Mamici de ianuarie-februarie 2006 (140)
Raspunsuri - Pagina 9
Denisam spune:
Neatza fetelor,
Anca tin pumnii sa fie bine,nastere usoara si bebe sanatos!
Giova
-tin pumnii sa se rezolve fara taietura, mai vorbeste cu medicu, poate exista alta solutzie!
Bee, Ralu si Moni- asa e cu printzesele

, dar scapam noi si de colici si sa vezi atunci ce fain e!
Astery, Cuscra, Irina si Ursulina-pupicei voua si la bebei

Cata-sanatate micutzei!
Daniela
si Mirela
-
JG- eu sunt deschisa la sugestii de intalneala, eu cred ca la incep lui iunie o sa fie fain sa ne intalnim cu bebeii in parc
Anda- multumim pt gestul cu coroana!
Ana, Diana,DanaEne, Alina, Mira,Florinini,Bombo- unde suntetzi?Sper ca suntetzi bine si voi si bebelasii
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
ardeiash spune:
buna fetelor!
cred ca va este foarte greau astazi, vreau sa va urez multa multa sanatate voua si bb-ilor, putere sa depasiti momentul si .... cel mai important ... nastere usoara!
intrebare: am inteles ca momnetul critic a survenit catre sfarsitul operatiei andreei. stie cineva daca a apucat sa-si vada copilul? va rog, daca stiti sa-mi ziceti. ma simt asa de ...... nu stiu cum sa spun... prost.... de cand am aflat.... si cred ca si ea daca ar fi apucat sa-l vada pe bb poate ca a plecat cu sufletul usurat!
astept, poat stie cineva, multumesc anticipat {ruga}
s-auzim numai de bine! si 

mirela10 spune:
Stiam eu ca trebuia sa spun ceva important:
PISOI,MULTUMIM CA AI CUMPARAT COROANA
.SI II MULTUMIM SI LUI PISOI SALBATIC,CA A DUS-O.SPER SA NE SPUNA CUM A FOST.
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
Giova spune:
quote:
Originally posted by mirela10
Stiam eu ca trebuia sa spun ceva important:
PISOI,MULTUMIM CA AI CUMPARAT COROANA.SI II MULTUMIM SI LUI PISOI SALBATIC,CA A DUS-O.SPER SA NE SPUNA CUM A FOST.
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
pisoi_turbat nu salbatic

Gio
si
Marco (6 ian. 2006)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
teolinda spune:
Buna ziua fetelor!
URSULINA - Raisa nu e deloc "ratusca cea urata" imi place de ea... si seamana f bine cu finuta mea care s-a nascut anul trecut pe 8 ian... si o cheama Maria_IOANA.Nu stiam ca vrei sa o "mariti"... deh ca nu te-ai pronuntat. Eu tot am vazut ca se combina..care cu cine si nu mai stiam cine mai este disponibil si cui ii place de noi.Lasa nu te supara... ca poate si-o alege Nicolas singur pe Raisa.. cand va fi mare.
CUSCRA -zici ca pana la urma cuscrul il accepta pe "ginerica"
. E normal sa strambe din nas.. ca nici un tata nu e fericit ca i se marita fata... si nici o mama ca i se insoara baiatul
.
Pupa printesa sa treaca colicii.Felicitari pt caca muuult de azi... e de la ceaiul Humana cu lactoza pe care i l-ai dat?
Am reusit si noi sa facem azi la 17:30 dupa ce am venit de-afara... tot asa muuult de ne-am umplut pana la ceafa.
DENISA - deja faci abdomene? Eu stiam ca minim 3 luni nu e voie la cezariana.. daca nu chiar 6 luni
. Si eu vreau sa scap de colac... dar cum l-am pus in 8 luni... nu pot sa am pretentii sa scap de el in 2 luni, nu?
CATA - imi pare rau de Bia ca e racita si ca stati in casa pe o asa vreme. Noi de 4 zile stam cate 3 ore si .. afara.
GIO - curaj ... ai trecut tu printr-o nastere... te doboara acum o cusatura? 
IRINA - ce-a facut fratelo azi la shopping?![]()
ANDA - ne vedem maine in parc
.
Maraki pe unde o fi?Bee, Mirela, Daniela, Janina , Nicole si restul fetelor multi pupici si aveti grija de voi se de bebenaci.
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
maraki spune:
Teolinda cu o mana legan bebu si cu una pe laptop
Scriu dupa
Pupici la toate si la bebi
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Ursoaica spune:
Liliana lasa mama ca o sa ne punem stegulet cele care suntem libere
.
Eh zic si eu asa la caterinca ca sa mai avem subiect de discutie.
poze
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
Morgano spune:
quote:
Originally posted by Giova
Fetelorplease: am fost la dr. si , din cauza ca mi-a cazut un fir in spital, mi-a ramas o gaurica - eu am vazut si am stiut ca ceva nu e in regula, si trebuie sa ma taie din nou si sa ma coase. Cica imi face anestezie totala, in vena, dar ce fac cu laptele? am uitat sa-l intreb, mi-am adus aminte pe drum. Toata operatiunea se va desfasura peste 2 sapt. in 10 martie si mor de frica. de ce anestezie totala? nu mergea locala, ca la nastere? de ce mi se intampla asta?off doamne!!!
Giosi
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
Iti raspund aici la voi, ti-e mai usor sa citesti.
1. Cere sa-ti faca rahi, mi se pare exagerat sa-ti faca anestezie generala cand mie mi s-a facut cezariana cu rahi! Nu vad rostul sa te adoarma, chiar nu-l vad. Eventual mai sfatuieste-te cu un alt medic, repet, mi se pare prea mult anestezie general in cazul tau. Desigur ca va fi neplacut dupa, dar sa-ti mai fie si rau de la anestezia generala.... oricum o fi avand o logica dr-ul tau dc ti-a recomandat asta, da' eu sincer n-o vad.
2. Cat despre alaptat, mie mi s-a pus copila la san la 5-6 ore de la cezariana (rahi anestezie - desi eram destul de grav nu au facut generala). Ca sa fii tu mai linistita poti sa te mulgi sa congelezi laptic pentru 1-2 mese dupa anestezie, eu asa as face, sincer. Idem intreaba medicul tau. Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)
Denisam spune:
Giova- perfect de acord cu Ripley, si eu am nascut cu cezariana cu epidurala si la 1h d el ainceprea operatziei mi-au pus-o ep emma la san si apoi din ora in ora si e perfecta,deci nu ma-s ingrijora cu laptele, sau potzi face cum spunea ea sa stochezi 2 bibe pt el si va fi bine, si sa ceri clar epidurala pt interventzie, nu ai nevoei de anestezie generala.Bafta multa!
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

please: am fost la dr. si , din cauza ca mi-a cazut un fir in spital, mi-a ramas o gaurica - eu am vazut si am stiut ca ceva nu e in regula, si trebuie sa ma taie din nou si sa ma coase. Cica imi face anestezie totala, in vena, dar ce fac cu laptele? am uitat sa-l intreb, mi-am adus aminte pe drum. Toata operatiunea se va desfasura peste 2 sapt. in 10 martie si mor de frica. de ce anestezie totala? nu mergea locala, ca la nastere? de ce mi se intampla asta?off doamne!!!