Miresele anului 2006 (47)
Raspunsuri - Pagina 5
gabryelle spune:
Buna fetelor
O mare rugaminte am si eu la voi...stiti ceva despre Restaurant Clasic Romanesc - Terasa Tequila de pe J L Calderon....vreau sa ma duc azi sa dau avansul si tocmai m-a sunat mama sa imi spuna ca a auzit ca mancarea n-ar fi asa grozava......va pup
ooana spune:
quote:
Originally posted by Giova
Neatza!!!
Animagus felicitari si CASA DE PIATRA!!!
Krelia super ideea cu diploma. Felicitari Rok!!!
Raluca imi place rochia. de ce nu-ti mai place? Iti vine super bine.
Krelia unde sunt pozele de la targ? Vreau sa-ti vad invitatiile!!!
Imi pare rau pt. prietenii tai!!! Insanatosire grabnica!!!
Oana ai fost la Bucuresti si nu te-ai intalnit cu fetele?
Poze noi cu Marco:
pozici
Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
Gio, nu m-am intalnit cu fetele...asta e ...se mai intampla sa avem fiecare probleme...dar nu e nimic pierdut...sper sa mai ajung in Bucuresti si nu mai ratez marea intalnire! si pe Marco!
Ralu mie mi-a placut rochita si iti venea foarte bine...dar te inteleg daca te razgandesti ca asa sunt si eu...acu imi place si peste o juma' de ora imi vinbe alta idee si imi place altceva!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
krelia spune:
Gio - ne-am lamurit, da?
mersic
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
emilyjeuly spune:
!
dupa lupte seculare pe la serviciu care au durat o saptamana reusesc si eu sa intru pe aici, asa ca:
bun venit noilor miresici, felicitari ROK pentru pozitia de miresica 100 si pentru diploma!
DD sa o odihneasca pe Andreea si sa o aiba in paza pe Maria fetita ei!
Animagus, CASA DE PIATRA! sa fiti fericiti si sa va iubiti mereu! vrem poze!
sambata mi-am achizitionat pantofii, voalul si crinolina! cine vrea sa vaza le gaseste la mine in poze, rochia mea!
ah, Gio felicitari si pentru ziua de nastere si pentru mandretea de copil! e frumos foc!
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
http://photos.yahoo.com/emilyjeuly
http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1
Alynutza spune:
toate miresicile ca n-am mai trecut de vineri pe la voi, am fost super ocupata tot weekend-ul, care numai weekend n-a fost ca am avut de lucru...
Animagus, felicitari si casa de piatra!
Felicitari pentru miresicile cu rochitze, invitatii si alte cele pentru nunta.
Eu in weekend atata am apucat sa dau o fuga pana la restaurant, ca era o nunta, sa vedem cum au aranjat ei sala, dar m-am intors tare desumflata, in primul rand ca nunta era de la 6 si noi am ajuns acolo pe la 1 jumate (la noi nuntile is cam de la 2) si nu prea era arajat mare lucru, insa oricum n-au decorat nu stiu cum sala, au pus doar huse pe scaune si niste lumari pe suport inalt langa usa si la scari... Oricum, m-am dezamagit foarte tare ca mi-am dat seama ca nu prea merg decoratiunile la care m-am gandit eu initial. Mai vedem, ca mai sunt nunti acolo pana la a noastra.
Miresica de 15 iulie 2006
karamel spune:
Salutari si de la mine, fetele!!!
am ajuns si eu cu lectura la zi
Dumnezeu sa o odihneasca in pace pe Andreea :( si sa le dea putere celor care au ramas in urma ei.
Felicitari tuturor care v-ati cumparat rochite!! Sa le purtati sanatoase, iubite , sa va simtiti cu totul si cu totul speciale, imbracate cu ele, si sa fie cea mai frumoasa zi din viata voastra !!!
CASA DE PIATRA !!! Animagus
Felicitari pentru super draguta diploma, Rok! si pt rochita
Eu nu am fost la nici un targ - am luat aminte din impresiile voastre - o sa merg direct in magazine, cand o sa vina vremea.
Pupici si o saptamana usoara si cu spor tuturor !!!
pe mine asa ma bate un soare.......si asa o lene de zi de luni am........
tigrutz spune:
Giova, m-am uitat la toate pozele cu Marcolino, e o dulceata de copil, de-abia astept sa calc si eu pe urmele tale....
Krelia, nu ne arati si noua poze cu invitatiile? eu chiar sunt interesata de subiect, sper sa ajungem si noi curand sa dam comanda si mai fur si eu ceva idei de la voi....jur ca platesc drepturi de autor.....
krelia spune:
tigrutz, o sa vi le arat dupa nunta (incusiv restul achizitiilor) - stiti doar ca sunt super superstioasa....
..pliz, nu va supi pe mini - da' kiar tin la treburile astea....am si io o pasarica in cap
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
pisoi_turbat spune:
'neata!
ma rog sa poata fii buna...
Fetelor, AndreeaC a murit la nastere, dupa o sarcina perfecta, asa cum isi doreste oricare dintre noi. Medicii au puut-o salva doar pe Maria, fetita pe care tot forumul o astepta, dar pentru Andreea, in ciuda tuturor eforturilor conjugate ale medicilor, nu s-a mai putut face nimic!
Am petrecut o noapte sa aflu ce s-a intamplat.
De cand am citit vestea despre Andreea, sunt total ravasita. In noaptea respectiva nici n-am putut sa dorm. Tot timpul ma gandesc la ele, ce nedreapta poate fi viata!
Dumnezeu s-o odihneasca in pace pe Andreea si, de-acolo din ceruri, sa-i calauzeasca pasii micutei Maria!
Va scriu despre acest tragic eveniment pentru a va spune ca exista 2 conturi unde puteti dona. Mai jos aveti link-ul pentru mesajul scris de sotul Andreei, cu ultimele fotografii ale ei s primele foto ale Mariei. Daca vreti sa aflati mai multe, puteti cauta in forumul "Primele 40 saptamani ale sarcinii" (parca asa se numeste), topicul "Mamici de ian-febr 2006", cap. 138.http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69393&whichpage=22
Pace tie, Andreea...
tigrutz spune:
quote:
Originally posted by krelia
tigrutz, o sa vi le arat dupa nunta (incusiv restul achizitiilor) - stiti doar ca sunt super superstioasa....
..pliz, nu va supi pe mini - da' kiar tin la treburile astea....am si io o pasarica in cap
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
Krelia, sorry, da' n-am stiut de superstitia asta a ta....si apoi, eu port ochelari si daca tu ai scris asta intr-o zi cand eu n-aveam ochelarii pe nas, puteai sa ma tragi si de maneca si eu tot n-as fi vazut....
Macar firma, preturi ceva se poate sti? Daca nu se poate, e ok....
A si mai vroiam sa te intreb ceva, pe tine si pe fetele care mai faceti la Gradina Icoanei....voi ati mai fost pe acolo sa verificati programarea? Stiti ceva, e nevoie sa mai dam o fuga pe acolo?