci eu sunt CAPITALISMUL. Mama are grija de bani, deci ea este GUVERNUL. Bunicul tau are grija ca totul sa fie in regula, deci el este SINDICATUL. Babysitterul nostru este CLASA MUNCITOARE si cu totii lucram ca tu, POPORUL sa te simti bine si sa nu-ti lipseasca nimic. Iar fratiorul tau de cateva luni este VIITORUL nostru comun.
Copilasul retine tot ce a auzit si merge la culcare. In timpul noptii se trezeste ca fratiorul lui a facut in scutec si plange. Se ridica si vrea sa-i zica mamei ce se intimpla, dar ea doarme atat de adanc incat nu reuseste s-o trezeasca.
Intra sa-i spuna babysitterului, dar tatal lui tocmai se hirjonea cu ea in pat, in timp ce bunicul tragea cu ochiul prin fereastra. Nimeni nu-l observa, asa ca merge inapoi in pat.
Ziua urmatoare tatal lui intreaba daca poate sa spuna cu propriile cuvinte ce inseamna politica. Copilasul isi aminteste de cele vazute noaptea si raspunde:
- Politica este cand CAPITALISMUL profita de CLASA MUNCITOARE in timp ce SINDICATUL priveste neputincios, GUVERNUL doarme, nimeni nu baga in seama POPORUL, iar VIITORUL nostru este in rahat.
poze
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
Ursoaica spune:
Si inca una!
Curs de formare pentru barbati
Obiectivul pedagogic al cursului de formare este de a le permite barbatilor sa-si dezvolte acea parte a creierului a carei existenta o ignorau.
Program: 4 module dintre care unul obligatoriu:
Modulul 1: (curs obligatoriu)
1. Sa invat sa traiesc fara mama mea (2000 ore)
2. Sotia mea nu este mama mea (350 ore)
3. Sa inteleg ca fotbalul nu este altceva decat un sport
Modulul 2: Viata in doi
1. Sa am copii fara sa devin gelos (pe ei) (50 ore)
2. Sa nu mai zic prostii atunci cand nevasta isi primeste prietenele (500 ore)
3. Sa depasesc sindromul controlului telecomenzii (550 ore)
4. Sa inteleg ca pantal onii nu se duc nici o data singuri pana la dulap (800 ore)
5. Cum sa ajung pana la cosul cu rufe murdare fara sa ma ratacesc (500 ore)
6. Cum sa supravietuiesc unei raceli fara sa agonizez
Modulul 3: Timpul liber
1. Sa calc in doua etape o camasa in mai putin de doua ore (exercitiu practic)
Modulul 4 : Curs de bucatarie
1. nivelul 1 (incepatori) : Electrocasnicele : ON deschis ; OFF inchis
2. nivelul 2 (avansati): prima mea supa instant fara sa ard cratita
Exercitiu practic: fierbe apa inainte de a adauga pastele
CURS INTENSIV
Din ratiuni de dificultate si de intindere a temelor, cursurile vor avea maxim 8 inscrisi.
Tema 1: Calcatul: de la masina de spalat pana la dulap, acest proces misterios
Tema 2: Riscurile umplerii tavii pentru gheata (demonstratie sustituta de diapozitive)
Tema 3: Tu si electricitatea. Avantajele economice de a angaja personal calificat pentru reparatii (chiar si cele elementare)
Tema 4: Ultima descoperire stiintifica. A gati si a duce gunoiul nu provoaca impotenta si nici tetraplagie. (Practica in laborator).
Tema 5: De ce nu este un delict sa-i oferi flori, chiar daca te-ai casatorit cu ea
Tema 6: Sulul de hartie igienica. Hartia igienica creste langa veceu? ( Expozitii cu tema "generatia spontana")
Tema 7: Cum sa coboram capacul de la wc pas cu pas (Teleconferinta cu Universitatea Harvard)
Tema 8: Barbatii la volan. Daca se ratacesc, pot cere informatii fara riscul de a parea impotenti? (Marturisiri)
Tema 9: Masina de spalat, acest mare mister din casa.
Tema 10: Diferente fundamentale: cosul pentru rufe murdare si podeaua (exercitii in laboratoarele cu terapie muzicala)
Tema 11: Barbatul in scaunul pasagerului. Este posibil sa nu vorbeasca sau sa se agite compulsiv in timp ce ea parcheaza?
Tema 12: Ceasca de la micul dejun. Leviteaza singura pana la chiuveta
poze
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
utocatalina spune:
Fetelor eu sunt cam necajita..Bia cam fonfane pe nas..si cam stranuta si tuseste din cind in cind...febra nu are, dar cred ca a racit putin...nu stiu de unde i s-a tras..poate simbata cind am iesit cu ea afara, ca a cam batut vintul, sau o fi luat raceala de la mama ca ieri cind am vorbit cu ea era racita si duminica Bia a stat la ei...acum tot e bine ca nu are febra, dar desi am incercat cu pompita de nas luata ieri sa-i scot mucisorii, nu am reusit deloc..pe la prinz o sa vina Dan cu sterimar si ambroxol si vitamina C...poate totusi pina atunci ii trece..alta descoperire naspa..azi noapte nu prea am avut laptic, ea nu a vrut oricum sa pape cind am sculat-o...a tras numai 50..eu abia m-am muls inca 20 si deci la masa aia a papat numai 70...peste 2 ore am trezit-o si am pus-o la sin...a supt 100 dar nu stiu de unde ca aveam titele moi rau..l-am pus pe Dan sa caute ceva si pentru stimularea lactatiei...acum sper sa nu ma trezesc ca seaca mama Fulga ca tare nu as vrea...acum simt sinii mai plini, dar sa vedem si mai incolo...oricum macar sa am ceva in casa in caz de Doamne fereste sa iau...Giova am vazut pozicile cu Marco...imi plac mult cele de la ziua ta, dar si cele de la Mall sunt faine..si zici ca se gasesc carucioare de inchiriat la Mall? Eu habar nu am daca asa e si aici...ar trebui sa ma interesez...m-am minunat ce slaba esti...la tine chiar ca nu se vede ca ai nascut, dar ai si cu cine semana ...cu mama ta, care este tot slabuta si ea...Marco este un scump, mare si gras...imi pare rau ca trebuie sa te coasa iar...uff..si pe mine ieri si azi m-a cam intepat vaginul...habar nu am de la ce...sa fie oare de la ultimul contact, ala de duminica,ca nu a fost cu fereala ca pina acum? Eu asa cred...
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta
Bee spune:
Buna fetele. Speram si noi intr-o zi mai linistita, ca altfel se duce lapticul meu de atata chiauneala.
Fii-mea aseara a adormit in cele din urma in leaganul proaspat achizitionat de la Carrefour (ce achizitie!!!). SI eu am adormit cu piciorul leganand-o ca se tot trezea. Asa ca la 10.30 cand a aparut si barbatul, dormeam amandoua. PAna pe la 12, am meditat in stare de atipeala daca trezesc fata pt baie si papa. Si fiindca fata dormea adanc, desi era mai mult nemancata, am decis sa o las la somn. SI la 5 dimineata tot nu s-ar fi trezit, dar am trezit-o eu atunci. DE supt a supt, i-am dat si lapte muls, a urat taaare mult sa pape si din bibe, dar sa zicem ca a mers. Evident ca de la 5 nu doarme, acum e pusa in leagan din nou si motzaie, iar eu nu vreau decat sa apuc sa spal pompa si bibe, sa ma mulg! NU suge nicicum din sanul stang (ala laptosul, ca in dreptul nu am atata lapte)!
. Pe dreptul ce-l mai chinuie la fiecare supt. SI am laptic, de asta mi-e ciuda.
CAm asta cu pataniile noastre.
Giova, tare rau imi pare de faptul ca te reopereaza. Sper sa nu fie prea complicat. SI nu-ti fa ganduri, ca n-are sens!
Fetele, voi in ce parc duceti copiii? CA vreau si eu s-o plimb pe fata cu inca cineva. Eu in Tineretului merg, ca in Carol, desi e mai aproape, ajung greu din cauza masinilor parcate aiurea.
Catalina, lasa ca si eu m-am panicat cu raceala, mai ales ca ieri era si subfebrila si fornaita nu mai zic. E aiurea vremea asta afara. Vorba JAninei, cum imbracam copii la temperatura asta? Duminica am imbracat-o in: bodi+ salopeta subtiri, deasupra o salopeta (doar pantalonul) grosuta, si peste toate salopeta de iarna. Evident ca avem si 2 caciuli: una mai subtire una mai groasa. SI fata a murit de cald si a urlat din gura de sarpe, iar mama cu care era afara n-a avut curajul s-o dezbrace. IEri am dus fata doar in hainele din casa+ salopeta de iarna + o singura caciulitza. Si a fost mai bine, ca doar nu era fornaita numai de ieri.
si mai revin eu, daca mai pot, ca fata mea e o miss belea mai nou!
Giova spune:
Neatza!!!
O noapte buna, dar puiul pe la 12.30 a adormit. nu stiu de ce e asa agitat cateodata.Cred ca mananc eu prosti.
Maraki, Cata, asa e ajung din nou la cusut. A zis Clau, ca am nascut prea usor si din cauza asta. Dar va dati seama ca suntem necajiti, el cu partea lui, ca iar amanam
cine stie cu cat, eu ca iar dureri, si problema laptelui ma ingrijoreaza pe mine.
Tot e bine ca ma face in 10 martie, vinerea, ultima, la el la cabinet, dar pe urma ce fac? cand ajung acasa? vineri merg cu sora-mea la control la el si-l intreb, ca ieri am fost prea socata si nu l-am intrebat nimic.
Cata la noi in Mall, au pus la dispozitie cei de la Miniblu, carucioare pe care le iei pe baza bulertinului. Nu se plateste nimic.Si mai ales cand merg eu cu bebe, ne urcam in taxi, luam carucior acolo si am rezolvat.
Bee, eu ma tratez naturist pt. hemoroizi. Homeopata mi-a zis ce sa iau, ca sa nu influentez laptele. Haide ca-ti zic acum:
1. Ceai de musetel, galbenele,muguri de plop pt. spalat jos.
2. ceai de muguri de plop de baut.
3.dimineata si seara, inainte sau dupa masa cu 30 min. beau 2 ml de extract din muguri de castan. este de 2 feluri: castan salbatic, castan comestibil. eu beau din unul dimineata, din unul seara.
3.crema carpicon, masez zona de 2 ori/zi. mi-a recomandat si supozitoare carpicon, tot de 2ori/zi, dar n-am ajuns sa le iau.
Ceaiurile si castanul le gasesti la magazinele naturiste. Crema cred tot de pe acolo, sau de la farmacie. Mie mi-a adus-o mama din Alba.
Dupa cum ati vazut Anda a luat coroana. Cine vrea sa contribuie, sa ia legatura cu ea.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
mirela10 spune:
neatza,fetele
si noi pe aici...ieri am fost cuminti,dar azi nu se stie...dupa masa mergem la controlul de 2luni,si cred ca vom fi intepati
.continuam cu mucisori,si de dimineata la 5 am avut progrm de uitat la tv.
GIOVA,SI PRIETENA MEA A patit asa dar a refuzat sa o coasa si s-a vindecat.acum nu stiu daca e chiar la fel...
MARAKI,adevar ai grait cu cheltuielile in rom.nici noi nu cred ca ajungem prea curand
DENISA,ma bucur pt tine ca mergi in rom
IRINA,tu nik?nu mergi la mare?
BEE,te inteleg perfect cu hemoroidul,si eu-s in aceeasi situatie,mor de durere
jg
march,pe und esti?
pup gravidutele si restul mamicilor
mirelutza si
dani(21.12.2005)
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210