Mamici de ianuarie-februarie 2006 (140)
Raspunsuri - Pagina 11
TatianaG spune:
Buna dimineata!
Catalina, se pare ca ieri a fost o zi critica
. Si eu am avut lapte mai putin, am inceput sa-mi fac griji. M-am muls foarte mult, pana acolo ca mi-am facut rani pe sfarcuri
si acum ma dor f-f tare si lapte tot n-a iesit. Dar azi dimineata am scos "portia" completa.
Pe deasupra mi s-a infundat un canal de lapte...ma doare si se vede o dunga rosie de-a lungul lui. Denisa (ma adresez in special tie pentru ca stiu ca pe voi va invata despre alaptat) si celelalte mamici, ce se poate face pentru desfundarea canalului??? M-am masat, am incercat sa "storc" dar nu vine nimic din canalul respectiv, am pus foaie de varza si gheata. Urmeaza ca inaintea urmatorului muls sa ma bag sub dus, poate-poate se desfunda.
Pe deasupra am si racit, am facut febra, abia ma tin pe picioare, iar mama a plecat ieri acasa 
Tot ieri, piticii mei au facut o criza de colici ca niciodata. Au urlat de la 16 pana la 21. Eram terminati amandoi si pe deasupra si fetita era agitata rau. Pana la urma ea s-a culcat la 19,30, cred c-au obosit-o si plansetele celor mici.
Acum astept sa adoarma sa ma pot odihni si eu putin.
Giova, mult succes pentru interventie! Poate scapi de anestezia totala, mai ales ca e interventie de suprafata. Am vazut ca mergi la medic homeopat. Dr mea mi-a dat niste globule care ajuta sa iasa anrstezicul din organism (in cazul in care ajungeam la cezariana).
Va doresc o zi insorita!!! 
Tatiana si
Clara Maria (31 ian 2004)
Album 1 Album 2 Album 3
Copilasi ian-feb2004
Daniel Cornel si
Eduard Mihai (09 dec 2005)
POZE NOI
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006
pisoi3 spune:
Cata, eu doar am luat coroana, nu am dus-o ca nu aveam cu cine sa imi las bebele.
De dus a dus-o pisoi_turbat, ea a fost la inmormantare si a lasat si coroana noastra. Vezi ca a postat putin mai sus si a povestit cum a fost.
Pentru stimularea lactatiei bea ceai de fenicul, anason si chimen, toate trei combinate. Eu beau o jumatate de litru pe zi din ziua in care am nascut si e ok cu lapticul.
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos
marchplayer spune:
Buna Dimineata tuturor!
Inca o zi frumoasa pe litoralul romanesc
, iar eu tot cu cearcane si nedormita! Fetele care beti ceaiuri de fenicul cu anason si chimen, spuneti-mi si mie daca ai vostrii copii au colici??? Pe mine m-au zapacit colicii, imi este asa mila de biata copila care se scoala din somn tipand ca din gura de sarpe iar eu sunt asa de neputincioasa in fata acestor crize! Aseara au tinut de la 11 pana la 2 noaptea dupa care in sfarsit a adormit mititica!
Tatiana dar puiutii tai sunt maricei, mai fac si acum crize ce colici? Dar pana la cate luni fac crize de colici? Pupici piticilor sa le treaca!
Pisoi trece-ma si pe mine pe lista ca vreau si eu sa-ti trimit bani!
Ursina subscriu la cele spuse de tine!
Gravidute va asteptam printre noi cu problemele si intrebarile voastre! Va urez nastere usoara si sa va tineti cat mai curand bebenacii in brate!
Fetelor este normal ca bebelusul sa se screama si sa se chinuie sa faca kk si totusi sa nu fie constipat?
daniela si minunea Ioana Alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
T_Ioana spune:
Daniela mie mi-au spus atat doctorita pediatra cat si prietenele mele care au copilasi ca la bebei constipatia este cu totul altceva decat la adulti. Adica scaunul bebelusului nu este tare, el face in continuare kki moale dar daca face eforturi si se chinuie inseamna ca este constipat. Eu ma uit la puiul meu cat se chinuie sa faca kk, si face cam la 3 zile dar totusi foarte moale, cu toate astea se pare ca este constipat!
Pupici micutei Ioana si sas scapati de colici cat mai repede!
Ioana
lui
Razvan Gabriel 03.12.2005
Pozicile mele
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
pisoi3 spune:
Daniela, te-am trecut pe listuta. Iti trimit un mail sa iti dau mai multe detalii.
Eu beau ceai de fenicul, chimen si anason, bebe tot a avut colici dar nu nasol de tot. In schimb, cel mai aiurea a fost cand nu am mai gasit fenicul (a durat cateva zile pana au adus) si atunci a urlat cel mai urat, desi am baut in continuare anason si chimen. De ieri am gasit fenicul si aseara si azi nu a avut deloc colici. Cred ca feniculul asta mai potoleste colicile. Am mai cumparat si un ceai de la Humana cu fenicul, chimen si lactoza, ca era bebe mai constipat si vad ca a facut kk azi, nu stiu daca de la ceai dar a facut. Si ieri la fel.
Asa ca nu stiu ce sa iti zic, incearca sa bei ceaiurile astea trei combinate si vezi si tu daca se diminueaza colicii. Astea sunt pentru stimularea lactatiei dar si impotriva colicilor la bebei. Oricum au chiar si cu ceaiuri, dar parca nu atat de rau.
Crizele astea de colici dureaza pana la trei, patru luni.
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
Giova spune:
Neatza!!!
Fetelor stiu ca trecem toate prin momente grele, dar nu va suparati, multe am rugat-o pe Carmen- pisoi_turbat sa intre si sa ne zica cum a fost la inmormantare. Ea nu a facut decatt sa faca ce am rugat-o.
De acum incolo incercam sa nu mai povestim aici. stiu ca e dureros. eu mi-am tinut copilul nemancat o ora cand am aflat de tragedie, nu stiam de ce urla in halul ala. Gata.
Ursoiaca am vazut-o pe Raisa. Frumoasa si mare!!! Am avut un soc cand am vazut-o dezbracata. Fiind obisnuita cu putica de baieiti, cand am vazut de fetita, parca ceva nu era normal
. e prima fetita pe care o vad dezbracata de la nasterea lui marco, si parca in mintea mea toti trebuie sa aiba putica de baieti.
Imi lipseste ceva.
Daniela e frumoasa si Ioana Alexandra
.
Cata ce sa mai vorbesc de nora mea, e o dulceee!!!
Denisa imi pare rau de bunicul tau. oofff doamne, iar imi aduc aminte de al meu, mai ales ca era in aceeasi zi cu mine, 14 feb., cand ar fi implinit 80 ani. nu a apucat sa-si vada nepotul.
Inteleg prin ce trece si mama ta. saraca cred ca e rupta in 2: vrea sa stea si cu nepotica, dar ar vrea sa fie si in Ro langa tatal ei.
Lavinia mersi de informatie. pai la anestezia aia m-am referit. adica sper si cred, voi vorbi cu el. Daca pe Tania a durut-o caci ia facut numai xilina, atunci inteleg, de ce mi-a recomandat generala.
Anda sa ma anunti cu coroana.
la Mark. cand pui poze mai recente cu el?
Tatiana, am citit acum cateva zile, ca tu iti congelezi lapticul. In ce?
la gemeni si printesa.
Marco al meu a papat la 12, a adormit la 12.45 si s-a trezit la 6 dim. Cand s-a dus tat-su sa-l ia din patut era tot dezvelit. Nu i-am mai tras feromarul la paturica, sa nu-l trezesc, si cine stie de la ce ora era copilul meu dezvelit. OOOFFFF, oooooffff.Sper sa nu raceasca. Semne nu are: de fornait fornaie de multa vreme, la fel si cu stranutul si tusea.
la toate mamicile si burticille. Nu mai naste nimeni?
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
Giova spune:
Anda uneori tin colicii pana la 6-8 luni. acum depinde. deja stiu 2 cazuri care au tinut pana la 6 luni, dar nu au avut probleme cu dintisorii.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
asteryaro spune:
Pediatra noastra spune ca vom avea colici pana in momentul cand vom incepe diversificarea, asa ca mai avem de rabdat... dupa care urmeaza dintisorii, si sa vezi atunci...
Noi am scos cizmulitele si acum facem masaje, vineri mergem la control. O sa mergem si la Fundeni, la cardiologie, pentru investigatii amanuntite, sa vedem ce si cum... si cica avem si strabism... suntem iar necajiti. Plus ca ne termina colicii si ne-am si constipat. Asta este, mergem mai departe.
Pupicei tuturor!
Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
http://community.webshots.com/user/astery100
irinadum spune:
Denisa imi pare rau de bunicul tau . Sper sa poata sa isi vada nepotica.
Bee la multi ani pentru Ana Teodora !!!! Vezi ce repede a crescut? Acusica ii iei motul![]()
Ursoaica ai dreptate. Nici eu nu as fi gasit cuvinte mai potrivite. Toate am simtit la fel probabil .
Catalina ma bucur ca Bianca e mai bine si e o dulceata in poze, dar sa stii ca si copiii nostri sunt frumosi toti, fara exceptie, iar pozele lor sunt langa cele ale Biancai, asta in caz ca nu le_ai vazut.
Tatiana sper sa fi fost doar ceva trecator si sa ti se desfunde canalul si sa vina laptele cu viteza luminii
. Pupici la copilasi. La toti trei.
Daniela pai bine ca a dormit si nu a tipat mult ca sunt nopti in care tipa aproape toata noaptea. Acum nu vreau sa te sperii
dar mai e putin , de pe la 2 luni se raresc semnificativ. pUPICI la Ioana.
Giova stai lnistita a nu are cum sa raceasca pentru ca s_a dezvelit ca doar nu e frig la voi in camera sau curent.
Revin un pic mai tarziu.
Irina
pisoi3 spune:
Fetelor, uitati-va acum pe B1TV, intre ora 11 si 12 se discuta despre alocatie si indemnizatia pentru cresterea copilului.
toujours optimiste
Pozici: