Mamici de ianuarie-februarie 2006 (140)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

.BUna fetele.
Eu in viteza, ca fii-mea se foieste in bouncer. II bate soarele in ochi si se mai calmeaza ca se crede afara..
Fetele care ati facut vaccin, lamuriti-ma si pe mine, ca doctorita mea e batuta in cap. II dau sa manance inainte? Ca supozitor ii pun eu din proprie initiativa. Noi mergem la dispensar, ca doctorita si-a luxat piciorul (daca o gasim si acolo). Oricum o pun s-o consulte intai ca a fost cam subfebrila de cateva zile si fornaita nu mai zic. Stiu ca n-ar trebui s-o scot afara inainte, dar e cea mai mare placere a ei! Asa ca o scot si o duc si la dispensar aproape.
revin, ca maraie.
Fetelor, am luat din Carrfour o minunatie de leagan de copii cu 1 mil 200. POt si sa ma mulg cand batzai de el! ALtfel nu stiu cum reuseam. DE ce ma mulg (Cata intreba)? Fiindca am lapte cam la limita si vine greu si fata nu vrea sa traga din stangul, decat dimineata sau seara (adica doar cand e linistita).
MUltam de urari. STiu suntem mari, avem 2 luni! SI colici mai rar, dar maraieli nespecifice cat cuprinde.
Mirela si tie si lui Dani, care e mai mare ca noi cu o zi!
DEnisa si eu ma minunez de operatia canadiana. EU pana la o luna am avut dureri. SI operatia mea pare rana si acum. Inca mai face coaja. Dar fizic am inceput sa ma simt ca noua, daca ash avea cu cine sa las fata m-ash duce la o sala la 5 minute de casa, ca eu la inceputul lui martie merg la ski si vreau sa stiu cat de bine ma tin pe picioare. Oricum la turele cu carutul tin bine. CE pacat ca pe Ana n-o oboseste plimbarea, ca asha ash dormi si eu ziua! Dar ea dupa plimbare e fresh!. Asa ca somnul meu se limiteaza la cele cateva ore noaptea: intre 1 si 5 si apoi putin de la 6.30 la 8, cand il trezesc pe RAdu sa ia problema surazatoare in primire (ea la orele alea se amuza copios, iar noi dormim cu ea in brate).
Va pe toate ca sper sa apuc sa mananc si eu ceva pe ziua de azi.

Bee si Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Bee, asa e, ai tu dreptate cu cezariana aia canadiana, astia nu stiu meserie, dom'le, la noi aici. Pai auzi tu, 3 luni sau 6 luni sa stam fara efort? Te pomenesti ca si la e voie mai devreme de o luna jumatate, acolo in Canada? Asta chiar ca ar fi bestial!!!i
Cred ca ma mut si eu in Canada...
Si eu ca si tine voiam la sala, da' cui las termita mica? Asa ca ma multumesc sa ma gandesc ca sunt oameni fericiti in strainatate, care au voie sa faca abdomene la o luna si putin dupa operatie, nu ca noi, romance oropsite!

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos

Mergi la inceput

Gio, acum am pus poze noi cu Mark in album. Au fost facute pe 9 februarie, maimuticul meu are ochii rosii, ca aparatul ala foto digital nu avea optiune de reducere de red eyes.

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Am papat si noi...a fost laptic, dar i-am dat si cei 60 de praf pe care ii dau zilnic...i-am provocat si kk cu supozitor ca nu iesise de peste 12 ore si se scremea si nu reusea deloc...acum mai stam nitel si o luam la pas...Fetelor care a-ti luat Galactogil, a-ti vazut ca are efect? De Trigonella si Nutrinatal ce stiti? Am papat ca o purica sa vad daca se remediaza chestia cu lapticul in tite! Tatiana imi pare rau ca si tu ai avut o zi nasoala..cu colicii si la dublu...greu trebuie sa-ti fi fost...cit priveste roseata ai grija sa nu faci mastita ca Alina m-a sunat acum citeva zile cu o asemenea problema..singurul tratament eficace este cu antibiotic, dar musai daca te mulgi chiar daca te doare tare..Anda scuze de confuzie..am confundat pisoii!Giova de ce-ti faci probleme ca era dezvelit Marco? Pai la mine mindra mai tot timpul se dezvleste si oricum raceala sigur nu a luat-o de la dezvelit! Asteryaro esti sigura de strabism? Ca stiu ca in primele luni le cam fug ochii tuturor copiilor...si Bia pateste uneori asa! Irina fi sigura ca am vazut toate pozicile...chiar ieri ma uitam cu nasa pe ele...si ne minuam de fiecare...asta imi aduce aminte ca eu nu i-am scos nici o poza pe hirtie Biei...rusine sa-mi fie..am vazut ca voi deja aveti un album super fain! Si de departe cel mai mult imi plac la toate, pozele cu bb la baie...alea sunt de nota 10!Bee ce vaccin faci pina la urma? M-am lamurit cu lapticul...apropo nici pe Bia nu o linisteste plimbarea...afara doarme si acasa cum vine maninca ca sparta si maraie! Iar referitor la exercitii eu le fac acasa...mi-e comod, nu dau bani si oricum le fac mai putin stresata de privirile tuturor...hai ca acum merg afara si inca nu-i liftul gata...sa ma fi vazut ieri cind am urcat cu Bia 7 etaje am zis ca dau ortul popii...M-am babit de tot!

Cafeluta mamicuta

Biencuta draguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Anda a crescut nu gluma. Frumos flacau aveti!!!
Dar de ce numai pe tati l-ai pozat? trebuia sa faci si tu cu Mark, sa te vedem si pe tine.
Cum e cu lista aia?

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Gio, pai eu faceam pozele. Cand am vrut si eu sa fac poze cu bebe, nu mai era loc pe slotul ala de memorie, asa ca tati mi-a promis ca imi ia un slot mai mare si imi face poze multe. Asa ca in curand fac si eu poze cu bebitu', singurele pe care le am sunt alea de la terapie intensiva si ce a filmat pe caseta, dar ala e film. Asa e mereu, sotiorul are mai multe poze, chiar si cu matzele, decat am eu! Da' lasa ca dam noi jos militaria.
Listuta e gata, o sa va trimit azi mail la fetele care v-ati inscris pe ea si va explic eu ce si cum.
Pupici lui Marco, e un scump, acum ma uit la pozele cu toti bebeii nostri. Toti sunt frumosi foc, sa nu fie de deochi! Sa ne traiasca si sa fie sanatosi! Sunt adevarate minuni de la Doamne Doamne!

toujours optimiste
Pozici:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Anda am vazut si noi pozele. Chiar ca a crescut mister. Chiar asa tu nu aipoze cu el? Pai doar tati? Sau faci si tu ca mine? Si vezi ca existaprograme de retusat pozele sa scoti red eyes.
Maraki am vazut si l atine noile poze. Am ramas blocata de cum a crescut Angelo. Pai cred ca ne ajunge curand din urma. Puiul mic _sa facut ditamai. Sa iti traiasca.
Catalina imi prare bine sa aud ca ai vazut si pozele celorlalte fete ca aveam impresia uneori ca vorbeai singura in sensul ca : "uite ce a facut Bia", " am pus poze" " nu merge liftul" si atat. Parca nu mai era forum de discutii. Sorry dc te-a deranjat ce am zis dar tu stii bine ca la mine ce imi trece prin cap zic.
Giova fugi cu 6-8 luni ca nu mai face nimeni copii dc tin atata . Nu mai speria fetele. Lasa sa tina pana la 2 luni.
Am mai pus si noi poze mai noi adica de ieri .
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Tatiana pune-ti comprese calde inainte de a te mulge, la mine a avut efect cel mai mult dusuriile calde si bb pus des la san

Cineva intreba de stimularea lactatiei, eu beau ceal de fenicul chimen si anason, si m-ai iau si galactogil
Voi ii dati la bb ceai (ma refer la bb pana intr-o luna)ce fel de ceai si ce cantitate, noi avem colici si bem cate 3 lingurite pe zi de baby drink

O sa incerc sa pun si eu poze cu bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Tanti ( ce ciudat suna , parca esti o vecina de a mea) eu nu i_am dat ceai pana la o luna ca ii dadeam siropuri la greu . Poate fetele stiu mai bine. Mie nici acum nu imi bea ceai.
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Saluti la toata lumea,
Daca ati sti de cand incerc sa scriu si eu cate ceva, dar credeti ca m-a lasat bebele pana acum ... Am mai citit din cand in cand , dar cand sa scriu si eu facea scandal Filipelu.
Sunt socata de ultimele intamplari, dar n-o sa scriu despre asta ... Anda as vrea sa contribui si eu daca nu e prea tarziu ... iti trimit mail.

Giva imi pare rau ca trebuie sa ajungi iara la cusaturi. Si eu m-am speriat ca mi s-a desfacut o ata pentru ca simteam o umflatura si m-am dus la control si cica imi iese colul afara si trebuie operat, dar dupa ce "termin de facut toti copiii".

Am pus poze cu Filipelu in contul comun. In curand iesim si noi la petit, dar trebuie sa studiem problema

Am si eu cateva intrebari pentru mamicile cu experienta ... please HELP!
Noi nu avem laptic suficient ... am cam 50/60 ml la o masa. Mai completam cu inca 60 ml de lapte praf. Aveti idee cam cat lapte ar trebui sa manance un bebe de 2 saptamani? Stiu ca creste cantitatea de lapte de care au nevoie bebelusi odata cu varsta.
Cata am vazut ca si tu ai probleme cu lapticul ... poate ca la Bia ii trebuie pur si simplu mai mult si tu ai tot atat lapte.
(asta e pentru mamicile care dau completare la bebe)Voi dati completare la fiecare masa sau aveti mese la care ii dati numai lapte praf???
Alta intrebare: fierbeti apa de fiecare data cand aveti nevoie pentru laptic sau fierbeti mai multa odata si o tineti in ceva pentru mai multe mese? Folositi termos? Cum il sterilizati?
Sper ca nu v-am zapacit cu atatea intrebari ...
Am scris si povestea nasterii zilele trecute o sa o pun aici un pic mai tarziu.
Va pup pe toate
Angi mamica lu' Filip

Mergi la inceput