Mamici de ianuarie-februarie 2006 (140)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Neatza fetelor,
Anca tin pumnii sa fie bine,nastere usoara si bebe sanatos!
Giova-tin pumnii sa se rezolve fara taietura, mai vorbeste cu medicu, poate exista alta solutzie!
Bee, Ralu si Moni- asa e cu printzesele, dar scapam noi si de colici si sa vezi atunci ce fain e!
Astery, Cuscra, Irina si Ursulina-pupicei voua si la bebei
Cata-sanatate micutzei!
Daniela si Mirela-
JG
- eu sunt deschisa la sugestii de intalneala, eu cred ca la incep lui iunie o sa fie fain sa ne intalnim cu bebeii in parc
Anda- multumim pt gestul cu coroana!
Ana, Diana,DanaEne, Alina, Mira,Florinini,Bombo- unde suntetzi?Sper ca suntetzi bine si voi si bebelasii

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

buna fetelor!

cred ca va este foarte greau astazi, vreau sa va urez multa multa sanatate voua si bb-ilor, putere sa depasiti momentul si .... cel mai important ... nastere usoara!

intrebare: am inteles ca momnetul critic a survenit catre sfarsitul operatiei andreei. stie cineva daca a apucat sa-si vada copilul? va rog, daca stiti sa-mi ziceti. ma simt asa de ...... nu stiu cum sa spun... prost.... de cand am aflat.... si cred ca si ea daca ar fi apucat sa-l vada pe bb poate ca a plecat cu sufletul usurat!

astept, poat stie cineva, multumesc anticipat {ruga}

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Am pus poze noi in album!

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

Stiam eu ca trebuia sa spun ceva important:
PISOI,MULTUMIM CA AI CUMPARAT COROANA.SI II MULTUMIM SI LUI PISOI SALBATIC,CA A DUS-O.SPER SA NE SPUNA CUM A FOST.

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

quote:
Originally posted by mirela10

Stiam eu ca trebuia sa spun ceva important:
PISOI,MULTUMIM CA AI CUMPARAT COROANA.SI II MULTUMIM SI LUI PISOI SALBATIC,CA A DUS-O.SPER SA NE SPUNA CUM A FOST.

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210

pisoi_turbat nu salbatic

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Buna ziua fetelor!

URSULINA - Raisa nu e deloc "ratusca cea urata" imi place de ea... si seamana f bine cu finuta mea care s-a nascut anul trecut pe 8 ian... si o cheama Maria_IOANA.Nu stiam ca vrei sa o "mariti"... deh ca nu te-ai pronuntat. Eu tot am vazut ca se combina..care cu cine si nu mai stiam cine mai este disponibil si cui ii place de noi.Lasa nu te supara... ca poate si-o alege Nicolas singur pe Raisa.. cand va fi mare.

CUSCRA -zici ca pana la urma cuscrul il accepta pe "ginerica". E normal sa strambe din nas.. ca nici un tata nu e fericit ca i se marita fata... si nici o mama ca i se insoara baiatul .
Pupa printesa sa treaca colicii.Felicitari pt caca muuult de azi... e de la ceaiul Humana cu lactoza pe care i l-ai dat?
Am reusit si noi sa facem azi la 17:30 dupa ce am venit de-afara... tot asa muuult de ne-am umplut pana la ceafa.

DENISA - deja faci abdomene? Eu stiam ca minim 3 luni nu e voie la cezariana.. daca nu chiar 6 luni. Si eu vreau sa scap de colac... dar cum l-am pus in 8 luni... nu pot sa am pretentii sa scap de el in 2 luni, nu?

CATA - imi pare rau de Bia ca e racita si ca stati in casa pe o asa vreme. Noi de 4 zile stam cate 3 ore si .. afara.

GIO - curaj ... ai trecut tu printr-o nastere... te doboara acum o cusatura?

IRINA - ce-a facut fratelo azi la shopping?

ANDA - ne vedem maine in parc.

Maraki pe unde o fi?Bee, Mirela, Daniela, Janina , Nicole si restul fetelor multi pupici si aveti grija de voi se de bebenaci.

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Teolinda cu o mana legan bebu si cu una pe laptopScriu dupaPupici la toate si la bebi

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Liliana lasa mama ca o sa ne punem stegulet cele care suntem libere.
Eh zic si eu asa la caterinca ca sa mai avem subiect de discutie.

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

quote:
Originally posted by Giova
Fetelor please: am fost la dr. si , din cauza ca mi-a cazut un fir in spital, mi-a ramas o gaurica - eu am vazut si am stiut ca ceva nu e in regula, si trebuie sa ma taie din nou si sa ma coase. Cica imi face anestezie totala, in vena, dar ce fac cu laptele? am uitat sa-l intreb, mi-am adus aminte pe drum. Toata operatiunea se va desfasura peste 2 sapt. in 10 martie si mor de frica. de ce anestezie totala? nu mergea locala, ca la nastere? de ce mi se intampla asta?off doamne!!!

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Iti raspund aici la voi, ti-e mai usor sa citesti.
1. Cere sa-ti faca rahi, mi se pare exagerat sa-ti faca anestezie generala cand mie mi s-a facut cezariana cu rahi! Nu vad rostul sa te adoarma, chiar nu-l vad. Eventual mai sfatuieste-te cu un alt medic, repet, mi se pare prea mult anestezie general in cazul tau. Desigur ca va fi neplacut dupa, dar sa-ti mai fie si rau de la anestezia generala.... oricum o fi avand o logica dr-ul tau dc ti-a recomandat asta, da' eu sincer n-o vad.
2. Cat despre alaptat, mie mi s-a pus copila la san la 5-6 ore de la cezariana (rahi anestezie - desi eram destul de grav nu au facut generala). Ca sa fii tu mai linistita poti sa te mulgi sa congelezi laptic pentru 1-2 mese dupa anestezie, eu asa as face, sincer. Idem intreaba medicul tau. Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Giova- perfect de acord cu Ripley, si eu am nascut cu cezariana cu epidurala si la 1h d el ainceprea operatziei mi-au pus-o ep emma la san si apoi din ora in ora si e perfecta,deci nu ma-s ingrijora cu laptele, sau potzi face cum spunea ea sa stochezi 2 bibe pt el si va fi bine, si sa ceri clar epidurala pt interventzie, nu ai nevoei de anestezie generala.Bafta multa!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput