Mamici de ianuarie-februarie 2006 (140)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Mersi Ripley, Denisa.
Vineri cand merg cu sora mea la cabinet, voi vorbi mai cu calm cu el si sa vedem. si cer si o alta parere.

fetele fug in pat. maine va zic cum a fost inmormantarea Andreei.
Sau poate , daca au timp Irina sau Liliana sa va povesteasca ele.
Maine promit ca o trec si pe Pufumic pe lista si datele Mariei.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Giova exista 2 tipuri de anestezie generala: una e cea de la cezariana, etc, in care se pune sonda respiratorie si tot tacamul (pt ca functiile tale vitale se suprima si se aplica din exterior) si mai exista una, de 10-15 minute, care se face pe vena si in care numai te adoarme un pic, fara "tot tacamul". Cea de a doua se face la chiuretaje, si alte interventii mici si de scurta durata. Se poate foarte bine ca dr tau sa se fi referit la a doua care fiind mai simpla este mai lipsita de riscuri decat anestezia generala cea pt operatii.

Pe Tania de la noi a retaiat-o si cusut-o numai cu xilina. A fost nasol pt ca a durut-o rau.

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi_turbat spune:

Dragelor,
ce sa zic?

atata durere la un loc ... personal, am fost miscata pana in ultimul cotlon al sufletului de mama si prietena Andreei, Izabela. O mama tulburatoare, delicata, indurerata e prea putin spus! Viteaza!
M-a rascolit un tablou: mama, stand sprijinita pe cosciug, aplecata asupra fiicei, soptindu-i cuvinte doar de ele auzite...
o prietena incredibil de indurerata, ce a plans incontinuu, care a spus cateva cuvinte miscatoare la finalul slujbei, o mare de oameni, prieteni, cunostinte, rude, copii, cativa munti de flori si coroane....
o durere apasatoare asternuta peste toti!

m-am rugat pentru andreea, am apirns o lumanare, am lasat coroana chiar la capataiul ei in masina si am condus-o alaturi de ceilalti, catre ultimul cuib...

si-a luat zborul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

quote:

pisoi_turbat nu salbatic

da, si eu ma gandeam ca i-am dat un reply odata... adica disperata vorbea cu pisoi turbat!!!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Dumezeu s-o odihneasca!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Mamici dragi,
Eu cred ca acuma trebuie sa pretzuim si mai mult ceea ce avem si sa ne gandim de 100 ori mai atent la ceea ce facem, ca avem responsabilitatzi mai mari.

Noi am fost in mall ca sa uitam de suparari, caci una peste alta bunicul meu care are cancer si se tot agatza de cate ceva-acuma de faptul ca mergem noi acasa, a cazut la pat rau de tot- in sensulc e cu pampers si nu se mai poate ridica inm baston si saracu are 40kg-ce e mai rau e ca nu vrea ajutor de specialitate, adica o asistenta care sa stea cu el, din motive "pudice" si tatal meu e cu servici, 2 case, etc.
Eu ma simt aiurea ca mama e cu noi, dar ea nu vrea sa plece mai devreme acasa.
GAta, nu vreau sa intristez pe nimeni, as vrea sa va intreb voi ce lel luatzi lanasi cadu cand va boteaza bebele?
Eu am luat acuma un set de 8 pahare de cristal de Boemia si nu mai stiu ce,poate avetzi idei.
Pupicei si o noapte usoara!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Buna dimineata!
Fetelor, mamici, burtici si alte persoane care postati aici va rog frumos haideti sa facem postarile pt Andreea la subiectele deschise pt ea.
Va rog frumos nu va suparati pe mine ... dar mie .....miau facut foarte mult rau, un rau care se rasfrange si asupra bbicei mele daca voi suportati eu nu mai pot sa vad atatea lacrmi....Daca eu plang se agita si ea si de ieri productia de lapte este mai slaba.
Nu va suparati pe mine dar daca voi vreti sa continuati eu nu mai intru ...... nu vreau sa imi mai vad bbita plangand de foame si eu pe langa ea ca trebuie sa-i dau bibe, cea ce nu imi convine.....
Iertare ca am indraznit sa zic asa ceva si ca va rog asa ceva ....
Prea multa durere in sufletul meu ....

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna dimineata dragelor!
Eu sunt de acord cu Ursoaica, haideti sa facem un efort si sa nu mai discutam despre tragedie aici, la mamici de ian-feb, ca si pentru mine e super traumatizant dar ma gandesc ce o fi in sufletul bietelor gravidute. Noi incercam sa le ridicam moralul, le sustinem si le incurajam, nu au nevoie sa li se aminteasca zilnic de nenorocirea petrecuta. Si mie mi se pare ca nu au prea intrat gravidutele de cateva zile...
Va rog nu dati cu pietre, asta e parerea mea!

Ioana lui Razvan Gabriel 03.12.2005
Pozicile mele

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Buna fetelor...mercic de urari pentru Bia...am vesti bune si vesti rele..Bia este mai bine,..are doar 37.3...suntem pe calpol,vitamina C, sterimar, si inca ceva de raceala, acum am un lapsus si mi-e lene sa ma duc sa citesc ce e...pina la urma am iesit cu ea afara ieri cu mama vreo ora...am pus poze de ieri cu ea cum am plecat la plimbare in album la "bia la 7 sapt." sunt ultimile 2...am tot doftoricit-o...cind picaturi de ochi, cind spray nazal, cind medicamente si acum e ok, dar fonfaie ca o soba...dupa ce-i pun sterimar este mult mai bine, iar aseara tot a tras un concert de minicolici...vestea rea este ca am inceput sa ramin fara lapte...adica a supt ea la sin si in afara de cei 60 pe care ii dadeam zilnic de lapte praf, i-am mai dat inca 30, dar s-a chinuit rau ca nu-i venea laptele...a durat mult si plingea ca nu era laptic...titele moi si flescaite...sunt disperata si am si plins, ca tare imi doresc sa o alaptez pina la 4 luni cind i se diversifica papa...offf...acum vad ca un sin este mai plin, ca a supt din celalalt la masa trecuta, dar momentan adio sini plini cu lapte...acum o sa beau ceai si dupa bere fara alcool...mai spuneti-mi si mie ce ceiauri sa cumpar pentru stimularea lactatiei?Cind ma gindesc ca mama nu ne-a alaptat decit 2 luni, tare mi-e frica ca la fel voi pati si eu si nu vreau ca asa m-am obsnuit sa o tin la piept sa suga...Fir-ar sa fie de treaba!

Anda uff...mutumim ca ai luat coroana si te-ai dus acolo, desi stiu ca ti-a fost foarte greu si ai fost colpesita de ce ai vazut...si eu vrea sa particip cu banuti...ti-am trimis mail! Pupici!

Cafeluta mamicuta

Biencuta draguta

Mergi la inceput