Mamici de ianuarie-februarie 2006 (140)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Rali,Bee,Ursulica....
Nicole si Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Neatza!

Catalina a mea e fornaita din nascare, ma lupt cu mucii tot timpul. De stranutat tot asa, de la inceput, uneori mai si tuseste. Deci nu te speria - important e sa nu faca febra!
March si eu inca mai am rani dar parca nu ma mai doare atat de rau, doar primele 10 guritze sunt mai grele dar dupa aceea e ok! E adevarat ca eu ii dau acum sa suga numai prin mamelon de silicon. Am vrut sa le folosesc numai pana cand se mai refaceau ranile si acum nu mai vrea fata sa suga fara ele (o inteleg, acum are si ea de ce sa traga!) dar am impresia ca nu sunt foarte bune mameloanele pe acre le am eu... o sa mai caut si altele. DAr si fata mea, o fomista ceva ce n-am mai vazut.
Bee fiecare bebe are ritmul lui de papa, nevoile lui... vorbeste cu doctorul tau mai bine dar nu dispera. Atata timp cat Ana se simte bine si creste totul e ok. A, sa stii ca tot asa am imbracat-o si eu ieri la Plimbare pe Carla, hainele de casa, fash si o caciulita. Sper ca a fost bine si nu raceste.
Fetelor eu sunt o problema pe zi... am prea mult lapte. Sanii mei nu se golesc aproape niciodata, doar cand are Carla criza de colici si suge cateva ore in continuu. Asa ca am mereu sanii aproape plini si semi-durerosi. Si sunt stresata ca sa umple prea tare si dau in mastita. Stiu ca o sa ziceti sa ma mulg dar... daca ma mulg produc si mai mult lapte, imi stimuleaza lactatia foarte tare. Asa ca prefer sa las acolo ca sa inteleaga organisnul meu ca nu e nevoie de atata lapte si sa produca mai putin!
UFFFFF!!!!!!!!!!!!!
Anca nu te stresa ca totul o sa fie bine! Nu trebuie sa fiti speriate de ce s-a intamplat cu Andreea e un fenomen foarte rar, totul o sa fie bine! Nastere usoara iti doresc!
Nicoleta sa intri mai des! Nasol cu viata ta de noapte agitata!

Va pup si revin mai tarziu!

J si Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

multumesc de urari ftelor.si voua la fel
ANCAO,INCEPEM GALERIA?AI CREDINTA IN DOMNUL CA TOTUL VA FI BINE SI O SA-TI TII BEBELINA SANATOASA IN BRATE.HAI CURAJ SI DE ABEA ASTEPT VESTI BUNE
NICOLE,Si ce cantati mai noaptea?pup bebelina sa-si schimbe programul.iar sangele de la buricut eu zic ca-i normal,ca si la noi se mai intampla
MARCH,AI FOST mortala ca ea suge si tu urlii.pai asa ma stramb si eu de zici ca mananc mere acre...trimite-mi si mie un ghiocel
PISOICEZARIENE AUTOHTONE...pai nu o fi bun nici ,,materialul,,tau abdominal.fii cumintica,ca ai tu timp de.
am citit mesajul sotului andreei cu lacrimi in ochi.se vede ca e un om deosebit si ca va iubi fetita.se pare ca e resemnat...
burtici,pe unde umblati?

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Miresica de 2006, Pisoi_turbat, tocmai a plecat la inmormantarea Andreei. Ea va duce si coroana mamicilor de ianuarie - februarie 2006.

sa pastram un moment de reculegere pt. cea care a fost alaturi de noi, timp de 6 luni, ANDREEAC.

D-zeu sa-ti odihneasca sufletul in pace!!!

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor noi ne indreptam spre raceala...nasol..temp.era numai 37.5, dar e maricica deja...am trecut pe calpol, si peste 30 de minute vine mama...fonfaie ca un tractor, nu reusesc sa-i scot mucii deloc desi am urmat intocmai instructiunile doctoritei;..ser in nas, intoarsa pe burta, pusa in pozitia verticala si aspirat...acu doarme pe mina mea cu gura deschisa...se ineaca cu laptele cind suge si scoate mereu limbuta semn ca ceva o racaie pe git..mai si ii transpira capul...ufff..azi sunt 18 grade afara si eu voi sta in casa...imi vine sa-mi smulg parul deja...Giova sper sa nici nu te doara cusatura si sa fie bine,.,,am vazut ca si la mamicile de noi dec parca a patit cineva asa...cit priveste prestatul, toate la timpul lor, tu sa te refaci..te cred ca-i nasol, dar sper sa fie o chestie de cusatura de suprafata ca sa nu te mai doara ca dupa nastere..Bee, tu tot te mulgi? Nu vrea sin sau care-i treaba? Noi mincam peste 800/zi din care 60 praf si aseara i-am dat muls de la mine ca nu mai vroia vreo 20 ml..a venit Dan..mai scriu!

Cafeluta mamicuta

Biencuta draguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Fetele intru repede sa va salut ca n-am timp.
Mai am de lucru en gros si ieri dupamiaza am avut o musafira care a stat vreo 3-4 ore si azi se pare ca mai vine una care de obicei sta mult prietena lui mami s-a intors din Italia de la fete (prietenele mele) asa ca ... o luna cat sta in Ro va cam fi pe capul meu,da' o pun sa stea doica sa pot lucra,daca ma enerveaza Ca si ea are o nepotica de 7 luni asa ca are experienta.
Sper sa termin cu urgentele sa vad cum fac si eu cu banii in contul Mariei,eventual Anda scrie-ne cum iti trimitem pentru coroana.
AncaOltean iti tin pumnii!
Giova si tie,o sa fie ok,nu te mai necaji!
Mirela la multi ani lui Daniel!
URSULINA
N-am apucat nici sa mai vad nici o poza ... o sa recuperez eu!
DENISA,RALU,BEE,DANIELA,IRINA,MARAKI,NICO,ANDA ETC.

Diana e bine,mai o doare burtica din cand in cand,mananca doar cand are chef(sau cand poate ca o mai doare burta),odata mult, odata f.putin,doarme la fel...Totusi doarme noaptea,macar o tura de 4-5 ore si una de 2-3 ore.Ca ziua tot cate max o ora doarme mai nou,mai mult atipeste juma de ora si iar e treaza Acum de ieri,nu i-am mai dat nici un ceai si am trecut doar la SAB SIMPLEX din care mi-a mai ramas si parca e mai bine.Ca deja nu mai stiam ce sa-i dau
Hai ca va las,poate mai apuc sa va salut azi!

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

m-am uitat pe caietul de vaccinari si aici se face la 2/4/6luni,apoi la 15luni.saracutul cate intepaturi...
acum doarme,parca stie ce-l asteapta diseara..sper sa fie bine
CATA,bia tuseste si de la mucisori,asa reuseste sa respire mai usor.asa am patit si eu cu dani.sa se faca bine
MONICA,

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am vb. cu preotul pt. molitfa. cica nu vine acasa si trebuie sa merg eu maine la 16.30 la biserica. I-au si bebele cu mine, n-am cu cine sa-l las. sper sa nu urle pe acolo.

Acusor mersi de sfaturi. .
AncaO tinem pumnii!!!
Cata mersi. am scris si la mamici de noiembrie-dec. sa vedem ce-mi zic.
Nico si la placintica.
Janina, mulge-te. tot asa am patit si eu, aveam lapte pt. inca 2, dar dupa 3 sapt. de la nastere s-a stabilizat laptele si acum curge doar la cerere, cand trage marco.asa ca nu patesti nimic daca te mulgi. mai bine asa decat in mastita.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Fetele care vreti sa contribuiti cu bani pentru coroana, uite cum facem:
Imi trimiteti un PM sau un mail la adresa: andreea_danulescu@yahoo.fr sau andreeadanulescu@hotmail.com
ID-ul meu de messenger vi l-a dat Giova.
As vrea sa facem o listuta, ca sa stiu si eu cate fete sunt si sa impartim banii la cate vom fi. Giova vrea deja sa imi trimita banii dar nu stie cat. Liliana vrea sa ne intalnim si sa imi dea banii dar nu am idee cat sa ii cer. As vrea sa stiu cate suntem ca sa stiu cat ii revine fiecareia dintre noi.
Astept PM-urile sau mailurile voastre pana maine la pranz, ca sa pot intocmi listuta si sa stiu cat trebuie sa dam fiecare.
Banii ii puteti trimite in contul meu (pe care vi-l voi da) sau ne putem intalni (vorbesc de fetele din Bucuresti).
Nicole, si eu gaseam sange de la buricut in pampers, nu te speria, e normal, asta pana ii trece.
Janina, lasa ca se regleaza productia de lapte. Are dreptate Gio cu mulsul, eu nu m-am muls ca nu pot, ma doare rau, dar tot asa cam dau sanii pe afara. Si asa a fost de la inceput, am avut cam o saptamana in care se diminuase productia dar atunci am fost eu cam bolnavioara.
Ma duc ca s-a trezit bebele, trebuie sa ii dau papa ca vad ca se cearta cu matza mea alba, adica el urla si matza e gata sa o ia la fuga.

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Buna ziua!
Lasa Daniela ca ne facem noi lebede ... sa vezi atunci o sa stea tati nostri cu pusca la usa
Bee cand o doare burtica nici Raisa nu vrea sa pape din sanul stang.
Cata multa sanatate puiutei.

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput