Miresele anului 2006 (47)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Animagus spune:

well... i did it ...
va multumim tuturor pentru urari si gandurile bune. cand mi se vor trezi si ceilalti 90% din neuroni, am sa va transmit din intelepciunea noastra de organizatori ai propriei nunti.

La vache qui rit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Buna seara fetelor... care mai sunteti pe aici...
Cu intarziere ii spun si eu ....

ANIMAGUS .... FELICITARI
CASA DE PIATRA

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

Sorry. Si eu m-am luat cu altele si am uitat.
Casa de piatra Animagus! si tot ce va doriti!

Poze vechi si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Buna seara, fetelor.

CASA DE PIATRA! va urez si tie Mariana.I (scuze de intarziere) si tie Animagus.

Iaca va fac si eu o vizita, desi "v-am pierdut" miercuri pe undeva pe la pagian 7, in capitolul precedent.
Joi si vineri am avut niste zile superaglomerate la servici asa ca nu am putut sa mai intru deloc.
Insa ieri am fost si eu la targ si..........
MI-AM LUAT ROCHITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Sunt asa de fericita...
Inca nu am poze cu ea ca de data acesta nu am mai avut aparatul la mine.
Am dat un avans si am luat doar fustita deoarece corsetul nu era marimea mea si mai mai trebuie stramtat. Il voi primi prin curier sapatamana viitoare.
E de la White Lady si m-a costat 9 mil si 500 mii cu tot cu crinolina si voal.
Este alba, cu fusta si bretelute late din organza si cu trandafirasi, tot din organza si cu un micut stras in mijloc, aplicati pe corset (sus si in talie) si pe toata fustita care e prinsa ici colo.
M-a vrajit pur si simplu...Cred ca asta inseamna sa simti ca e THE ONE.
Desi eu visam la o rochita cu totul...am luat corset si fustita.. Desi o visam ceva mai mare..mai bogata......m-am indragostit de acesta! Si...acum (desi am probat nici nu mai stiu cate rochite) chiar m-am simtit mireasa sau..ma rog..viitoare miresica..

O sa incerc sa va prind din urma, daca nu reusesc in seara acesta (sunt la o amica) macar maine sa printez ce ati mai scris si sa va sa va citesc dupa ce plec acasa.

Mai am o noutate (probabil) daca nu cumva a mai zis altcineva.
Cica a zis la TV ca anul acesta vor fi cele mai multe nunti din '90 pana acum.
Generatie bogata... de!
Sau o fi din cauza ca am auzit pe la astrologi ca e an bun pentru casatorii???

Si iaca asa am si ajuns la cea de-a 100-a miresica; careia vreau sa ii urez (si ei dar si celorlalte noi miresici nou venite) BUN VENIT IN RANDURILE NOASTRE!

Krelia, cum de nu mai apare, langa nikul meu pe listuta, biserica?
Tu nu folosesti copy si paste? Doar nu rescrii mereu, toata listuta la fiecare capitol, nu?
Oricum, se pare ca e o "greseala" care se potriveste fiindca am schimbat biserica. Am gasit o ora (mult) mai buna la bisericuta de la Razoare.
Chiar, stie cineva ce hram poarta????
Ca eu nu stiu, ca au rezervat-o nasii, iar cand am facut eu o vizita acolo, intr-o seara dupa servici, era inchis, erau doar paznicii care m-au lasat sa ma uit dar nu am vazut nimic scris la intrare. Nasa nu-si mai aminteste hramul biserici.Poate ma ajutati voi... Multumesc anticipat.

Va pup si o seara buna va urez tuturor.
Si FELICITARI tuturor celor care ati mai cumparat sau rezolvat cate ceva. Sper ca sunteti la fel de fericite ca mine. Eu de aseara parca sunt drogata.

Nunta noastra: 29 iulie 2006

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Aaaaaa, am mai aflat ceva.
Ca de fapt ar fi mai comode "rochitele" din 2 bucati, adik cu corset si fustita.
Ca cele cu totul cica sunt mai grele si tot cauzeaza neplaceri alunecand de pe sani..sau apasand greu pe umeri...Acum eu nu stiu sigur...dar asa mi-a zis o vanzatoare (asta dupa ce imi luasem deja rochita) si la fel mi-a zis si mama azi de dimineata.

Deci pana la urma "rochita" asta a mea m-a vrajit "bine" adik in avantajul meu.

Nunta noastra: 29 iulie 2006

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Buna dimineata, dau cate o fetelor....Sa aveti parte de o saptamana excelenta, plina de realizari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenIubi spune:

Buna dimineata tuturor...intram in linia dreapta ! Noi mai avem fix 3 luni pana la nunta : pe 20 mai o sa spune DA DA DA :) Si , bineinteles totul o sa fie stropit din plin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata gagici
O zi faina si o saptamana reusita, sa aveti!
Andreea FELICITARI! Pt tot! Si tinem pumnii sa aveti vreme frumoasa sambata!
Rok, finutza, ne bucuram ca-ti place diploma!
Deci cumatra(v) felicitari brex! Esti tare, madam unghiutza!
Iubita...lasa ma pozele, important e ca rochita e frumoasa si ca-ti venea bine! Sper sa ne vedem..diseara sau maine!
Pliciu pupic! Vazut, placut?
Elara si celelalte fete..felicitari pt rochite! Sa le purtati sanatoase si fericite!
Vremea asta frumoasa imi atenueaza durerea...si e asa bineeee!
Pup u all

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza fetelor
Eu....in concediu....m-am trezit la ora 6.... ca sa ma iut pe pereti. Ca oricum nu am chef de nimic...si avem atatea de facut...
Animagus CASA DE PIATRA SI SA FITI FERICITI.

14+
Mai am 5 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Neata fetelor! Felicitari celor care au achizitionat diverse pt nunta!
Ralu, de ce nu-ti mai place rochia?
Krelia, mi-a placut mult diploma pt Rok...Marea Adunare Forumiala...hmmm sesizez un mic drept de autor?
Rallu, dintre toate rochiile de seara de la White Lady, in asta te vedeam cu siguranta! S-o porti sanatoasa!
Si nu in ultimul rand, Animagus: CASA DE PIATRA! sa fiti fericiti si sa aveti o viata frumoasa. Si baga aici macar niste poze, ca povestea nuntii poti sa ne-o spui si mai incolo, dar de poze suntem curioase rau!

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput