Miresele anului 2006 (47)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Va spun sincer ca in ultima vreme nu orea am avut timp sa citesc tot ce scrieti. Dar, asa printre randuri, am vazut ca multe fete si-au cumparat rochite, invitatii...Felicitari fetelor pentru achizitii.
P.S. Imi place mult diploma pentru Rok.
Vad ca am depasit previziunile mamei homida....
14+
Mai am 5 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

buna dimineata fetelor
dar ce de cumparaturi a-ti mai facut?
sincere condoleante familiei Andreei

Animagus_ CASA DE PIATRA

DIPLOMA DE MIRESICA NR 100 - SUPER COOL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Neata gagici! Am pus poza cu invitatia, care va fi gata chiar de Martisor. E cea mai si cea mai invitatie, ca doar e a mea, nu?!!!! Asa cum am mai spus, azi mergem sa ne luam vereghetele (le-am vazut la targ, dar au zis sa mergem la magazin sa le luam)- am o singura neliniste sunt de 18K, aduse din italia, si eu am intels ca vereghetele trebuie sa fie de 14K. Pana la urma cum e?
A, si al meu iubi, pupa mama la bubuletz dulce, a inceput asera sa construiasca casuta. Am pus o poza cu ea in stadiul 1, ca acum trebuie invelita in coala alba si apoi in hartie colorita si cu inimioare rosii (sper sa gasesc sa cump), ca sa se asorteze cu invitatiile

briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Neata fetelor, sa aveti o saptamana super!

Animagus, felicitari, Casa de Piatra, sa fiti fericiti! Vrem si noi poze, povestioare, cum a fost.....detalii, domnule draga, cat sa mai asteptam?

Fetele, stie careva unde pot gasi un cufar din acela vechi, nu foarte mare? Se gaseste pe la vreun magazin in Bucuresti? Eu as vrea sa folosesc cufarul asta in loc de casuta de bani, de fapt, as vrea sa fac un aranjament.....sa pun pe o masuta cufarul, cu guest-book-ul, niste lumanari ceva....
Va rog, spuneti-mi si mie daca stiti ceva......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

neazza dragelor!!

elara, de obicei dau copy paste la lista salvata in calc - dar acasa nu aveam ultima varianta - asa ca e posibil sa se fi pierdut pe undeva....

dya - mi-a placut tare formularistica si m-am gandit ca ar da bine - inainte scrisesem "grupul mireselor 2006" - ah, si cat priveste dreptul de autor [:-000] - el apartine acum site-ului - implicit diploma ...asa ca...,...contributia noastra va fi doar undeva..pe peretele lui rok

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

quote:
Originally posted by dyadya

Rallu, dintre toate rochiile de seara de la White Lady, in asta te vedeam cu siguranta! S-o porti sanatoasa!
]

Dya...culmea, si eu tot numai in asta ma vedeam. O salvasem de pe net si o aratasem deja la toata lumea. M-am dus chitita sa mi-o cumpar si am avut noroc pt. ca era ultima.

Culmea ironiei...acolo mi-a mai placut o rochita (de fapt al meu a cazut pe spate cand a vazut cum imi vine culoarea - ea e portocalie iar eu creola) si am luat-o si pe aia... Nici n-aveam destui bani la noi asa ca am facut cheta pe la cei cunoscuti din jurul nostru ca sa putem sa le cumparam.

Can am ajuns acasa si le-am probat parerile au fost impartite: mama o adora pe cea bleu-marin iar tata pe cea portocalie.

Eu inca nu m-am hotarat pe care o s-o port la cununie dar incln spre cea albastra.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

neata si de la mini.....Si casa de piatra Animagus!!!
si bine-ati venit noi miresici....

Si pupicii multi la Sunsmile sa te faci bine repede si falca mica :)
Raluca si mie-mi place rochita !!!! nu te lasa influentata de poze :)

Pupici la toate fetele si la "sefu" cu gheare noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by Rallu

quote:
Originally posted by ooana

...neata' din Bucuresti...inainte de plecarea spre casa!
Am fost la Targ...frumos dar aglomerat!
Am probat mai mule rochite si va arat pozele dar dupa ce ajung acasa!

Imi pare rau ca nu m-am intalnit cu nici una intre voi dar poate data viitoare...chiar vroiam sa va vad eram atat de incantata dar nu conteaza sper sa ma intorc in Bucresti curand si sa va vad pe toate...

Nu mi-am cumparat nimic de la Targ va dati seama ce sunt

In schimb am luat material pentru marturii, pahare de sampanie pe care urmeaza sa le decorez eu si butoni pentru Marius!

ralu...te pup si tot ce iti doresti...stii tu!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Ooana ...zi aici la fata: probasi cumva rochita aia de la Creal ce n-ea placut la amandoua?
Aaaa...adica ai probat-o pe la ora 3 sau 4?
Ca eu am vazut o fata proband rochita aia si de abia m-am abtinut sa n-o intreb cum o cheama.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Neata fetelor!
Nu eram eu cea care proba rochita...am probat-o si eu dar pe la 19.30 vineri!

Diploma e super Rok...buna idee ai avut Krelia!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

fetelor care sofati, sau care stati in dreapta - va rog purtati centura cu sfintenie!!!!
eu am 2 prieteni in spital - coaste rupte, umeri dislocati, tije in picioare....operatii....
Eu sunt socata....te omoara dobitocii pe strada, in masina fiind!!
Eu o s-o port si pana la colt daca merg, cu masina!!!

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Animagus felicitari si CASA DE PIATRA!!!
Krelia super ideea cu diploma. Felicitari Rok!!!
Raluca imi place rochia. de ce nu-ti mai place? Iti vine super bine.
Krelia unde sunt pozele de la targ? Vreau sa-ti vad invitatiile!!!
Imi pare rau pt. prietenii tai!!! Insanatosire grabnica!!!
Oana pacat ca nu v-ati putu intalni. Lasa ca data viitoare sigur va vedeti.

Poze noi cu Marco:
pozici

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput