Mamici de ianuarie-februarie 2006 (140)
Raspunsuri - Pagina 7
irinadum spune:
Mirela sa iti traiasca Daniel si sa scape de colici si de toate problemele pe care le are. La multi ani pentru cele doua luni si tie sanatate multa.
Ctalina sper sa nu fii ramas fara lapte iar in ceea ce priveste fornaiala si al meu mai face asa uneori si nu e racit.
Bee consoleaza_te ca printesa e mofturoasa . Am si eu o verisoara care facea exact ca fiita, dar exact. Manca cand vroia, cum vroia si daca vroia. Si mai tarziu la fel . Ajunsesera parintii sa stea in cap numai sa bage ceva in gura, dar...
Giova sper sa fie usor si sa scapi repede. Nu uita sa intrebi de lapte.
Ursoaica .... no comments.
Irina
irinadum spune:
Pentru fetele care au intrebat de contul pentru Maria aveti aici toate datele si puteti trimite chiar un email persoanelor respective pentru mai multe detalii.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69555
Irina
ralirali spune:
Saluti fetele.
Bee, te inteleg perfect cu nedormitul fetei si cu nemancatul. Si la noi este in majoritatea timpului la fel. Dar ieri am ajuns la concluzia ca este din cauza burticii. Este un cerc vicios: cand o doare burtica nu poate papa si daca nu este satula nu doarme. A avut duminica o zi superlinistita si fara dureri si a papat 750 pe zi, ceea ce la noi nu se intampla niciodata. Ieri de exemplu pana la pranz cand a facut muuuuuuuuult kk si a fost maraita a papat cate 20, maxim 50 ml la o masa, iar de la 16:30 pana la 19:30 a papat intr-una, in total 300 ml. Anastasia nu mamanca niciodata 100 dintr-o data, intotdeauna facem pauze de cate 15 min cel putin. Si cu nedormitul de la ora 5 la noi e regula. Intre 5:30 si 8 are program de povestit cu jucaria ei si de dirijat cu mainile.
Cata, e supermisto marsupiul..am primit si noi unul de la Chicco, cu aparatoare pt cap pt bebei mici mici si nu reusim nicicum sa il folosim...ni se pare ca nu are loc si este prea stransa bebe.
Pup fetele ca maraie a papa.
Ralu si ghemotocul Anastasia(01.01.2006)
Poze cu familionul
Giova spune:
Ralu si eu am marsupiu de la Chicco, cu aparatoare cap, noi-nascuti. se poate folosi si cum e a lui Cata. nici eu n-am crezut ca va intra grasunul meu in el, mai ales cu salopeta de iarna, dar am reusit, s-a smiorcait el putin pana l-am pus, dar pe urma somn.
Bee, ralu imi pare rau ca aveti printese asa mofturici.Lasa ca fetitele trebuie sa fie siluete.![]()
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
acusor spune:
Giova, sunt o mamica de iulie-august 2005 si m-am confruntat cu aceeasi problema ca si tine. A doua zi dupa ce am venit de la spital, cand m-am spalat, mi-am rupt un fir. Am zis ca e vreo ata de la compresa sterila. Ruptura mea a fost spre intrarea in vagin. M-am reparat cam in 2 luni de ziceam ca nu o sa ma mai repar niciodata. Dr. n-a vrut sa ma mai coasa inca o data pentru ca zis ca nu se poate fara sa mai taie inca o data.
Timp de o luna si ceva m-am dat de 3 ori pe zi cu ACTOVEGIN GEL. Dimineata si seara imi puneam sotul sa ma dea cu BANEOCIN PUDRA.
Cand m-am dus la control dupa 6 saptamani de la nastere, dr. mi-a spus sa ma dau cu COLPOTROPHINE. Trebuia sa ma duc la 3 luni de la nastere la cauterizare dar nu m-am dus ca nu am mai avut de ce.
Succes si nu dispera, ca se rezolva. Iti trebuie rabdare (si tie si sotului
).
Pupici 
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem
marchplayer spune:
Buna dimineata!
La noi in gradina au inflorit ghioceii, este o adevarata zi de primavara! Am scos si eu bebelina afara, noi o facem progresiv, cate putin in fiecare zi sa ne obisnuim cu aerul si dupa aceea abia trecem la plimbarele mai lungi!
Irina iti zic si eu La multe luni inainte pentru Mario, cam cu intarziere ce-i drept!
Mirelus si voi faceti astazi mama 2 luni! Multe inainte, sanatate si muuulta fericire!
Urez la multe saptamani inainte si celor care astazi isi serbeaza implinirea a una, doua sau mai multe saptamani!
Giova imi pare rau ca trebuie sa te coasa din nou, poate totusi iti face anestezie locala sau chiar daca nu eu zic ca nu o sa pierzi laptele daca nu o sa te stresezi prea tare!
Cata, pupici Biei, nu mai fi suparata ca sigur nu-i racita, mai stranuta bebelusii, asta este normal si de tusit poate se ineaca cu lapte!
Bee, nu stiu ce sa zic de mofturoasa ta, pupici pentru Ana, a mea este contrariul, m-ar manca si pe mine de ar putea, inghite laptele cu o pofta de zici ca n-a mai mancat niciodata!
Eu am pentru fata niste salopete de iarna enorme! Singura care-i vine cat de cat este una cumparata de mine, cele primite sunt ingrozitor de mari, cine le-a cumparat or fi crezut ca la 4 kg arata ca un copil de un an!
, nu stiu ce o fi fost in capul lor!
O sa trimit si eu bani pentru bebe Maria, am vazut ca este deschis un cont pentru asa ceva? Cum trebuie sa procedez sa-ti trimit bani pentru coroana Pisoi?
Janina cum mai stai cu ranile? Fetelor la noi cand este ora mesei imi vine sa fug de acasa! Am niste cratere in sfarcuri de numa numa, primele 10 minute de supt sunt de plans pentru mine, biata copila o crede ca asa-i normal, cand suge ea urlu eu! Si ma ung cu toate alea si nimic, sper sa treaca in final ca altfel nu stiu ce fac!
Ursina am ras sa mor cand am vazut descrierea facuta Raisei! Daca aveam baiat o ceream eu pe ratusca cea urata( nu te superi pe mine da?) ca si eu sunt cam in aceeasi situatie
nici la noi nu "se da" nimeni
.
Am mai pus si eu niste pozici, nu sunt chiar noi dar credeti-ma ca numai chef de facut poze n-am mai ales ca atunci cand este treaza ori plange ori suge si mi-e ciuda sa-i fac numai adormita poze! Astept sa mai creasca sa inceapa si ea "joaca" si benoclatul in tavan!
daniela si minunea Ioana Alexandra (5.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
pisoi3 spune:
Denisa, fa tu abdomene si pentru mine, te rog, ca ai naibii doctorii astia de Romania nu ma lasa sa fac si eu asa de repede dupa cezariana, cica nu se poate ca imi crapa alea prin burtica! Iete ce destepti sunt aia in Canada, ca tie ti-a dat dr. voie, banuiesc? Pai asa zic si io operatie, astia din Canada pana si la refacere sunt mai avansati ca noi, uite si tu cum medicina e diferita de la tara la tara. Cand va zic io fetelor ca suntem lumea a treia?
Vreau si io sa ma apuc de abdomene si nu pot, mama lor de cezariene autohtone, de nimic nu sunt bune! Pai sa nu-i iei la mor pe dr?
Iete ce destepti sunt aia in Canada, cezariene canadiene, pai asa mai zic si io! Vivat!
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos
marchplayer spune:
Denisa, ce bine ca ti-ai luat bilet, imi pare rau ca nu mai stau in Bucuresti sa ne intalnim! O sa ma uit si eu la poze! Deja abdomene? are dreptate Anda cu operatia canadiana!
Maraki, tu tot ocupata cu soacra?
Nicole tu ce mai faci? Cum te mai descurci cu placintica?
daniela si minunea Ioana Alexandra (05.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
nicoleta raducu spune:
Buna,dragutele mele...
Eu am disparut de pe firmament....
Sunt zombieeeeeeeeeee......Fiica mea doarme ziua..iar noaptea,ne jucam,,,cintam....
Tati a inceput serviciul...si prin urmare l-am trimis separat...
Si dormim noi fetele....
Cata...si noi suntem fornaite....si stranutam...dar doctora cik e normal...
Azi dimineata am gasit pe pampers singe de la buricut...o fi ok???
Gio,Irina,Mirela,Alina,Denisa,March,Mira,Janina....

Anda..cum iti trimit banii de coroana???
toate fetele si bebelinii....
Plinge placintica....
REvin..
Nicole si Daria Sofia
Anca Oltean spune:

Cu ajutorul lui Dumnezeu au trecut cele 11-12 zile de asteptare in stress -timp in care dr.meu a fost plecat si totodata perioada in care s-a petrecut si marea nenorocire cu AndreeaC , azi dimi sotul meu a vorbit cu medicul si urmeaza ca maine dimi sa merg sa ma internez.
Sincer, mi-e cam frica.
Sper sa ajungem cu bine ziua de maine si tot cu bine sa si trecem - bebelina noastra si eu peste.
Pisoi3- vreau sa particip si eu la coroana, dar momentan..... oricum iti multumesc ca ai reusit sa smulgi din timpul vostru pretios si sa te ocupi si de asta.De cum ma voi simtii in stare te voi contacta si pe tine si voi incerca sa contribui si eu cu ceva la contul micutei Maria.
Giova, imi pare tare rau ca trebuie sa te supui unei noi interventii dar fii sigura ca se va termina cu bine.Tu esti o luptatoare.Tinem pumnii.
Acum va las,

burticutelor , bebeilor si mamicilor.
Despre Sheba si Kikiriki nu aveti noutati? Sper ca sunt OK.