Miresele anului 2006 (47)
Raspunsuri - Pagina 2
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
krelia spune:
quote:
Originally posted by rok
Krelia te rog aici sa pui tu diploma celei de-a 100 mirese sa o vada toate fetele si ...E SUPER FRUMOASA. MULTUMESC MIRESELE
felicitari pentru rokita si ma bucur ca-ti place cadoul nostru
![](icon_smile_blush.gif)
![](icon_smile_big.gif)
in cazul asta, hai s-o vada si fetele, nu?
AICI e diploma miresicii rok
![](icon_smile_wink.gif)
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
![](baie.gif)
![](majoreta.gif)
26 august 2006
Rallu spune:
quote:
Originally posted by ralu_trancu
am rochitaaaaa
Poze vechi si noi
Care, care?
Unde, unde?
Am pus si eu una din rochitele pt. civila la pozuci...o sa pun in curand si buchetul care mi-ar place.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
rok spune:
am terminat de citit romanele....m-am intristat. imi pare rau pentru micuta Maria care va trebui sa traiasca fara mamica ei alaturi
krelia cu siguranta o sa-ti urmez sfaturile :)diploma o sa-si gaseasca un loc special in camera mea
felicitari pentru rochite si pentru invitatii fetelor care au reusit sa le achizitioneze de la targ
ralu_trancu spune:
http://community.webshots.com/myphotos?action=showPhoto&albumID=547191316&photoID=2445646070067285806&security=uWgIEY uite aici
Poze vechi si noi
Rallu spune:
quote:
Originally posted by ralu_trancu
http://community.webshots.com/myphotos?action=showPhoto&albumID=547191316&photoID=2445646070067285806&security=uWgIEY uite aici
Poze vechi si noi
Ralu, am avut un soc...
E cumva de la Creal?
E una din rochitele pe care le-am fotografiat eu la RomExpo pt. ca-mi placea. Singura deosebire ar fi ca rochita de la RomExpo era in inimioara la sani.
Iti sta bine cu ea.
S-o porti iubita si fericita.
17 iunie 2006
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
ralu_trancu spune:
nu e de la creal. e de la salonul gabriela din colectia rosemarie.dar nu cred ca o tin, ca nu mai am aceeasi pare. nu imi place.
Poze vechi si noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Carmen_Marieta/Carmen_Marieta.jpg)
Carmen_Marieta spune:
ANIMAGUS CASA DE PIATRA!!!
Krelia este superba diploma pentru Rok.
Rok sa fii fericita si sa ai o nunta ca-n povesti.(bineinteles ca asta doresc tuturor) dar este miresica 100, o rasfatam putin...
Rallu imi place rochita ta pt cununie este superba.
Felicitari tuturor celor care si-au cumparat rochite.
Noi aseara am fost la nasi, am stabilit cateva detalii restul pe parcurs. A mai ramas sa anuntam SOACRII(acrii)parinti lui iubi care desi stau cu noi in casa nu stiu ca facem nunta.Suntem nebuni nu-i asa??????????????????
Rallu spune:
Ralu o sa pun rochita pe care am fotografiat-o eu la Creal la Diverse pt. nunta, Rochite de mireasa.
Sa-mi spui daca ti se pare si tie ca seamana mult ca mie asa mi s-a parut (topul e diferit putin).
Edit...gata, am pus rochita... http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralucateto/detail?.dir=7299&.dnm=3752re2.jpg&.src=ph
17 iunie 2006